Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 12:17)
man rietai vidinėj pusėj šunta blush2.gif

Cinko tepalas!!! Sudocream ar panašiai... O ne kelnių modelis!
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 11:17)
Man kaip tik reik kvėpuojančios su UV apsauga bigsmile.gif aš su tokia apranga matyt ir į daržus be baimės galėčiau eiti biggrin.gif . Nes ui ui kaip užknisa ta alergija.
man rietai vidinėj pusėj šunta blush2.gif

Čia tik pvz įdedu ne vasarai, šaltam orui skirtų timpų, tiesiog, kad matytųsi, kas rašoma ant saulę blokuojančių rūbų: "UPF 50+ UV protection;"
http://www.adidas.co...ed-tights/QY378

Pati per daug nesidomėjau, bet kai ieškojau sau kelnių, mačiau, kad kartais būna nurodyta, jog blokuoja uv spindulius.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 11:30)
Čia tik pvz įdedu ne vasarai, šaltam orui skirtų timpų, tiesiog, kad matytųsi, kas rašoma ant saulę blokuojančių rūbų: "UPF 50+ UV protection;"

Pati per daug nesidomėjau, bet kai ieškojau sau kelnių, mačiau, kad kartais būna nurodyta, jog blokuoja uv spindulius.

dėkui 4u.gif
tuo pačiu truputuką akys praplatėjo kas ir kaip ax.gif
ajasports tikrai tokie neblogi pasirodė, reik kiek plačiau dar pasidairyt.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 11:21)
Cinko tepalas!!! Sudocream ar panašiai... O ne kelnių modelis!

vuo vuo ir nuo UV apsauga garantuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 12:30)

O tai dabar jūs man pasakykit. Tai ką, būna rūbų, kurie tų spindulių neblokuoja??? Ta prasme, su jais įdegti galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 13:59)
O tai dabar jūs man pasakykit. Tai ką, būna rūbų, kurie tų spindulių neblokuoja??? Ta prasme, su jais įdegti galima? unsure.gif

Maudymukų tikrai būna, su kuriais įdegi be dryžių. O su rūbais neįdegsi, bet kažkiek spindulių pro plonus ir šviesius pluoštus praeina. Jei yra alergija ir daug būnama lauke, gal tiek ir užtenka reakcijai iššaukti, nežinau. Bijau pameluoti, apie kažkurį natūralų pluoštą esu skaičiusi, kad net labai leidžia uv spindulius (ar tik ne šilkas g.gif), bet tos info netikrinau. Aišku, kad per džinsus niekas nepraeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 15:18)
Maudymukų tikrai būna, su kuriais įdegi be dryžių.

Aha, kažkada tyrinėjom, kai jie buvo tik atsiradę biggrin.gif Bet ten gudrybė - tas maudomas iš tokios tinkliukinės medžiagos, gana tankios, bet vis viena su daug skylučių... Tai va tos skylutės ir įdega biggrin.gif O visokie kraštai ir šniūreliai, kur ta medžiaga keliaguba, vis viena neįdega biggrin.gif Keistai turėtų atrodyt lotuliukas.gif

Ar gal dabar yr naujesnių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 14:22)
Ar gal dabar yr naujesnių? biggrin.gif

Žinok, tiek nesidomėjau, man neaktualu biggrin.gif

Pasigooglinau dėl uv ir rūbų, tai įdomiai rašo. Priklauso nuo tankio, spalvos ir net šlapumo. Šlapi rūbai daugiau praleidžia spindulių nei sausi (bet šilkas atvirkščiai - šlapias labiau sulaiko), tamsūs labiau atspindi ir atitinkamai mažiau praleidžia, tankūs labiau sulaiko, jei rūbas persišviečia, vadinasi uv pro jį praeina.
Atsakyti
Jo skirtingi rūbai skirtingai prleidžia UV. Faktas kad labiausiai "erzina" odą UVA, kurie per paprstus lengvus vasarinius rūbus "lenda". O ir šiaip lengvi vasariniai šviesūs rūbai (kokie plazdantys medvilniniai marškinėliai) vos SPF 7 teduoda... man pačiai buvo atradimas, kai pradėjo alergizuot saulės spinduliai. Mama aiškino kad man čia jau psichologiškai, ir vis prie jūros bandydavo išsitempt su kokiais lengvais marškiniais, mol dar vėsiau susišlapinus ir nenudeksiu... o kad pradėdavau kasytis, tai ėmė sukt galvą, gal nuo jūros vandens čia ta alergija man. Bet pasirodo fyg ką saugo tie marškiniai.
Peržiūrėjau krūvą ilgų kelnių... visos maždaug 15 laipsnių celcijaus max temperatūrai skirti, ta prasme ne vasarai g.gif
Vadinasi reiks kelnių ir bridžų tikrai...
dabar dar reikia išsiaiškinti ko reikia ant viršaus g.gif gražiausiai būtų kokia suknelę lauko tenisui skirtą vietoje maikės devėt g.gif bo su aptemta per gėda, o ant plačios jokio padoraus bliuzono neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 04 30, 09:03)
dabar dar reikia išsiaiškinti ko reikia ant viršaus g.gif gražiausiai būtų kokia suknelę lauko tenisui skirtą vietoje maikės devėt g.gif bo su aptemta per gėda, o ant plačios jokio padoraus bliuzono neįsivaizduoju.

