Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Neatsimenu šukuosenų. Mielai pažiūrėčiau biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 05 04, 12:42)
Leticija, ir aš už pirmą  4u.gif

Buvau trumpam išvažiavus į Lenkiją, radau ten pas juos Flormar visą parduotuvę wub.gif  Bet kainos aukštos labai, nusipirkau kelis lakus, tai tos linijos, kurios man labiausiai patiko (bandžiau pernai 5 skirtingus), po 10 zlotų  doh.gif  blush2.gif Ir visa kita atitinkamai, skaistalai kur pas mus po 6 lt, pas juos 36 zlotai ir tt

Aš googlinau apie flormar. Atradau tris faktus biggrin.gif

1. Sako, ir LT tas Flormar yra už brungiai. O tai negali būt, kad ten kažkada koks tai išpardavimas buvo, o dabar jis ir kainuoja po 10 Lt? unsure.gif Kažkur SM skaičiau, kad Kauno bazėse yra, bet brungiai. Kažin kur g.gif

2. Tas Flormar yra turkų gamybos smile.gif Ir žmonės jo iš Turkijos kaip suvenyrus parsiveža. Kosmetiką mėgstantys biggrin.gif Kainos mažos, tai paperka ten pusę čiumodano biggrin.gif

3. Labai nustebino, bet skaičiau pliotką, kad Kalifornijoj to Flormar šešėlius profesionalai mėgsta mastau.gif Sako, gerai pigmentuoti ir kažkas ten. Tai kaip, ką? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 04, 22:35)
Neatsimenu šukuosenų. Mielai pažiūrėčiau biggrin.gif
Aš googlinau apie flormar. Atradau tris faktus biggrin.gif

1. Sako, ir LT tas Flormar yra už brungiai. O tai negali būt, kad ten kažkada koks tai išpardavimas buvo, o dabar jis ir kainuoja po 10 Lt? unsure.gif Kažkur SM skaičiau, kad Kauno bazėse yra, bet brungiai. Kažin kur g.gif

2. Tas Flormar yra turkų gamybos smile.gif Ir žmonės jo iš Turkijos kaip suvenyrus parsiveža. Kosmetiką mėgstantys biggrin.gif Kainos mažos, tai paperka ten pusę čiumodano biggrin.gif

3. Labai nustebino, bet skaičiau pliotką, kad Kalifornijoj to Flormar šešėlius profesionalai mėgsta mastau.gif Sako, gerai pigmentuoti ir kažkas ten. Tai kaip, ką? mastau.gif biggrin.gif

