Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 05 10, 09:39)
Graži suknelė, bet poliesteris  unsure.gif Ar nieko?

Nusprendžiau, kad nieko, nes ir VS vasarą dėviu, tai lengvai krenta, kad nieko, be to, retai būnu saulėje. Pradėjau tokias pirkti, nes gražiai krenta, lyginti nereikia, ir beveik nesusidėvi blush2.gif Tinginė aš biggrin.gif Bet jei atsisiuntusi vis dėlto nuspręsiu, kad nejauku su ja, grąžinsiu.

QUOTE(Snieguota @ 2013 05 10, 09:57)
Tai va papirkau suknelę vieną, nors pagal kapsulių principą jos kaip ir nerekomenduojamos, bet man suknelės labai gražu
user posted image

Man labai graži 4u.gif
Atsakyti
įkišiu ir aš savo trigrašį dėl sportinių rūbų biggrin.gif Visada sportuodavau su medvilniniais, bet tikrai pajutau skirtumą nusipirkus Adidas, kur parašyta Climacool kažkokia sistema - žymiai vėsiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kitus pirkau žiemos sportui - Termowave atrodo, iš Maximos, nieko gero kažkaip, viso sezono neatnešiojau, o kaip išsitampė doh.gif

Atsakyti
Savaitgalinis temos numirimas g.gif

Dieve saugok mane ir padek man, ainu pirktis skurliu. laugh.gif Reikia dzinsu, sportiniu kelniu, maikes kokios padabnos, laugh.gif

patareju nera, bandysiu laime viena biggrin.gif
Atsakyti
O man tai ir geriau be patarėjų irnesakyk.gif Akis pati turiu, matau gi, ar storina, ar nestorina biggrin.gif O tie patarėjai tai šūdą ką, nebent jau koks Petruškevičius tatai būtų - tai iš jo gal ir būtų nauda, o iš kokios draugės - kokia? Jei jos skonis su mano nesutaps, tai arba aš jos neklausysiu, arba nusipirksiu nesąmonių. O jeigu jos skonis su mano sutaps - tai kokio bieso man ji, aš savo skonį pati su savim nešiojuosi...

Tik sveiką protą gal ne visada biggrin.gif

Nekalbu apie diedus, kurie ne tik kad nepatars, bet ir aplamai greičiau nusišaus ten bestyrodami biggrin.gif Nehumaniška diedus kankinti, jei nėra mirtino reikalo, nehumaniška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 12, 17:40)
O man tai ir geriau be patarėjų irnesakyk.gif Akis pati turiu, matau gi, ar storina, ar nestorina biggrin.gif O tie patarėjai tai šūdą ką, nebent jau koks Petruškevičius tatai būtų - tai iš jo gal ir būtų nauda, o iš kokios draugės - kokia? Jei jos skonis su mano nesutaps, tai arba aš jos neklausysiu, arba nusipirksiu nesąmonių. O jeigu jos skonis su mano sutaps - tai kokio bieso man ji, aš savo skonį pati su savim nešiojuosi...

Tik sveiką protą gal ne visada biggrin.gif

Nekalbu apie diedus, kurie ne tik kad nepatars, bet ir aplamai greičiau nusišaus ten bestyrodami biggrin.gif Nehumaniška diedus kankinti, jei nėra mirtino reikalo, nehumaniška biggrin.gif

Jezaw, elgiausi kaip visada humaniskai, dieda palikau namuose biggrin.gif

viska nusipirkau, tik dzinsu nebesimatavu, kitai dienai pasilikau si reikala tongue.gif

siaip jo, patarejai vargu ka padetu, jei man grazu pasirodytu tongue.gif

del sveiko proto g.gif kas siais laikais sveikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 12, 19:23)
del sveiko proto g.gif kas siais laikais sveikas lotuliukas.gif

Būtent lotuliukas.gif

Džinsus matuotis labai bjauru, aš irgi nemėgstu dry.gif
Atsakyti
Bet teks kazkaip matuotis g.gif

kaip durna poelgi priskirciau ivairiu ale dzinsiniu kvietkuotu geliuotu tympu matavimasi, nu tiesiog norejau paziureti kaip atrodys blink.gif doh.gif biggrin.gif atrode gal ir nieko, bet net nesigundziau pirkti biggrin.gif

Atsakyti
Ir visai čia protingas žingsnis - kai atsiranda rinkoje kas nors naujo, ir nežinai, kaip atrodys ant tavęs, tai kaip nesimatavus sužinot??? O pasimatuoji ir sužinai.