Aš tai turiu tokį ilgą oversized bliuzoną, ir man dzin biggrin.gif

Juodą biggrin.gif

Bet aišku, aš jį naudoju ne dabintis, o maskuotis biggrin.gif

Na, kol gyvas buvo. Dabar jau tik namie biggrin.gif
Atsakyti
Aš su oversaizais super oversaiz boba atrodau biggrin.gif , net ir su juodais. Turiu galimybę iš MB skolintis... totalus košmaras, prie 120 cm šiknos dar kokie 30 cm prisideda.. ir viršus toks badoriai pūstas... ir važiuoju kaip kopūstas lotuliukas.gif
Man labai tokie neblogi musulmonėm skirti aprėdai, tik galvos apdangalą nuimt reiktų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Tiesą pasakius, tie musulmoniško stiliaus balachonai tikrai pritaikyti ir viršsvoriui, ir kriaušėms. Nors aš dabar numetus to svorio, KMI pas mane normos ribose ir pasirodo, smėlys aš, o ne kriaušė, bet iš įpročio vis žiūriu XXLus visokiuose Lindex ir Seppalose, ir pykstu - man ten modeliai patinka biggrin.gif Tik, aišku, per dideli - na jie ten daugumai per dideli, bet kokie ploninantys! wub.gif

Aš irgi už musulmonų madas, ypač už jų siluetus, jei rasčiau sau spalviškai tinkančių. taigi kaftano marškiniai, tunikos - jų išmislas! Reiktų paknist internetą, gal ką vartotino atrast eitų. Ir parsisiųst, ir tegu mano, kas ką nori biggrin.gif

O kažin, musulmonės dviračiais važinėja? Kuo tada rengiasi? Nes čia tai, kaip supratau, maudymkukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 30, 08:34)
Tiesą pasakius, tie musulmoniško stiliaus balachonai tikrai pritaikyti ir viršsvoriui, ir kriaušėms. Nors aš dabar numetus to svorio, KMI pas mane normos ribose ir pasirodo, smėlys aš, o ne kriaušė, bet iš įpročio vis žiūriu XXLus visokiuose Lindex ir Seppalose, ir pykstu - man ten modeliai patinka biggrin.gif Tik, aišku, per dideli - na jie ten daugumai per dideli, bet kokie ploninantys! wub.gif

Aš irgi už musulmonų madas, ypač už jų siluetus, jei rasčiau sau spalviškai tinkančių. taigi kaftano marškiniai, tunikos - jų išmislas! Reiktų paknist internetą, gal ką vartotino atrast eitų. Ir parsisiųst, ir tegu mano, kas ką nori biggrin.gif

O kažin, musulmonės dviračiais važinėja?  Kuo tada rengiasi? Nes čia tai, kaip supratau, maudymkukas biggrin.gif

Aha čia maudymukas, bet kiti sportiniai labai panašiai atrodo, ten begiojimui ar aerobikai, tik galvos apdangalas laisvesnis. Bet kainos jų nu į .........
o balahonų dar kažkada seniai prisirinkus buvau netyčia užtikus lapatyne, bet velnias visi ne mano spalvų lotuliukas.gif
Kai šalta dar čiuožimo treniruočių suknelės tiktų lotuliukas.gif
Pasižiūrėjau kad perpardavinėja daug sportinių tunikų/suknelių nu bet visos mažų dydžių... bet gal netyčia užtikčiau ir didesnių, ir kaina tada nedidelė gautusi g.gif visgi man gražiausias variantas būtų blush2.gif mano jaunystėj kiek pamenu labai jau norma buvo po sijonu timpas iki kelių mautis... tai pagal visas tendencijas vėl bus norma... nors dukrai jau pernai tokį variantą įsūdžiau, klasiokai neišbrokijo cool.gif
Atsakyti