Taip, dabar aš surašau, ką žinau biggrin.gif
Aš Flormar siunčiau pirkti vyrą pernai pavasarį, vasarą ir rudenį kelis kartus į Vilnių, ten bazėse viskas buvo pigiai, lakai 2,50 - 4,50, šešėliai mono max 6 lt, o gal 4, paletės apie 10, skaistalai, bronzeriai ir lūpų blizgesiai 6 ir tt, kanos tokios laikėse bent pusmetį. Vasarą Rygoj paprasčiausiam prekybcentry, berods net Rimi, radau Flormar stendą, viskas brongiau buvo, bet kai kurie produktai su nuolaida, tai panašios kainos gavosi. Pirkau šešėlių paletę, tušą. Klaipėdoj esu radus Flormar, nebe SM pagalbos, žinoma, PC Grandus - tik keli produktai ir viskas žymiai brangiau, tikslių kainų neatsimenu, nepirkau nieko, pasirodė labai brangu. Bazėse esu atsitiktinai mačius tik skaistalus, kokius Vln pirko vyras po 6 lt, tai bazėse, jei nieko nesupainiojau, kaina buvo 36 lt. Vėliau vėl bandžiau ieškotis bazėse, jau prisiskaičius SM, kad yra ir daugiau Flormar porodukcijos, deja, neradau, bet gali būti, kad blogai ieškojau blush2.gif nes bazėse aš nesiorientuoju ir greitai prarandu kantrybę blush2.gif O šešėliai jų tikrai nuostabūs, geresnių nesu turėjus smile.gif Pirkau 3 paletes po 4 spalvas, 1 po 5 spalvas ir 3 mono. Viskas gerai, tik nelabai jie turi neutralių kasdienai tinkančių atspalvių, viskas neįmanomai ryškių "nenešiotinų" spalvų daugmaž smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 gegužės 2013 - 07:17
QUOTE(dontstop @ 2013 05 05, 08:14)
Taip, dabar aš surašau, ką žinau  biggrin.gif
Aš Flormar siunčiau pirkti vyrą pernai pavasarį, vasarą ir rudenį kelis kartus į Vilnių, ten bazėse viskas buvo pigiai, lakai 2,50 - 4,50, šešėliai mono max 6 lt, o gal 4, paletės apie 10, skaistalai, bronzeriai ir lūpų blizgesiai 6 ir tt, kanos tokios laikėse bent pusmetį. Vasarą Rygoj paprasčiausiam prekybcentry, berods net Rimi, radau Flormar stendą, viskas brongiau buvo, bet kai kurie produktai su nuolaida, tai panašios kainos gavosi. Pirkau šešėlių paletę, tušą. Klaipėdoj esu radus Flormar, nebe SM pagalbos, žinoma, PC Grandus - tik keli produktai ir viskas žymiai brangiau, tikslių kainų neatsimenu, nepirkau nieko, pasirodė labai brangu. Bazėse esu atsitiktinai mačius tik skaistalus, kokius Vln pirko vyras po 6 lt, tai bazėse, jei nieko nesupainiojau, kaina buvo 36 lt. Vėliau vėl bandžiau ieškotis bazėse, jau prisiskaičius SM, kad yra ir daugiau Flormar porodukcijos, deja, neradau, bet gali būti, kad blogai ieškojau  blush2.gif  nes bazėse aš nesiorientuoju ir greitai prarandu kantrybę  blush2.gif  O šešėliai jų tikrai nuostabūs, geresnių nesu turėjus  smile.gif  Pirkau 3 paletes po 4 spalvas, 1 po 5 spalvas ir 3 mono. Viskas gerai, tik nelabai jie turi neutralių kasdienai tinkančių atspalvių, viskas neįmanomai ryškių "nenešiotinų" spalvų daugmaž  smile.gif

1. Tai jei jų kaina normali, o kokybė gera, tai labai apsimoka pirkti ryškias spalvas "tik tam kartui" už papigiai. Jau į kokius nude tai gali investuot, o jei aš staigiai kokios turkio užsimaniau - tai visai gerai tokie vat flormarai... Jei jų būtų dry.gif

2. Bazių irgi bijau kaip velnias kryžiaus. Nors šalia gyvenu, bet be mirtino reikalo neinu, nebent į turgų biggrin.gif kad ten viskas be sistemos sad.gif Užtat būtų gerai tiksliai žinoti, kas ten kur, nes visas jas pereit - kryžiaus keliai kokie tai doh.gif

