Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2013 05 05, 13:05)
Aš vis su dviratininkų apranga nerimstu

Aš noriu šiek tiek pasiskųsti dėl savo sportinės aprangos blush2.gif
Kol kas išbandžiau tik maikutę, ir deja esu nusivylus verysad.gif
Maikutė yra tokio tipo ( t y sintetinė aptempta, šonuose tinklelis)

user posted image

Šuntu ir prakaituoju su ja daug daugiau, nei vilkint paprastas medvilnines maikutes. 40 min pabėgiojus krosą grįžau namo visa besikasydama, ant pilvo atsirado bėrimų. Žodžiu, pojūčiai kaip ir vilkint bet kokio kito tipo sintetinius rūbus verysad.gif Ir kas man šovė į galvą nusipirkti sintetinį rūbą ir tikėtis kažin ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 06, 17:26)
Aš noriu šiek tiek pasiskųsti dėl savo sportinės aprangos  blush2.gif
Kol kas išbandžiau tik maikutę, ir deja esu nusivylus  verysad.gif

Šuntu ir prakaituoju su ja daug daugiau, nei vilkint paprastas medvilnines maikutes. 40 min pabėgiojus krosą grįžau namo visa besikasydama, ant pilvo atsirado bėrimų. Žodžiu, pojūčiai kaip ir vilkint bet kokio kito tipo sintetinius rūbus  verysad.gif Ir kas man šovė į galvą nusipirkti sintetinį rūbą ir tikėtis kažin ko  doh.gif

Šiaip aš irgi iš prakaituojančių. O kokio audinio maikutė, parašyta ant etiketės kas nors apie drėgmės išgarinimą ir pan? Sportui dabar turiu dvi sintetines audimo maikutes, tai jų privalumas prieš medvilnę - tikrai taip smarkiai neperšlampa ir žymiai greičiau džiūsta. Man komfortiškiau su jom sportuoti. Beje, skirtingos sportui skirtos maikės skiriasi savo savybėm, pvz., Audimo puslapyje kiekvieno rūbo savybės (laidumas orui, drėgmės išgarinimas, tamprumas ir pan) įvertintos 5 balėje skalėje.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 06, 18:26)
Aš noriu šiek tiek pasiskųsti dėl savo sportinės aprangos  blush2.gif
Kol kas išbandžiau tik maikutę, ir deja esu nusivylus  verysad.gif

Šuntu ir prakaituoju su ja daug daugiau, nei vilkint paprastas medvilnines maikutes. 40 min pabėgiojus krosą grįžau namo visa besikasydama, ant pilvo atsirado bėrimų. Žodžiu, pojūčiai kaip ir vilkint bet kokio kito tipo sintetinius rūbus  verysad.gif Ir kas man šovė į galvą nusipirkti sintetinį rūbą ir tikėtis kažin ko  doh.gif

Čia dabar mastau.gif Turiu kažkokių tokių, audimo, ir dar kažkokių, ir kelnių, nu ir nieko... Gal pamėgink išskalbt? Gal jinai išplovus bus padoresnė?
Bet aš iš tikro beveik neprakaituoju ir oda pas mane nejautri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gegužės 2013 - 20:13
dontstop, aš tai sportui visada renkuosi medvilnines maikutes, jų būna visokių gamintojų. Man vienodai, kiek ten garina, ir kiek negarina, jaukiau su medvilninėmis, pas mane Nike ir Puma yra, visos iš medvilnės, gal kai kurios su šiek tiek elastano. Šiaip į balių ar kažkur galiu eiti su sintetinėmis palaidinėmis, tik nelabai aptemptomis, o sportui norisi būti kad ir šlapiai, bet neprišutusiai biggrin.gif
Atsakyti
Bet užtai sintetines kaip faina plauti, išdžiūsta prie akių biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, man didžiausia blogybė medvilnė intensyviai sportuojant. Pvz., vėjuotą dieną jei bėgioju (ne taip seniai tai dariau su medvilnine maikute ir medvilniniu džemperiu), tai po 5 km abu rūbai jau peršlapę nejuokais. Kol bėgi - nieko, bet einant namo vėjas oi kaip perpučia. Labai lengva peršalti taip. Tas pats minant dviračiu.

