Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2013 05 09, 07:40)
prie dantų geriau nederint, vuo mano dantai geltoni, o aš šaltas tipas, man gelsvai balta netinka... man geriau prie paraudusių akių biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 09, 07:40)

prie dantų geriau nederint, vuo mano dantai geltoni, o aš šaltas tipas, man gelsvai balta netinka... man geriau prie paraudusių akių biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 05 09, 08:23)
apie dantis ir protezus - kažkur skaičiau (gal net čia), kad baltą reikia derinti pgl savo dantis ir lyg akių baltymus.

Kadangi užvakar aš visą naktį pachalinau ir dabar man aplamai toks darbymetis, tai skaitau, kad man reikia rengtis rūžavai lotuliukas.gif

Taip kad čia labai tiesa apie dantenas ir protezus. Vat reik pgl savo sezono spalvas protezus atsitaikyti - nepamirškit  bigsmile.gif  Aišku, kas žino tą sezoną, aš tai nea
Užduotis: padaryti taip, kad nuosavi dantys tiktų prie atstovaujamo sezono. Balintis dantis gali tiktai žiemos. Pavasariui derėtų rūkyti biggrin.gif Rudeniui derėtų rūkyti daug ir cigaretes be filtro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 10, 05:17)
Kadangi užvakar aš visą naktį pachalinau ir dabar man aplamai toks darbymetis, tai skaitau, kad man reikia rengtis rūžavai lotuliukas.gif

Užduotis: padaryti taip, kad nuosavi dantys tiktų prie atstovaujamo sezono. Balintis dantis gali tiktai žiemos. Pavasariui derėtų rūkyti biggrin.gif Rudeniui derėtų rūkyti daug ir cigaretes be filtro lotuliukas.gif

dar galima gerti kavą ir raudoną vyną. Liūdniausia tai žiemom, cha.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 10 gegužės 2013 - 08:09
Nusipirkau jau maxi suknelę. Dabar iškilo klausimas - o iki kokio ilgo trumpinti? T y koks turi būti atstumas nuo žemės iki suknelės krašto, kad ir vaikščioti būtų patogu, ir šiaip, gal yra koks nors standartas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 10, 09:37)
Nusipirkau jau maxi suknelę. Dabar iškilo klausimas - o iki kokio ilgo trumpinti? T y koks turi būti atstumas nuo žemės iki suknelės krašto, kad ir vaikščioti būtų patogu, ir šiaip, gal yra koks nors standartas? smile.gif

Kokią? Kur? Norėtūsi pamatyt...
mano mamos siuvėja kartą man nusinešus trumpinti kelnes pasakė "kelnės turi būti tokio ilgio, kad niekas nežinotų kokio ilgio tavo kojos", kelnes trumpino perpus mažiau nei as buvau išsimieravusi.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 05 10, 09:52)
Kokią? Kur? Norėtūsi pamatyt...
mano mamos siuvėja kartą man nusinešus trumpinti kelnes pasakė "kelnės turi būti tokio ilgio, kad niekas nežinotų kokio ilgio tavo kojos", kelnes trumpino perpus mažiau nei as buvau išsimieravusi.

Suknelę pirkau Rimi, dabar ten 40 % nuolaida rūbams 4u.gif Vienspalvė, su trumpom rankovytėm, kaip ir norėjau. Nuotrauką būtinai įkelsiu, tik nežinau kada, namų kompas sugedo, o darbe kažkodėl neleidžia kelti nei foto, nei nuorodų g.gif
Atsakyti
Aš ir užsisakiau:

http://www.nextdirec...ing/w...Ā Cream

Rašo 150 cm, maždaug metrą prisidėjau, man su 169 cm lyg ir pats tas turėtų būti, arba ilgoka g.gif Žiūrint, kiek į plotį paeis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 10 gegužės 2013 - 09:24
QUOTE(groovy @ 2013 05 10, 10:23)
Aš ir užsisakiau:

http://www.nextdirec...ing/w...Ā Cream

Rašo 150 cm, maždaug metrą prisidėjau, man su 169 cm lyg ir pats tas turėtų būti, arba ilgoka g.gif Žiūrint, kiek į plotį paeis biggrin.gif

Graži suknelė, bet poliesteris unsure.gif Ar nieko?
Atsakyti
Sveikos,
Aš dabar pamišusi dėl mėlynų spalvų, kaip mane jos veža. Kadangi pasikeitė kūno formos ir reikia atnaujinti garderobą, nes rytais ištinka panika mane prie spintos, nes laaaabaaaaaaai jau didelė dalis rūbų per dideli. Tai va papirkau suknelę vieną, nors pagal kapsulių principą jos kaip ir nerekomenduojamos, bet man suknelės labai gražu
user posted image
Atsakyti
Gražios abi suknelės. Tik poliesterio negalėčiau dėvėti, tai net nežiūrėčiau į tą pusę.

Dėl kapsuliškumo, man suknelė kaip tik labai praktiškas daiktas - derinti tik prie batų reikia biggrin.gif

Atskaičiau pranešimą su ta maike, viskas ok, gerai su ja jaučiausi. Dar salotinį kardį ant viršaus turėjau, kad nebūtų per blanku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 10, 10:02)
Atskaičiau pranešimą su ta maike, viskas ok, gerai su ja jaučiausi. Dar salotinį kardį ant viršaus turėjau, kad nebūtų per blanku biggrin.gif

Man ta palaidinė labai graži wub.gif
Atsakyti