3. Nifiga sibie, vyras kosmetiką perka blink.gif Ir ką, pataiko? Mano vyras man vieną vienintelį kartą gyvenime, prieš kokius 10 metų, yra nupirkęs nagų labą Bourjois biggrin.gif Jis buvo komandiruotėj nepamenu kur, lygtai Vokietijoj, ir tragiškai nežinojo, ką vežti lauktuvių lotuliukas.gif Neįsivaizduoju, kokio tai buvo tragiškumo padėtis, kad jis pasiryžo pirkti nagų laką, visai, beje, gražų, bordinį, man atrodo, kad tiesiog neturėjo kada po parduotuves duotis, o aerouoste nieko nerado biggrin.gif Tai parvežė visokių kažkokių nesuvokiamų daiktų ir nagų laką lotuliukas.gif Buvo man proga įsigyti bordo lūpdažį, golfą ir sijoną lotuliukas.gif Bet šiaip kosmetikos parduotuvė jam - tai kaip man Senukų varžtų skyrius lotuliukas.gif Siaubą kelianti vieta, ir jis ten niekada neina, saugodamas sveikatą biggrin.gif Nebent perka kvepalus - kvepaluose susigaudo - arba moka už mano pirkinius, bet čia retai, nes tam reikia spec. sąlygų biggrin.gif Pvz. aš turiu jau iš anksto žinoti, ką pirksiu, o ne ten vietoj rinktis, tik ateit, capt capt, ir einam biggrin.gif Nes kitaip mano diedas numirs belaukdamas ir bus kebulumų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2013 - 07:35
QUOTE(Noa @ 2013 05 05, 08:31)

3. Nifiga sibie, vyras kosmetiką perka blink.gif Ir ką, pataiko? 

Pataiko, kai eina su sąrašu smile.gif Į Flormar siunčiau su sąrašu, taip pat kas mėnesį siunčiu į Vilniaus Elevitą su sąrašu, niekad nebuvo nieko supainiojęs. Jis sąrašą paduoda pardavėjai ir tiek to darbo irnesakyk.gif O va kai dovanoja kosmetiką (o dovanoją būtent kosmetiką per visas šventes) tai jo cool.gif Iš vienos paskutinių komandiruočių buvo parvežęs Make up store mono šešėlį turbūt labiausiai netinkančios man spalvos verysad.gif O dar buvo atvejis, kai padovanojo lūpdažį, blizgesį ir laką to pačio gamintojo, tuos pačius atspalvių numeriukus, kaip prieš pusmetį buvo dovanojęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 05, 09:30)
O dar buvo atvejis, kai padovanojo lūpdažį, blizgesį ir laką to pačio gamintojo, tuos pačius atspalvių numeriukus, kaip prieš pusmetį buvo dovanojęs  doh.gif

Vargšai jie, nugis ką jie gali žinot? lotuliukas.gif Puikiai atsimenu, kaip kartą ieškojau šrotuose automobilio lango pakėlimo mechanizmo biggrin.gif To modelio, tos firmos, toks variklis, tie metai lotuliukas.gif ***, vos neišdurnėjau, sumokėjau belekiek, o nupirkau skirtą dvidurei mašinai... kai reikėjjo keturdurei lotuliukas.gif
Man atrodo, pas juos tas pats su kosmetika lotuliukas.gif

Bliamba, kosmetika dar sunkiau, jos ir kitai bobai neįtaikysi, priešingai negu autodetalių lotuliukas.gif Nebent kokiai seseriai, kuri tokios pat spalvos ir panašaus skonio lotuliukas.gif
Papildyta:

O kas gero yra Elevitoje? biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis su dviratininkų apranga nerimstu. Žodžiu.. pasiskaičiau dviratininkų forumuose, kad priešingai nei teigia Noa, mozolis TEN neužauga laugh.gif ir nusipirkau timpas su balneliu. Numyniau su toms timpom 25 km - ir nieko blink.gif neskauda blink.gif Kas daugiau važinėjat, rekomenduoju įsigyti, tikrai palengvina nelengvą dviratininko dalią tos keistosios kelnės (jausmas su jom toks hm.. kaip prisi...)
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 05, 13:05)
Aš vis su dviratininkų apranga nerimstu. Žodžiu.. pasiskaičiau dviratininkų forumuose, kad priešingai nei teigia Noa, mozolis TEN neužauga laugh.gif ir nusipirkau timpas su balneliu. Numyniau su toms timpom 25 km - ir nieko blink.gif neskauda  blink.gif Kas daugiau važinėjat, rekomenduoju įsigyti, tikrai palengvina nelengvą dviratininko dalią tos keistosios kelnės (jausmas su jom toks hm.. kaip prisi...)

