Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 06:58)
Aš kas vasarą ieškau labai plono džinso kiek lasvesnių kelnių. Šiemet tokių yra Reservery, pvz, bet aš ieškosiu kiek pigesnio varianto  smile.gif

va ir man aktualu. Kai rasit - girkitės, prašau. Kiek Lt Reservery?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 08:58)

Aš nusipirkau šiai vasarai 3 poras margų kelnių (vienas iš jų - kombinezonas su bridžais). Manau, kad modelis daug svarbiau, nei raštas ( t y jei modelis smarkiai lieknina, tai margumas stipriai nepagadins vaizdo)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 05 13, 10:23)
va ir man aktualu. Kai rasit - girkitės, prašau. Kiek Lt Reservery?

Deja, nepamenu, bet paprastai pas juos kelnės kainuoja nuo 89 iki 129 lt g.gif Aš max 50 lt skirčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 09:36)
Deja, nepamenu, bet paprastai pas juos kelnės kainuoja nuo 89 iki 129 lt g.gif  Aš max 50 lt skirčiau  ax.gif

Aš MD buvau radus savo dydžio naujas, bet kažkaip nepasiryžau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 12, 17:40)
Nekalbu apie diedus, kurie ne tik kad nepatars, bet ir aplamai greičiau nusišaus ten bestyrodami biggrin.gif Nehumaniška diedus kankinti, jei nėra mirtino reikalo, nehumaniška biggrin.gif

Nus aš tai ne humanistė, visad diedą kankinu, gaila, bet ką darysi... nada fedia, sakau jam, nada biggrin.gif

Aš labai pykstu ant džinsų, negana to kad juos super bjauru matuotis, tai dar 90 % netinka. Nesuprantu kam jie siuvami g.gif ... kai per kojas jau tinkami, tai ne tik kad per liemenį alkūnes susikišt gali, tai net ir šiknos padoriai neaptempia. Jei bootcut tai dar puse velnio, o jei apačia kiek aptemta, psio... per blauzdas stringu... iki 46 dydžio. O tada galiu šiknon pagalvę susi... kad nesmuktų, arba raukinukus diržo pagalba padaryt.

Gal kas irgi užmatėt kas turi kriaušėm džinsų ar kelnių, kad tinkami pagal dydį būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 13, 10:43)
Gal kas irgi užmatėt kas turi kriaušėm džinsų ar kelnių, kad tinkami pagal dydį būtų blush2.gif

Man kai bėdos tos pačios, tik dar plius ilgis, tai visada perku per didelius, o tada nešu pas siuvėją siaurint liemenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 13, 09:46)
Man kai bėdos tos pačios, tik dar plius ilgis, tai visada perku per didelius, o tada nešu pas siuvėją siaurint liemenį biggrin.gif

Aš seniau taip darydavau, kol ne pačiai reikėdavo dirbt... o dabar nešt siuvėjai kažkaip ne fasonas, kai galėčiau pati... o pati labai tingiu tą diržą ardyt. Aš sumąsčiau geriau kokius plačius džinsus pirkt ir kojas siaurint, tik nepamenu kuri siūlė (vidinė ar išorinė) turi būt paprasta, kad gražiai susiaurint blush2.gif nes taip užkniso, kad nusipirkau su pažemintu liemeniu ir spjaudaus dabar, kaip nepatogu
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 13, 10:54)
Aš seniau taip darydavau, kol ne pačiai reikėdavo dirbt... o dabar nešt siuvėjai kažkaip ne fasonas, kai galėčiau pati... o pati labai tingiu tą diržą ardyt. Aš sumąsčiau geriau kokius plačius džinsus pirkt ir kojas siaurint, tik nepamenu kuri siūlė (vidinė ar išorinė) turi būt paprasta, kad gražiai susiaurint blush2.gif nes taip užkniso, kad nusipirkau su pažemintu liemeniu ir spjaudaus dabar, kaip nepatogu

Oho, tu pati moki? bigsmile.gif Tai tu labai šauni, aš tai nemoku, neturiu kuo ir mano rankos ne iš tos vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 13, 10:54)

Man siuveja aiskino, kad graziai nusiaurint reikia ardyt abi siules ir is abieju pusių siaurint. O lengviausia tą padaryt kai abi siūlės paprastos, siaip man rodos ne nesu turejusi dzinsu, kurių vidine siūlė būtų 'dviguba' visos buvo paprastos.
Atsakyti
Mano visi džinsai jau eilę metų iš marks and spencer. Paprastai per išpardavimus nusiperku. Bet Noa nerekomenduoju, jų bootcut net man būna per trumpi (tall dydis), o tiesūs arba skinny ilgis geras, bet aukštesniam ūgiui jau netiktų.

Iš reserved gal kokius 5 metus tampau labai mylimus vasarinius plonus džinsiukus va, matosi medžiaga biškį), jau jiems išaušo paskutinioji - trinasi aplink sagas ir ties klynu, greit suplyš. Ir nieko panašaus nerandu, kad pakeisti verysad.gif
Atsakyti
ai prisiminiau, tokius plonus džinsiukus šiemet pirkau Takko. Bet dabar aš noriu labai plonų plačių kelnių, džinso splavos medžiagos, nu lindexe kažkada buvo, bet dydžio mano nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 13, 08:06)
ziurint koks rastas, kokios geles, stambus rastas tikrai storina.
as sau isvis kvailai atrodziau su tomis margomis kelnemis. Neturiu antsvorio nei ka, buvo gana graziai aptempta, bet atrode kvailai g.gif as kazkaip uz vienspalviskuma biggrin.gif

dabar patarkite man, kokius dzinsiukus pirkti vasarai g.gif

Vat as del tu rastuotu kelniu neapsisprendziu, daug ju visokiu dabar, ir grazios, ir yra nestambiu rastu, bet vis nesiryztu. g.gif
Atsakyti