Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Gute444 @ 2013 05 08, 10:17)
Įkišiu savo trigrašį,
Buvau užsikepusi pirkti ilgą suknelę, bet iskilo problema, kad reikia labai atitaikyti ilgį, nors cm per ilga ar per trumpa ir jau vaizdelis ne toks...

Ačiū už nuomonę, lauksiu ir kitų 4u.gif
Manau, man tikrai reikėtų trumpinti, ūgis labai mažas, o ir derinti žadu prie plokščiapadžių. Patrumpint galės mama, o kas liečia printą, tai ieškočiau vienspalvio varianto, nes ir derint lengviau, ir dauguma printų stambina, o nestambinančių aš nemoku atrinkt blush2.gif
Atsakyti
Manau, ilga suknelė vasarą - klasika. Bet šiaip trendais nesidomiu, tai galiu ir klysti.

Kaip galvojat, ar padoru konferencijoj skaityti pranešimą su tokia maike (1, 2) ir dalykinėm kelnėm? Maikė lininė, trikotažinė, nu nelabai dalykinė, bet lyg ir padori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 09:29)
Manau, ilga suknelė vasarą - klasika. Bet šiaip trendais nesidomiu, tai galiu ir klysti.

Kaip galvojat, ar padoru konferencijoj skaityti pranešimą su tokia maike (1, 2) ir dalykinėm kelnėm? Maikė lininė, trikotažinė, nu nelabai dalykinė, bet lyg ir padori  g.gif

padorumo jai užtenka mirksiukas.gif tik ar pati pakankamai geria jausies su tokia prieš auditoriją? ...nu bet dar žiūrint koks pranešimas bus skaitomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 08, 10:05)
Gal kas pakomentuos:
ar verta pikrti vasarai (su perspektyva nešioti kokias 3 ateinančias vasaras) ilgą iki žemės suknelę arba ilgą sijoną? Ar nėra tai visiškai atgyvena? smile.gif

Pirkčiau šaltu snukiu. Jei jau visokios celebrities su tokiom valkiojasi, tai kitiems juolab galima. Neatsimenu dabar, regis, chanel 2013 pavasario otkūtiūras irgi podiumus pašlavė šiek tiek biggrin.gif

Be to, ilga suknelė visada turi didelį pliusą - užknisus ją visada galima nukirpti, ir pasidaryt kokio nori ilgio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 05 08, 10:32)
padorumo jai užtenka  mirksiukas.gif  tik ar pati pakankamai geria jausies su tokia prieš auditoriją? ...nu bet dar žiūrint koks pranešimas bus skaitomas  biggrin.gif

Kadangi aš pati iš džinsų ir treningų lendu tik kai labai uodegą prižnyba, tai pasakyčiau, kad gerai ir aš bent jau jausčiausi labai normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 05 08, 09:32)
padorumo jai užtenka  mirksiukas.gif  tik ar pati pakankamai geria jausies su tokia prieš auditoriją? ...nu bet dar žiūrint koks pranešimas bus skaitomas  biggrin.gif

Konferencijos nusimato kelios skirtingos. Vietinės reikšmės, tai gal nieko tokio, kad ne su kostiumėliu g.gif Gi vasara, karšta.
O tu rinktumeis marškinukus?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 08, 09:40)
Pirkčiau šaltu snukiu. Jei jau visokios celebrities su tokiom valkiojasi, tai kitiems juolab galima. Neatsimenu dabar, regis, chanel 2013 pavasario otkūtiūras irgi podiumus pašlavė šiek tiek biggrin.gif

Ane... tai nenusimato rinkos suaktyvėjimo g.gif , o aš tikėjaus.
vadinasi ir man reik ilgo sijono arba suknelės... arba abiejų bigsmile.gif tik kokios spalvos neįsivaizduoju... radau osinkoi įdėtas knygos citatas kokias spalvas senstant devėt, tai gal jau iš ten rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai irgi galvoju apie ilgą suknelę pagaliau, nes vieną ar dvi vasaras paprasčiausiai niekur neradau tos tinkamos, dėl to taip vėluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 08, 11:09)
Ane... tai nenusimato rinkos suaktyvėjimo  g.gif , o aš tikėjaus.
vadinasi ir man reik ilgo sijono arba suknelės... arba abiejų bigsmile.gif tik kokios spalvos neįsivaizduoju... radau osinkoi įdėtas knygos citatas kokias spalvas senstant devėt, tai gal jau iš ten rinktis lotuliukas.gif

A tai katrą imsi, kur virš piatidesiati ar kur virš šestidiesiati? lotuliukas.gif

QUOTE(groovy @ 2013 05 08, 11:53)
Aš tai irgi galvoju apie ilgą suknelę pagaliau, nes vieną ar dvi vasaras paprasčiausiai niekur neradau tos tinkamos, dėl to taip vėluoju biggrin.gif

Aš irgi jos noriu ir nerandu. Su mano ūgiu visos ilgos suknelės yra nepakankamai ilgos lotuliukas.gif

Jau ir taip džiaugiuosi, kad bent nebereikia, kad džinsai žeme vilktųsi... Nes jie man su mano ūgiu niekaip nesivelka, nebent pilvu šliaužčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 08, 11:53)

Kad jau visos palaimino, tai aš irgi ieškosiu smile.gif Mano taip pat bus kokia trečia ar ketvirta paieškų vasara blush2.gif Su suknelėm turiu bėdą, kad noriu su rankovytėm, trumpom, o daugiausia randu ant petnešėlių arba kur viršus korseto (?) tipo, visai be petnešėlių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 08, 11:49)
A tai katrą imsi, kur virš piatidesiati ar kur virš šestidiesiati? lotuliukas.gif

matyt posle soroka, bet šiaip tai labiau linkstu prie posle šestydesiaty biggrin.gif O tau po keturiasdešimties primulės geltoną pataria dėvėt tongue.gif , irgi taikai į jauninančias spalvas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 08, 13:29)
matyt posle soroka, bet šiaip tai labiau linkstu prie posle šestydesiaty biggrin.gif O tau po keturiasdešimties primulės geltoną pataria dėvėt tongue.gif , irgi taikai į jauninančias spalvas cool.gif

Tai kad aiškiai parašyta - vengti geltonos kaip maro mastau.gif Ir dažyt žilus antakius lotuliukas.gif Gal dar nesišiept, kad išbyrėjusių dantų nesimatytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 09:48)
Konferencijos nusimato kelios skirtingos. Vietinės reikšmės, tai gal nieko tokio, kad ne su kostiumėliu  g.gif Gi vasara, karšta.
O tu rinktumeis marškinukus?

aš gal kiek ir "nesaugiai" jausčiausi taip, bet tai , žinai, man ir maskuot labiau visko reikia lotuliukas.gif

šiaip aš marškinukų visai beveik nedėviu. man jie netinka kažkaip. nebent šilkinės palaidinės kokios.
Atsakyti