Blin, bet nulipus nuo dviračio, su tom kelnėm eit reikės. Ką žmonės pasakys??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 05, 12:12)
Blin, bet nulipus nuo dviračio, su tom kelnėm eit reikės. Ką žmonės pasakys??? biggrin.gif

Žinok, visai normaliai jos atrodo. O šaltesnę dieną buvau pasimovus po džinsais, tai išvis nesimatė nieko.
Atsakyti
Norėjau palaikint ir prisiminiau, kad čia ne feisbukas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

nežinau, ar prisimena kas mane, buvau prieš metus kapsulėmis labai susidomėjus. Bandžiau kažką dėliotis, bet nekažkas man gavos, supratau, kad ubagas esu smile.gif dabar vėl pavasarėjant žiūriu, kad neturiu ką apsirengt ir bandau kažką dėliotis. Pradėjau nuo tašės biggrin.gif normaliai, jei pavasarinė kapsulė - tamsi ruda, beige ir žalsva? Ar kažko ryškesnio reiktų? Ar žalsvos ne trendas dabar?
pagal tipą, aš lyg soft summer.

dėl dviratininkų kelnių - kažkada žygyje sudalyvavau, per dieną 60-100km.. paprasčiausia apranga g.gif Na, striukę nuo lietaus turėjau. Bet aišku, spec. rūbai turint galimybę, yra gerai g.gif

šukuosenas kažkas prieš metus buvo įdėjęs... neatsimenu linko, neturiu.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 05 05, 19:41)
normaliai, jei pavasarinė kapsulė - tamsi ruda, beige ir žalsva? Ar kažko ryškesnio reiktų? Ar žalsvos ne trendas dabar?
pagal tipą, aš lyg soft summer.

Man tai atrodo, labai normaliai. Tamsiai ruda, beige ir žalsva aplamai visus metus rengtis galima, tai natūralios spalvos ir jos visada trendas biggrin.gif Kita vertus, jei žmogaus aprangos stilius klasikinis, tai jam spjaut į trendus. O jeigu trendinės spalvos šį sezoną, tarkim, netinka prie veido ar prie savijautos, tai tada ką? biggrin.gif Vasiljevas savo knygoj aplamai sako, kad šiais laikais mada - turtingų dykaduonių užsiėmimas, o visiems kitiems daug verčiau sekti ne mada, o savo stiliumi, į madą tik vieną akį užmetant. O Vasiljevas gi ne koksai atvėpėlis wub.gif

Iš žalsvų, kaip suvokiu, šį sezoną - iš tikro jau antrą - ant bangos mint, stipriai vasaroms tinkama. Ir ryški žalia wub.gif Bet kad būtų kokia nors žalia, kuri būtų ryškiai vakarykštė (kaip tikriausiai greit bus su šita mint, labai jau populiari biggrin.gif) - tai aš tokios nežinau schmoll.gif Nu gaaaal salotinė, bet ir tai po klaustuku... Vasarinės visos labai geros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gegužės 2013 - 20:40
QUOTE(Noa @ 2013 05 05, 10:02)

O kas gero yra Elevitoje? biggrin.gif

Elevita prekiauja pagrinde rusiška kosmetika, pigiau nei kitur, ir yra tokių linijų, kokių kitur nėra. Susidomėjau šia parduotuve nuo Naturos sibericos laikų, kai naujienos tik ten atsirasdavo, kitur nebent žymiai vėliau, pvz Natura siberica dekoratyvinė kosmetika. Vėliau aš ten pirkdavau (ir tebeperku) Organic shop, Baikal herbals, Planeta organica, Umnaja emal, Estel, Organic Therapy ir kt. Yra ten ir visokios Babuškos Agafjos ir pan, pigiau nei kitur 4u.gif
Atsakyti