tada viskas aisku pas mane atvirkscia "anomalija" su termoreguliacija. man vis salta. tai parodyti pavasariniai drabuziai mano vasariniai (tokius medvilninius megztukus tik vasara galiu nesioti). o ziema is vis vaikstau trims sluoksniais apsirengus.
QUOTE(vabalas @ 2013 03 04, 19:29)
tada viskas aisku pas mane atvirkscia "anomalija" su termoreguliacija. man vis salta. tai parodyti pavasariniai drabuziai mano vasariniai (tokius medvilninius megztukus tik vasara galiu nesioti). o ziema is vis vaikstau trims sluoksniais apsirengus.
Pas mane irgi balaganas, bet man mano skydliaukė ragus rodo Aš vilnonius megztukus ir vasarą nešioju, o ypač taip pasidaro po kokių didelių karščių. Pradedu ir su vilnonėm kojinėm namie varinėt O saulės labai nemėgstu, tai net ir dienos metu mėgstu kokį megztuką ilgarankovį užsimest. Turiu kelis šilkinius su medvilne, tai liuks -nei karšta nei šalta su jais.
a pasiutot? jau daugiau nei savaitė nėr nei vieno naujo įrašo.
o turiu didelį įtarimą, kad dauguma turit ką parodyt ar papasakot naujo
Aš tai galvoju, kad reik man normaliai spintoj rūbus susirūšiuoti, kur darbo, kur laisvalaikio, kur išeigai, kur dar kam nors skirti, bet kaip tą padaryti, tai net neiįsivaizduoju... bet pradžią dariau vieną savaitgalį, spalviškai susidėliojau, tai konkretus balganas. Žinoma juodos nemažai, bet ir ryškesnių spalvų, bet išmečiau beveik viską kas buvo rožinio, dabar traukia ant melynų ir žalių spalvų Reiks šį savaitgalį normaliai viską susidėliot. Spėju kiek spintoj vietos atsirastų
Dar patarkit kaip iš vyro spintos išmest visus juodus megztinius, kad jis nepastebėtų
Dar patarkit kaip iš vyro spintos išmest visus juodus megztinius, kad jis nepastebėtų
QUOTE(inc @ 2013 03 14, 15:30)
a pasiutot? jau daugiau nei savaitė nėr nei vieno naujo įrašo.
Na, aš dar perku ir kitą mėnesį pirksiu, tada jau bus paruošta mano pavasarinė kapsulė.
QUOTE(Snieguota @ 2013 03 14, 16:30)
Aš tai parodžiau, kaip jis nuostabiai su balta ir mėlyna atrodo. Dar paiškinau, kad ir aš turiu tokių spalvų, skalbti nors dažnai reikia, bet patogu, o ir puošnu, šviesu. Dabar pats nelabai juodos nori, nors vieną nupirkau, jam tinka, jis žiema.
Aš nusipirkau Kaziuko mugėje porą šalikų po 10 lt, paprastai po 30 būna. Ir gavau iš buyincoins 8 papuošalus. Ir dar persigalvojau pirkti kedus ant platformos Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam
QUOTE(Snieguota @ 2013 03 14, 16:30)
Aš tai galvoju, kad reik man normaliai spintoj rūbus susirūšiuoti, kur darbo, kur laisvalaikio, kur išeigai, kur dar kam nors skirti, bet kaip tą padaryti, tai net neiįsivaizduoju... bet pradžią dariau vieną savaitgalį, spalviškai susidėliojau, tai konkretus balganas. Žinoma juodos nemažai, bet ir ryškesnių spalvų, bet išmečiau beveik viską kas buvo rožinio, dabar traukia ant melynų ir žalių spalvų Reiks šį savaitgalį normaliai viską susidėliot. Spėju kiek spintoj vietos atsirastų
Aš aną savaitę, kad daviaus po spintas vėl Jau, atrodo, taip prašlavus esu, bet ir vėl radau ką išimt. Susirūšiavau kam ką atiduot galima būtų, o visa kita nuvežiau į socialinį skyrių pas mus. Jie mielai priima visokius rūbelius. Dar ir panų praretinau. Šį bei tą pardaviau. Kokį šimtelį turbūt uždirbau, tai kosmetikos prisipirkau už juos
O aš tai noriu violetinės ir žalios šiuo metu. Nors man kaip diena taip kitos spalvos reik.
Man su vyru nėr bėdos dėl juodos, nes jis šviesus rudenukas, tai ant jo baisiai atrodo. Priperku jam tamsiai pilkų vietoj juodos, o šiaip visokios chaki jam pačios pačiausios.
QUOTE(dontstop @ 2013 03 14, 20:53)
Aš nusipirkau Kaziuko mugėje porą šalikų po 10 lt, paprastai po 30 būna. Ir gavau iš buyincoins 8 papuošalus. Ir dar persigalvojau pirkti kedus ant platformos Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam
Šalikai geras reikalas. O aš apsižiūrėjau, kad visai nepelnytai buvau nustūmus žydrus savo šalius į šoną kaip netinkamus, o dabar išsitraukiau ir liuks.
Beje, labai džiaugiuos, kad kai atsirinkau savo sezoną, visus netinkamus sudėjau į gretimą spintą. Žinant mane, tai galėjau greit viską išdalint, o dabar, žiūriu, kad vis tenka pernešt į tą "gerąją" atgal kaip tinkamą spalvą
QUOTE(dontstop @ 2013 03 14, 20:53)
Šį mėn ko gero nepirksiu nieko, o kitą mėn jau ir Jamam
O per Jamam bus žieminių daiktų?
Kiek mačiau tų sportbačių ant platformos, tai man nei gražu, nei praktiška
QUOTE(groovy @ 2013 03 15, 12:10)
O per Jamam bus žieminių daiktų?
Žieminių jau nemanau, kad bus - bus maždaug tai, kas dabar parduotuvėse
Man gražu, bet perskaičiau madų žurnale, kad jau išėjo iš mados
QUOTE(dontstop @ 2013 03 15, 13:55)
Žieminių jau nemanau, kad bus - bus maždaug tai, kas dabar parduotuvėse
Nebuvau pardėse, perku internetu
Ania, kad dar nespėjo ateiti, ir anglų puslapiuose, mačiau, dar rodosi
Čia dar apie spalvas
http://www.cosmopoli...a.d?id=60928899
http://www.cosmopoli...a.d?id=60928899
Šiandien prašlaviau spintą, pardavinėju dabar Laukiu naujų daiktų pavasario kapsulei.