QUOTE(Noa @ 2013 04 30, 08:34)
Tiesą pasakius, tie musulmoniško stiliaus balachonai tikrai pritaikyti ir viršsvoriui, ir kriaušėms. Nors aš dabar numetus to svorio, KMI pas mane normos ribose ir pasirodo, smėlys aš, o ne kriaušė, bet iš įpročio vis žiūriu XXLus visokiuose Lindex ir Seppalose, ir pykstu - man ten modeliai patinka
Tik, aišku, per dideli - na jie ten daugumai per dideli, bet kokie ploninantys!
Aš irgi už musulmonų madas, ypač už jų siluetus, jei rasčiau sau spalviškai tinkančių. taigi kaftano marškiniai, tunikos - jų išmislas! Reiktų paknist internetą, gal ką vartotino atrast eitų. Ir parsisiųst, ir tegu mano, kas ką nori
O kažin, musulmonės dviračiais važinėja? Kuo tada rengiasi? Nes čia tai, kaip supratau, maudymkukas
Aha čia maudymukas, bet kiti sportiniai labai panašiai atrodo, ten begiojimui ar aerobikai, tik galvos apdangalas laisvesnis. Bet kainos jų nu į .........
o balahonų dar kažkada seniai prisirinkus buvau netyčia užtikus lapatyne, bet velnias visi ne mano spalvų
Kai šalta dar čiuožimo treniruočių suknelės tiktų
Pasižiūrėjau kad perpardavinėja daug sportinių tunikų/suknelių nu bet visos mažų dydžių... bet gal netyčia užtikčiau ir didesnių, ir kaina tada nedidelė gautusi
visgi man gražiausias variantas būtų
mano jaunystėj kiek pamenu labai jau norma buvo po sijonu timpas iki kelių mautis... tai pagal visas tendencijas vėl bus norma... nors dukrai jau pernai tokį variantą įsūdžiau, klasiokai neišbrokijo