QUOTE(dontstop @ 2013 05 05, 08:14)
Taip, dabar aš surašau, ką žinau
Aš Flormar siunčiau pirkti vyrą pernai pavasarį, vasarą ir rudenį kelis kartus į Vilnių, ten bazėse viskas buvo pigiai, lakai 2,50 - 4,50, šešėliai mono max 6 lt, o gal 4, paletės apie 10, skaistalai, bronzeriai ir lūpų blizgesiai 6 ir tt, kanos tokios laikėse bent pusmetį. Vasarą Rygoj paprasčiausiam prekybcentry, berods net Rimi, radau Flormar stendą, viskas brongiau buvo, bet kai kurie produktai su nuolaida, tai panašios kainos gavosi. Pirkau šešėlių paletę, tušą. Klaipėdoj esu radus Flormar, nebe SM pagalbos, žinoma, PC Grandus - tik keli produktai ir viskas žymiai brangiau, tikslių kainų neatsimenu, nepirkau nieko, pasirodė labai brangu. Bazėse esu atsitiktinai mačius tik skaistalus, kokius Vln pirko vyras po 6 lt, tai bazėse, jei nieko nesupainiojau, kaina buvo 36 lt. Vėliau vėl bandžiau ieškotis bazėse, jau prisiskaičius SM, kad yra ir daugiau Flormar porodukcijos, deja, neradau, bet gali būti, kad blogai ieškojau
nes bazėse aš nesiorientuoju ir greitai prarandu kantrybę
O šešėliai jų tikrai nuostabūs, geresnių nesu turėjus
Pirkau 3 paletes po 4 spalvas, 1 po 5 spalvas ir 3 mono. Viskas gerai, tik nelabai jie turi neutralių kasdienai tinkančių atspalvių, viskas neįmanomai ryškių "nenešiotinų" spalvų daugmaž
1. Tai jei jų kaina normali, o kokybė gera, tai labai apsimoka pirkti ryškias spalvas "tik tam kartui" už papigiai. Jau į kokius nude tai gali investuot, o jei aš staigiai kokios turkio užsimaniau - tai visai gerai tokie vat flormarai... Jei jų būtų
2. Bazių irgi bijau kaip velnias kryžiaus. Nors šalia gyvenu, bet be mirtino reikalo neinu, nebent į turgų
kad ten viskas be sistemos
Užtat būtų gerai tiksliai žinoti, kas ten kur, nes visas jas pereit - kryžiaus keliai kokie tai
3. Nifiga sibie, vyras kosmetiką perka
Ir ką, pataiko? Mano vyras man vieną vienintelį kartą gyvenime, prieš kokius 10 metų, yra nupirkęs nagų labą Bourjois
Jis buvo komandiruotėj nepamenu kur, lygtai Vokietijoj, ir tragiškai nežinojo, ką vežti lauktuvių
Neįsivaizduoju, kokio tai buvo tragiškumo padėtis, kad jis pasiryžo pirkti nagų laką, visai, beje, gražų, bordinį, man atrodo, kad tiesiog neturėjo kada po parduotuves duotis, o aerouoste nieko nerado
Tai parvežė visokių kažkokių nesuvokiamų daiktų ir nagų laką
Buvo man proga įsigyti bordo lūpdažį, golfą ir sijoną
Bet šiaip kosmetikos parduotuvė jam - tai kaip man Senukų varžtų skyrius
Siaubą kelianti vieta, ir jis ten niekada neina, saugodamas sveikatą
Nebent perka kvepalus - kvepaluose susigaudo - arba moka už mano pirkinius, bet čia retai, nes tam reikia spec. sąlygų
Pvz. aš turiu jau iš anksto žinoti, ką pirksiu, o ne ten vietoj rinktis, tik ateit, capt capt, ir einam
Nes kitaip mano diedas numirs belaukdamas ir bus kebulumų