Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tynka @ 2013 05 07, 13:29)
Laba, klausykit, Kauno mergaitės, o kur dingo ta išparduotuvė trikotažo ir ne tik, kur Neries kr., Šilko teritorijoje? Anksčiau dar lyg buvo Kalniečiuose, o dabar yra? Esu ten gerų dalykų pirkusi, ypač ekonomiškai  tongue.gif  Nuvažiavau šnd - tuščia.

Bazėj kažkur dar yra.

Aš irgi pasigedau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 07, 15:43)
jokios, tiesiog sportinių prekių išparduotuvė, o šortų gamintojo išvis nežinau tokio... o tai aš tik visokius nike, adidas, puma ir težinau

Aišku, maniau, kažkurie firminiai nesukėlė pasitikėjimo. Čiupinėjau dviratininkų šortus maximoj, tai anie man irgi nepatiko, nei medžiaga, nei kaip pasiūti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 07, 16:55)
Aišku, maniau, kažkurie firminiai nesukėlė pasitikėjimo. Čiupinėjau dviratininkų šortus maximoj, tai anie man irgi nepatiko, nei medžiaga, nei kaip pasiūti.

O aš turiu kažkokių nefirminių dafiga - jie gal ir firminiai, tiktai aš nežinau tokios firmos lotuliukas.gif Iš tos va išparduotuvės, kažkokiems danams ar švedams siūta... Ir nieko, man tai super.

Bet aš sakau, nejautri visiškai.
Atsakyti
Vat nebutinai tų grandų firminiai ženklai turi būti... pavyzdžiui dukra prašo visai ne tų ženklų plaukimui skirtos įrangos... atseit šitos va firmos kiečiausi... kaip ir pamenu čiuožimui firmos kokios tai šiaip nesireklamuojančios... manau ir dviratininkams panašiai. Tik kai aš žalia, nieko nesuprantu... baisu ir pirkt. Vis tik kaina kad ir išparduotuvėj virš 100 Lt... o jei šusiu...
Vat su medvilne viskas aišku blush2.gif

***** norėjau tos smaragdinės žalios vasarinei kapsulei, kur dabar madinga. Nu kiek perku iš lapatyno mėginimui palaidines vis nepataikau reikiamos spalvos doh.gif . Pradžioj vis šiltas nusipirkdavau dėl apšvietimo, dabar tikrai šaltą cool summer paletės nusipirkau (trečias stulpelis ketvirta eilė), bet netinka jin man vis vien g.gif kiba man nėr tinkamo atspalvio smaragdinės spalvos unsure.gif . Matyt reik pamiršt tą variantą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 08, 08:38)
***** norėjau tos smaragdinės žalios vasarinei kapsulei, kur dabar madinga. Nu kiek perku iš lapatyno mėginimui palaidines vis nepataikau reikiamos spalvos  doh.gif . Pradžioj vis šiltas nusipirkdavau dėl apšvietimo, dabar tikrai šaltą cool summer paletės nusipirkau (trečias stulpelis ketvirta eilė), bet netinka jin man vis vien  g.gif kiba man nėr tinkamo atspalvio smaragdinės spalvos unsure.gif . Matyt reik pamiršt tą variantą verysad.gif

Aš irgi kiek visokiausių prisipirkau ir vis netinka. Atrodo, jau konkretaus atspalvio išsirenku ir lyg tinka, o pavaikštau ir nutariu, kad dar subtilesnio reik doh.gif Džiaugiuos, kad galima kokioj humankėj po litą du prisipirkt. Kitaip bankrutuot tektų. Labiausiai tai mano sesės džiaugiasi, nes vis joms atiduodu paskui netinkamus lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš geltonus nagų lakus gaudau, kaip idiotė. Ir net ne prie rankinuko derinu, o vat tiesiog noriu, kad būtų tinkamo atspalvio geltona, tokio ir ne kitokio, kaip mano susigalvojime. O nėra biggrin.gif

Aišku, pradėjau nuo pigiausių, essie. Lyg atrodė nieko, bet dengiasi tai kaip tvoros dažai, kažkokiais dryžiais, plius po dviejų lakavimų sukietėjo, koks durnas tokį laką sutvėrė, neįsivaizduoju biggrin.gif Tai dabar jau įsigijau vos vos prabangesnį - avono biggrin.gif Nu ir ką... Negana kad ta spalva vos vos milimetras ne į tą pusę, bet ir dengiasi dauniškai, nors kitas toks pat lakas, tik kitos spalvos, dengiasi puikiai.

Eisiu dar ieškot lotuliukas.gif Ir būsiu puriena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 08, 09:38)
Tik kai aš žalia, nieko nesuprantu... baisu ir pirkt. Vis tik kaina kad ir išparduotuvėj virš 100 Lt... o jei šusiu...

