Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

tada viskas aisku 4u.gif pas mane atvirkscia "anomalija" su termoreguliacija. man vis salta. tai parodyti pavasariniai drabuziai mano vasariniai (tokius medvilninius megztukus tik vasara galiu nesioti). o ziema is vis vaikstau trims sluoksniais apsirengus.
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2013 03 04, 19:29)
tada viskas aisku  4u.gif  pas mane atvirkscia "anomalija" su termoreguliacija.  man vis salta. tai parodyti pavasariniai drabuziai mano vasariniai (tokius medvilninius megztukus tik vasara galiu nesioti). o ziema is vis vaikstau trims sluoksniais apsirengus.

Pas mane irgi balaganas, bet man mano skydliaukė ragus rodo doh.gif Aš vilnonius megztukus ir vasarą nešioju, o ypač taip pasidaro po kokių didelių karščių. Pradedu ir su vilnonėm kojinėm namie varinėt doh.gif O saulės labai nemėgstu, tai net ir dienos metu mėgstu kokį megztuką ilgarankovį užsimest. Turiu kelis šilkinius su medvilne, tai liuks -nei karšta nei šalta su jais.
Atsakyti
a pasiutot? doh.gif jau daugiau nei savaitė nėr nei vieno naujo įrašo.
o turiu didelį įtarimą, kad dauguma turit ką parodyt ar papasakot naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad reik man normaliai spintoj rūbus susirūšiuoti, kur darbo, kur laisvalaikio, kur išeigai, kur dar kam nors skirti, bet kaip tą padaryti, tai net neiįsivaizduoju... doh.gif bet pradžią dariau vieną savaitgalį, spalviškai susidėliojau, tai konkretus balganas. Žinoma juodos nemažai, bet ir ryškesnių spalvų, bet išmečiau beveik viską kas buvo rožinio, dabar traukia ant melynų ir žalių spalvų lotuliukas.gif Reiks šį savaitgalį normaliai viską susidėliot. Spėju kiek spintoj vietos atsirastų ax.gif
Dar patarkit kaip iš vyro spintos išmest visus juodus megztinius, kad jis nepastebėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 14, 15:30)
a pasiutot?  doh.gif  jau daugiau nei savaitė nėr nei vieno naujo įrašo.
o turiu didelį įtarimą, kad dauguma turit ką parodyt ar papasakot naujo  mirksiukas.gif

Na, aš dar perku ir kitą mėnesį pirksiu, tada jau bus paruošta mano pavasarinė kapsulė.

QUOTE(Snieguota @ 2013 03 14, 16:30)
Dar patarkit kaip iš vyro spintos išmest visus juodus megztinius, kad jis nepastebėtų  lotuliukas.gif

Aš tai parodžiau, kaip jis nuostabiai su balta ir mėlyna atrodo. Dar paiškinau, kad ir aš turiu tokių spalvų, skalbti nors dažnai reikia, bet patogu, o ir puošnu, šviesu. Dabar pats nelabai juodos nori, nors vieną nupirkau, jam tinka, jis žiema.
Atsakyti
Aš nusipirkau Kaziuko mugėje porą šalikų po 10 lt, paprastai po 30 būna. Ir gavau iš buyincoins 8 papuošalus. Ir dar persigalvojau pirkti kedus ant platformos biggrin.gif Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 03 14, 16:30)
Aš tai galvoju, kad reik man normaliai spintoj rūbus susirūšiuoti, kur darbo, kur laisvalaikio, kur išeigai, kur dar kam nors skirti, bet kaip tą padaryti, tai net neiįsivaizduoju... doh.gif bet pradžią dariau vieną savaitgalį, spalviškai susidėliojau, tai konkretus balganas. Žinoma juodos nemažai, bet ir ryškesnių spalvų, bet išmečiau beveik viską kas buvo rožinio, dabar traukia ant melynų ir žalių spalvų  lotuliukas.gif Reiks šį savaitgalį normaliai viską susidėliot. Spėju kiek spintoj vietos atsirastų  ax.gif
Dar patarkit kaip iš vyro spintos išmest visus juodus megztinius, kad jis nepastebėtų  lotuliukas.gif

Aš aną savaitę, kad daviaus po spintas vėl lotuliukas.gif Jau, atrodo, taip prašlavus esu, bet ir vėl radau ką išimt. Susirūšiavau kam ką atiduot galima būtų, o visa kita nuvežiau į socialinį skyrių pas mus. Jie mielai priima visokius rūbelius. Dar ir panų praretinau. Šį bei tą pardaviau. Kokį šimtelį turbūt uždirbau, tai kosmetikos prisipirkau už juos lotuliukas.gif
O aš tai noriu violetinės ir žalios šiuo metu. Nors man kaip diena taip kitos spalvos reik.

Man su vyru nėr bėdos dėl juodos, nes jis šviesus rudenukas, tai ant jo baisiai atrodo. Priperku jam tamsiai pilkų vietoj juodos, o šiaip visokios chaki jam pačios pačiausios.

QUOTE(dontstop @ 2013 03 14, 20:53)
Aš nusipirkau Kaziuko mugėje porą šalikų po 10 lt, paprastai po 30 būna. Ir gavau iš buyincoins 8 papuošalus. Ir dar persigalvojau pirkti kedus ant platformos  biggrin.gif Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam  rolleyes.gif

Šalikai geras reikalas. O aš apsižiūrėjau, kad visai nepelnytai buvau nustūmus žydrus savo šalius į šoną kaip netinkamus, o dabar išsitraukiau ir liuks.

Beje, labai džiaugiuos, kad kai atsirinkau savo sezoną, visus netinkamus sudėjau į gretimą spintą. Žinant mane, tai galėjau greit viską išdalint, o dabar, žiūriu, kad vis tenka pernešt į tą "gerąją" atgal kaip tinkamą spalvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 14, 20:53)
Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam  rolleyes.gif

O per Jamam bus žieminių daiktų? blush2.gif
Kiek mačiau tų sportbačių ant platformos, tai man nei gražu, nei praktiška blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 15, 12:10)
O per Jamam bus žieminių daiktų? blush2.gif
Kiek mačiau tų sportbačių ant platformos, tai man nei gražu, nei praktiška blush2.gif

Žieminių jau nemanau, kad bus - bus maždaug tai, kas dabar parduotuvėse mirksiukas.gif

Man gražu, bet perskaičiau madų žurnale, kad jau išėjo iš mados laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 15, 13:55)
Žieminių jau nemanau, kad bus - bus maždaug tai, kas dabar parduotuvėse  mirksiukas.gif

Man gražu, bet perskaičiau madų žurnale, kad jau išėjo iš mados  laugh.gif

Nebuvau pardėse, perku internetu smile.gif

Ania, kad dar nespėjo ateiti, ir anglų puslapiuose, mačiau, dar rodosi doh.gif
Atsakyti
Čia dar apie spalvas smile.gif
http://www.cosmopoli...a.d?id=60928899
Atsakyti
Šiandien prašlaviau spintą, pardavinėju dabar doh.gif Laukiu naujų daiktų pavasario kapsulei.
Atsakyti