Mano "obnovke"
Vasarai, darbui
Ne visai tai, ko norejau, bet vakar jau i nevilti puoliau po 2 val vaiksciojimo.
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 30, 11:42)
Bytte, o tu nebandei žiūrėti sportsdirect.com aprangos? Ten įvairių dydžių yra ir kartais labai gerom kainom.
Žiūrėjau, bet ten man kažkaip labiau neįpareigojančiam laisvalaikiui tinkamo, batai patiko... va jei leginsus kasdienai imt matyt apsimokėtu irgi iš ten. Dar radau merginas kur iš ten užsisakinėja vietines, tai kainuotų tik parsisiuntimas .
Shanos tašė labai graži. Forma šiūmetinė Ir spalvos geros.
Ir aš noriu tašės Dar vienos
Shanos tase man irgi visai nieko tokia
Dabar dar as jus pakankinsiu, tase jau rodziau, dabar ziurekit, kaip jum atrodo, kurio atspalvio svarkelis labiau tiktu:
Tokio, toks pilksvai kakavinis:
Ar tokio:
Visai susibalamutinau
Dabar dar as jus pakankinsiu, tase jau rodziau, dabar ziurekit, kaip jum atrodo, kurio atspalvio svarkelis labiau tiktu:
Ar tokio:
Visai susibalamutinau
QUOTE(Noa @ 2013 05 01, 01:22)
Shanos tašė labai graži. Forma šiūmetinė Ir spalvos geros.
Tase dekavoja.
24 , PuntRoma
nzn ar Lt yra?
QUOTE(Leticija @ 2013 05 01, 07:40)
/811/138622811.JPG[/img]
Visai susibalamutinau
/811/138622811.JPG[/img]
Visai susibalamutinau
Man kazkaip gal pirmas bet gal del to, kad antro spalva nepatinka
QUOTE(Shana @ 2013 05 01, 09:29)
Je, bus tau Pas mus tik PUNTUKAS yra, ir tas kažkur palei Anykščius
Tai, aišku, nieko, aš turiu įsiplanavus jau dvi, melsvą ir rudą, bet tegul kas nors man arba pinigų duoda, arba nuolaidas padaro, o geriausia - abu iškart
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2013 05 01, 08:40)
Man, jei monitorius nemeluoja, tai pirmas - antras gal bus per gelsvas prie tos tašės? Kita vertus, monitorius - daiktas nepatikimas...
Nors spalvos patinka abiejų
QUOTE(Noa @ 2013 05 01, 11:37)
Man, jei monitorius nemeluoja, tai pirmas - antras gal bus per gelsvas prie tos tašės? Kita vertus, monitorius - daiktas nepatikimas...
Nors spalvos patinka abiejų
O, nu aciu, labai man padejai
O aš noriu flormar lako papigiai Ir niekur nerandu. O visų catrice - nors tvenkinius tvenk
Žiūrinėju aprangą SD ir radau, kad būna dviratinių šortų-sijonų (sijonšorčių ) http://www.sportsdir...t-ladies-636204
Leticija, ir aš už pirmą
Buvau trumpam išvažiavus į Lenkiją, radau ten pas juos Flormar visą parduotuvę Bet kainos aukštos labai, nusipirkau kelis lakus, tai tos linijos, kurios man labiausiai patiko (bandžiau pernai 5 skirtingus), po 10 zlotų Ir visa kita atitinkamai, skaistalai kur pas mus po 6 lt, pas juos 36 zlotai ir tt
Buvau trumpam išvažiavus į Lenkiją, radau ten pas juos Flormar visą parduotuvę Bet kainos aukštos labai, nusipirkau kelis lakus, tai tos linijos, kurios man labiausiai patiko (bandžiau pernai 5 skirtingus), po 10 zlotų Ir visa kita atitinkamai, skaistalai kur pas mus po 6 lt, pas juos 36 zlotai ir tt
Labas vakaras, merginos
Kažkada kažkas buvo įdėję nuorodą kur galima pasimatuoti įvairias šukuosenas, rodos buvau išsaugojusi, bet dabar niekaip nerandu, gal kuri atsimenate apie aš čia?
Kažkada kažkas buvo įdėję nuorodą kur galima pasimatuoti įvairias šukuosenas, rodos buvau išsaugojusi, bet dabar niekaip nerandu, gal kuri atsimenate apie aš čia?