Ir mane tokios pat abejonės kankina, pristabdau su tokio tipo pirkiniais kol kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 08, 08:56)
O aš geltonus nagų lakus gaudau, kaip idiotė. Ir net ne prie rankinuko derinu, o vat tiesiog noriu, kad būtų tinkamo atspalvio geltona, tokio ir ne kitokio, kaip mano susigalvojime. O nėra biggrin.gif

Aišku, pradėjau nuo pigiausių, essie. Lyg atrodė nieko, bet dengiasi tai kaip tvoros dažai, kažkokiais dryžiais, plius po dviejų lakavimų sukietėjo, koks durnas tokį laką sutvėrė, neįsivaizduoju biggrin.gif Tai dabar jau įsigijau vos vos prabangesnį - avono biggrin.gif Nu ir ką... Negana kad ta spalva vos vos milimetras ne į tą pusę, bet ir dengiasi dauniškai, nors kitas toks pat lakas, tik kitos spalvos, dengiasi puikiai.

Eisiu dar ieškot lotuliukas.gif Ir būsiu puriena biggrin.gif

lotuliukas.gif

Aš aną dieną ėjau ieškot golden rose vieno konkretaus numerio į vieną pardę. Nu ir pasiutus gavau išeit, nes testerių nėr, o pabandyt neleidžia, tai supykau ir išėjau lotuliukas.gif Paskui turėjau reikalų maximoj, tai va ten prisitepliojau ir išsirinkau ne tokį kokį norėjau, bet ružavą šiltą atspalvį biggrin.gif

o šiaip tai man dabar mirtinai reik ryškaus raudono su vos į barštinį, bet šilto lūpdažio.
Atsakyti
Gal kas pakomentuos:
ar verta pikrti vasarai (su perspektyva nešioti kokias 3 ateinančias vasaras) ilgą iki žemės suknelę arba ilgą sijoną? Ar nėra tai visiškai atgyvena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 08, 08:38)
Vat nebutinai tų grandų firminiai ženklai turi būti... pavyzdžiui dukra prašo visai ne tų ženklų plaukimui skirtos įrangos... atseit šitos va firmos kiečiausi... kaip ir pamenu čiuožimui firmos kokios tai šiaip nesireklamuojančios... manau ir dviratininkams panašiai. Tik kai aš žalia, nieko nesuprantu... baisu ir pirkt. Vis tik kaina kad ir išparduotuvėj virš 100 Lt... o jei šusiu...
Vat su medvilne viskas aišku blush2.gif

Firminiai - tai nebūtinai grandų, tai reiškia, kad gamintojas pateikia aiškią ir išsamią info apie save, savo naudojamas medžiagas ir technologijas. Ant maximinių šortų maximos etiketė tebuvo ir kilmės šalis (pačios žinot iš kokios raidės).

100 lt išparduotuvėj už šortus - per brangu g.gif

Šiaip galima pasiskaityti velomanų forume apie dviratininkų aprangą, jie ten ir brandus aptaria, ir šiaip viską.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 08, 10:05)
Gal kas pakomentuos:
ar verta pikrti vasarai (su perspektyva nešioti kokias 3 ateinančias vasaras) ilgą iki žemės suknelę arba ilgą sijoną? Ar nėra tai visiškai atgyvena? smile.gif

Įkišiu savo trigrašį,
Buvau užsikepusi pirkti ilgą suknelę, bet iskilo problema, kad reikia labai atitaikyti ilgį, nors cm per ilga ar per trumpa ir jau vaizdelis ne toks... Sakysit per ilgą galima patrumpinti, galėti galima, bet jeigu suknelė su printu ir patrumpinta vaizdas jau netoks, savo akim mačiau suknelės su printu patrumpintą variantą schmoll.gif
Bet pamačiau pas kiniečius maxi sijonus ir jau beveik susikaupiau pirkti, beliko tik spalvą išsirinkti lotuliukas.gif Kažkaip galvoju, kad sijono ilgį lengviau reguliuoti, galima ir cm aukščiau ant liemes ir cm žemiau paleisti...
O dėl madingumo, man rodos maxi ilgis, tas tikras maxi 0,5 cm nuo žemės visada bus madingas, gal kartais mažiau kartais daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 08, 09:07)
Firminiai - tai nebūtinai grandų, tai reiškia, kad gamintojas pateikia aiškią ir išsamią info apie save, savo naudojamas medžiagas ir technologijas. Ant maximinių šortų maximos etiketė tebuvo ir kilmės šalis (pačios žinot iš kokios raidės).

100 lt išparduotuvėj už šortus - per brangu  g.gif

Šiaip galima pasiskaityti velomanų forume apie dviratininkų aprangą, jie ten ir brandus aptaria, ir šiaip viską.

dėkui notworthy.gif
tai vat kad kartais kaina kainai nelygu... kaina žvėriška sakyčiau... sakau nėr Klaipėdoje padorių sportinių prekių išparduotuvių.
Atsakyti