Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Mano "obnovke"
Vasarai, darbui
Ne visai tai, ko norejau, bet vakar jau i nevilti puoliau po 2 val vaiksciojimo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Puiki rankinė, prie visko tiks thumbup.gif Ir kišenės labai patogios atrodo.

Bytte, o tu nebandei žiūrėti sportsdirect.com aprangos? Ten įvairių dydžių yra ir kartais labai gerom kainom.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 30, 11:42)
Bytte, o tu nebandei žiūrėti sportsdirect.com aprangos? Ten įvairių dydžių yra ir kartais labai gerom kainom.

Žiūrėjau, bet ten man kažkaip labiau neįpareigojančiam laisvalaikiui tinkamo, batai patiko... va jei leginsus kasdienai imt matyt apsimokėtu irgi iš ten. Dar radau merginas kur iš ten užsisakinėja vietines, tai kainuotų tik parsisiuntimas blush2.gif .
Atsakyti
Shanos tašė labai graži. Forma šiūmetinė wub.gif Ir spalvos geros.

Ir aš noriu tašės biggrin.gif Dar vienos biggrin.gif
Atsakyti
Shanos tase man irgi visai nieko tokia biggrin.gif

Dabar dar as jus pakankinsiu, tase jau rodziau, dabar ziurekit, kaip jum atrodo, kurio atspalvio svarkelis labiau tiktu:
Tokio, toks pilksvai kakavinis:
user posted image
Ar tokio:
user posted image

Visai susibalamutinau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 01, 01:22)
Shanos tašė labai graži. Forma šiūmetinė wub.gif Ir spalvos geros.

Ir aš noriu tašės biggrin.gif Dar vienos biggrin.gif

Tase dekavoja.
24 €, PuntRoma 4u.gif
nzn ar Lt yra? g.gif

QUOTE(Leticija @ 2013 05 01, 07:40)
Shanos tase man irgi visai nieko tokia  biggrin.gif

Dabar dar as jus pakankinsiu, tase jau rodziau, dabar ziurekit, kaip jum atrodo, kurio atspalvio svarkelis labiau tiktu:
Tokio, toks pilksvai kakavinis:
/811/138622811.JPG[/img]

Visai susibalamutinau wacko.gif

Man kazkaip gal pirmas g.gif bet gal del to, kad antro spalva nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 01, 09:29)
Tase dekavoja.
24 €, PuntRoma 4u.gif
nzn ar Lt yra? g.gif

Je, bus tau dry.gif Pas mus tik PUNTUKAS yra, ir tas kažkur palei Anykščius lotuliukas.gif
Tai, aišku, nieko, aš turiu įsiplanavus jau dvi, melsvą ir rudą, bet tegul kas nors man arba pinigų duoda, arba nuolaidas padaro, o geriausia - abu iškart lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2013 05 01, 08:40)
Shanos tase man irgi visai nieko tokia  biggrin.gif

Man, jei monitorius nemeluoja, tai pirmas - antras gal bus per gelsvas prie tos tašės? Kita vertus, monitorius - daiktas nepatikimas...

Nors spalvos patinka abiejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 01, 11:37)

Man, jei monitorius nemeluoja, tai pirmas - antras gal bus per gelsvas prie tos tašės? Kita vertus, monitorius - daiktas nepatikimas...

Nors spalvos patinka abiejų biggrin.gif

O, nu aciu, labai man padejai biggrin.gif
Atsakyti
O aš noriu flormar lako papigiai biggrin.gif Ir niekur nerandu. O visų catrice - nors tvenkinius tvenk biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrinėju aprangą SD ir radau, kad būna dviratinių šortų-sijonų (sijonšorčių mastau.gif) http://www.sportsdir...t-ladies-636204
Atsakyti
Leticija, ir aš už pirmą 4u.gif

Buvau trumpam išvažiavus į Lenkiją, radau ten pas juos Flormar visą parduotuvę wub.gif Bet kainos aukštos labai, nusipirkau kelis lakus, tai tos linijos, kurios man labiausiai patiko (bandžiau pernai 5 skirtingus), po 10 zlotų doh.gif blush2.gif Ir visa kita atitinkamai, skaistalai kur pas mus po 6 lt, pas juos 36 zlotai ir tt
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif
Kažkada kažkas buvo įdėję nuorodą kur galima pasimatuoti įvairias šukuosenas, rodos buvau išsaugojusi, bet dabar niekaip nerandu, gal kuri atsimenate apie aš čia?
Atsakyti