O su audimo maike nieks nešunta schmoll.gif nereik lyginti paprasto poliesterio ir specialiai sportui skirtų (irgi poliesterinių, bet ypatingai austų) audinių.

Beje, šiaip sintetikos negaliu dėvėti, poliesterinių bliuzelių nepernešu tiesiog.
Atsakyti
Dėl vėjo tai gal. Bet aš apskritai iki tokio didelio prakaito nesportuoju, tinginė esu blush2.gif
Atsakyti
Laba, klausykit, Kauno mergaitės, o kur dingo ta išparduotuvė trikotažo ir ne tik, kur Neries kr., Šilko teritorijoje? Anksčiau dar lyg buvo Kalniečiuose, o dabar yra? Esu ten gerų dalykų pirkusi, ypač ekonomiškai tongue.gif Nuvažiavau šnd - tuščia.
Atsakyti
Ačiū, kad paguodėt 4u.gif
Ta maikė yra spec bėgimui. Tiesą, neturiu prie savęs etiketės, pažiūrėsiu vakare namuose, bet buvo kažkokios info apie išgarinimą, temperatūros palaikymą ar kažką į tą pusę. Kitaip gi nebūčiau pirkus smile.gif
Tiesiog manau aš neįvertinau, kad esu itin stipriai prakaituojanti ir kone alergiška sintetikai blush2.gif
Matyt reiks išbandyti medvilnines žinomų gamintojų sportines maikes, buvo Prizmoj Adidas ir Puma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 07, 10:07)
Nežinau, man didžiausia blogybė medvilnė intensyviai sportuojant. Pvz., vėjuotą dieną jei bėgioju (ne taip seniai tai dariau su medvilnine maikute ir medvilniniu džemperiu), tai po 5 km abu rūbai jau peršlapę nejuokais. Kol bėgi - nieko, bet einant namo vėjas oi kaip perpučia. Labai lengva peršalti taip. Tas pats minant dviračiu.

Beje, šiaip sintetikos negaliu dėvėti, poliesterinių bliuzelių nepernešu tiesiog.

drinks_cheers.gif
...bet aš va tuos šortus dviratininkų čiupinėjau išparduotuvėje (vienus tik radau), tai kažkaip nesukėlė pasitikėjimo g.gif
pati nusivyliau termo rūbais pirktais neaiškios firmos, tai nepalyginamai kitokie nei dukros spec. čiuožimui... tiesiog sintetika mikropluošto. Tas pats įspūdis ir su dabar čiupinėtais šortais. Sūnui buvau radus futbolo aprangą adidas, bet kažkokio sportinio klubo sumažintą variantą, tai visai kitoks jausmas tos medžiagos, nei tų šortų. Kai nusirengdavo tuos firminius marškinukus kūnas būdavo sausas (nors sušildavo tiek kad plaukai būdavo visiškai šlapi), o su visom kitom drėgnas... be to jin neprasmirsdavo... O sudėtis tokia pat - poliesteris ir tiek. Todėl man labai įtarima kelia visi sportiniai rūbai, fyg suprasi jų kokybę...
Šiaip rimtų medvilninių sportinių rūbų nebūna būtent dėl medvilnės savybės sugerti į save drėgmę blush2.gif , nors užmačiau maišytų su medvilnės pluoštu.

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 07, 13:27)
...bet aš va tuos šortus dviratininkų čiupinėjau išparduotuvėje (vienus tik radau), tai kažkaip nesukėlė pasitikėjimo g.gif

Kokioje išparduotuvėje? Kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 07, 13:30)
Kokioje išparduotuvėje? Kokios firmos?

jokios, tiesiog sportinių prekių išparduotuvė, o šortų gamintojo išvis nežinau tokio... o tai aš tik visokius nike, adidas, puma ir težinau
Atsakyti