Aš irgi jų nesimatavus, bet norėčiau. Manau, kad man netiks, aš smėlys, jiems, sako, subinės margumynais akcentuoti neverta... Kita vertus, vis galvoju - o gal tie margumynai kaip tik maskuoja? Visi kareiviai gi kamufliažu maskuojasi, o ne vienspalviškai! biggrin.gif
Atsakyti
Zodziu budama blondine pasirodziau visai gudri ir protinga, pasimatavau ir ..nepirkau biggrin.gif nors atrode neblogai, visai sexy lotuliukas.gif bet sveiko proto vedama, nusprendziau, kad ir be ju mano gyvenime geles zydi biggrin.gif
Atsakyti
O vis tik jie šikną maskuoja ar nemaskuoja?

Aš čia kaip blondinė BE sveiko proto klausiu biggrin.gif

Kartą mačiau mergą su šviesiom aptemptom kelnėm. Teko eiti jai iš paskos biggrin.gif Šiaip merga buvo visai nieko, figūra pusbiesinė, ne anoreksikė, bet KMI normos ribose. Ir triusikus teisingai pasirinkus, jokios ten gumelės neįsirėžę ir panašiai... Bet jau bliamba, kaip tos kelnės viską ryškina! Turiu omeny - visus trūkumus. Visas celiulitas kaip ant delno alei vingis doh.gif Jaučiu, jai iš priekio gražiai atrodė doh.gif jaučiu, ji net pliaže visai gražiai atrodo, nes oda tai tamsesnė už tas kelnes... Bet jau iš subinės! Su tom kelnėm! Prie dienos apšvietimo! Baisiau nebūna.

Tada aiškiai pasakiau sau, kad nepriklausomai nuo svorio ir pasportavimo, šviesias kelnes mausiuosi tik tada, jei tuo pačiu dėvėsiu tuniką iki kelių lotuliukas.gif

Kažin, gėlėtos iš šitos kategorijos, ar iš kokios kitos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 gegužės 2013 - 22:52
QUOTE(Noa @ 2013 05 12, 22:47)
O vis tik jie šikną maskuoja ar nemaskuoja?

o ka tamsta maskuoti nori biggrin.gif

ziurint koks rastas, kokios geles, stambus rastas tikrai storina.
as sau isvis kvailai atrodziau su tomis margomis kelnemis. Neturiu antsvorio nei ka, buvo gana graziai aptempta, bet atrode kvailai g.gif as kazkaip uz vienspalviskuma biggrin.gif

dabar patarkite man, kokius dzinsiukus pirkti vasarai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemmingen: 13 gegužės 2013 - 08:06
Savaitgalį buvo Juodas Molo savaitgalis ir nuolaidos Prismoj nemaisto prekėms (maistui irgi buvo, tik man tas neaktualu smile.gif )
Paišlaidavau blush2.gif

QUOTE(Noa @ 2013 05 12, 19:44)
Manau, kad man netiks, aš smėlys, jiems, sako, subinės margumynais akcentuoti neverta...

Aš nusipirkau šiai vasarai 3 poras margų kelnių (vienas iš jų - kombinezonas su bridžais). Manau, kad modelis daug svarbiau, nei raštas ( t y jei modelis smarkiai lieknina, tai margumas stipriai nepagadins vaizdo), o dar pastebėjau, kad bent ant manęs geriau žiūrisi smulkenis pamarginimas, tai turbūt vienas kelnes su stambesniu raštu net nepradėjus nešiot įdėsiu į pardavimą blush2.gif

QUOTE(hemmingen @ 2013 05 13, 09:06)

dabar patarkite man, kokius dzinsiukus pirkti vasarai g.gif

Aš kas vasarą ieškau labai plono džinso kiek lasvesnių kelnių. Šiemet tokių yra Reservery, pvz, bet aš ieškosiu kiek pigesnio varianto smile.gif
Atsakyti