Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Noa, man labai patinka, kaip rašai apie madą smile.gif

Trendas - tai vyraujanti kryptis. Faktas, kad LT mados vėjai pasiekia pavėlavę.

Bytte, pas jus nėra kokio išparduotuvių centro? Sporto aprangos yra Audime (išparduotuvėje mačiau nemažą pasirinkimą), tiek bėgiojimui, tiek dviračiui (yra ir šortų su balneliu, ir specialių maikių). Aš pati labai ieškojau bėgiojimui timpų su užsegama kišene ant liemens ir iš specialios, drėgmę išgarinančios medžiagos. Irgi radau išparduotuvėje (Adidas). Manau, jos ir dviračiui man puikiai tiks. Dar reikia kokios maikės ir striukelės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 10:49)
*...mano galva trendas tikrai ne tai kas ant podiumo  blush2.gif , manau tas labiausiai geidžiamas tarp savos publikos blush2.gif . Jei publika mados žinovai, vipiniai ponai ir pan., tada aišku ir trendai skiriasi... bet ir tai ne podiumas, o tai kas labiausiai "prilipo" nuo podiumo... taip ir mąsių trendas yra tai kas "prilipo", labiausiai atitiko lūkęsčius ar dar velniai žino kodėl tapo labiausiai geidžiamu.

**neapsisprendžiu kokių reikia kelnių 120 cm kriaušei?... noriu vasarai, todėl džinsai atkrenta, neįsivaizduoju ko dairytis, bet reikia apsispręst, nes kitaip visiškas pravalas ieškot kažko nežinant ko doh.gif

*Iš tikro tai tavo teisybė, aš per daug hiperbolizavau biggrin.gif Aišku, pirmiausia eina trendai ant podiumo, vis tiek ten kažkokie yra, nes modeliuotojai vis viena kažkokiu tendencijų laikosi. Pvz, kaip užpernai visi masiškai paleido delninukes ir terbas, nešamas ne už rankenos, o už kampo? Ant visų podiumų vienu kartu!

Paskui visokie mados aukos nusitveria tai šį, tai tą, paleidžia per visus blogus ir ten visaip alpsta, o dar paskui tai pereina į masinę gamybą ir parduodama "fast fashion" parduotuvėse. Tipo, Top shop Anglijoj. O paskiausiai atkeliauja į LT ir Rusiją biggrin.gif

*Aš tai sakyčiau - kapriai ir tunika arba leginsai ir tunika blush2.gif Gi dafiga dabar trumpų suknelių, kurias labai gerai eina naudoti kaip tunikas, net Vasiljevas taip naudoja. Ne pats, aišku, boboms mauna biggrin.gif
Jei leginsai, tai kaip ir viskas aišku.
Jei kapriai, tada kyla klausimas, kokie, nes labai šviesūs kriaušėms subinę didina. Nors... Jei tunika ilga... Tokia - kaftano tipo... Kokių Lindexe sočiai...

Kaip kaprius dar galima žinai ką pamėginti? Džinsinius nukirptus. Čia jau iš trendų, bet tų, parduotuvinių biggrin.gif jau ir šiemet yra, bet kitąmet bus gausiai. Nukirpti ir užlenkti siaurėjantys džinsai. Tipo taip:
user posted image

Būtent tokio ilgio (gali būti ir iki kelių) ir būtent taip užraityti. Aplamai jie daugiau atsirado vyrų madoj, nes boboms siūlo mikrošortukus, bet kad jochaidy, su tais mikrošortukais net paauglės ne visos eiti gali doh.gif

Čia dids trendas, nes kelis metus jie buvo tragiškai nemadingi. Net spauda tyčiojosi - sakė, džinsiniai šortai ant tiek nemadingi, kad net vokiečiai jų nebenešioja biggrin.gif O dabar va tau prašom, atgimimas biggrin.gif

Kadangi viršus gali būti belekoks, skaitau, kad gerai yra tiesiog nukirpti ir užraityti kokius plonus džinsus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 10:56)
Noa, man labai patinka, kaip rašai apie madą  smile.gif

wub.gif Mane pirmą kartą gyvenime už tai pagyrė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 balandžio 2013 - 10:08
Noa, kokiu groziu praeitam psl prikelei bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir tasiu kokiu graziu prisiziurejau rolleyes.gif
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 10:06)

O tokie netrumpina koju?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 10:56)
Bytte, pas jus nėra kokio išparduotuvių centro? Sporto aprangos yra Audime (išparduotuvėje mačiau nemažą pasirinkimą), tiek bėgiojimui, tiek dviračiui (yra ir šortų su balneliu, ir specialių maikių). Aš pati labai ieškojau bėgiojimui timpų su užsegama kišene ant liemens ir iš specialios, drėgmę išgarinančios medžiagos. Irgi radau išparduotuvėje (Adidas). Manau, jos ir dviračiui man puikiai tiks. Dar reikia kokios maikės ir striukelės.

Nu.

Arba Prismoj, kaip Dontstop rašė. Ta icepeak - visai gera firma, kokybė jos normalių normaliausia. Gal audimo kiek geresnė, bet ir ta visai nebloga.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 04 29, 11:10)
Noa, kokiu groziu praeitam psl prikelei bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ir tasiu kokiu graziu prisiziurejau rolleyes.gif

O tokie netrumpina koju?

Nu kaip. Tik vienspalvės kelnės + tokios pat spalvos batai netrumpina kojų blush2.gif Arba sijonas iki žemės... Arba mikrošortukai biggrin.gif O viskas kitkas, kas jas į dvi dalis dalina, trumpina. Biškį. Nežymiai biggrin.gif

Bet panaudojus kūno spalvos batelius ar basutes be dirželio aukštai blush2.gif Arba jei kūno spalvos tuos džinsus paėmus blush2.gif Karšta gi vasarą! biggrin.gif

Ir aplamai mums, kriaušėms, vasarą reikia rinktis, arba subinės plotis, arba kojų ilgis umn.gif Tuniką reik imt su gera iškirpte - geriau trikampa - ir fig kas ten į tas kojas žiūrės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 balandžio 2013 - 10:17
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 10:12)
Nu.

Arba Prismoj, kaip Dontstop rašė. Ta icepeak - visai gera firma, kokybė jos normalių normaliausia. Gal audimo kiek geresnė, bet ir ta visai nebloga.

Mane šiaip Audimo kokybė nepasakyčiau, kad sužavėjo. Iš seniau turiu jų maikę, tai anai neturiu priekaištų. Bet dabar kiek matavausi, tai visgi nelabai akuratnai pasiūta, pvz., dviratininkų maikutės užtrauktukas per storas pasirinktai medžiagai ir negražiai persimato blush2.gif Aišku, su nuolaida vis tiek pirkčiau. Bet truputį nusivyliau. Beje, jie atsiliepdami į begiojimo/mynimo madas išleido naują kolekciją bike & run, net lrytas šiandien reklamavo http://www.e-audimas...prekes/?tema=26

O į prismą taip ir neužsukau, nes neturėjau jų kortelės, tai vis tiek nuolaidos nebūtų pritaikę g.gif Mano pirkinys, jau išbandytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 11:18)
Mane šiaip Audimo kokybė nepasakyčiau, kad sužavėjo. Iš seniau turiu jų maikę, tai anai neturiu priekaištų.

Nu jo, kažkaip anksčiau jie buvo super super.
Kelnės gražios smile.gif

Žinai ką, aš turiu dvi prisma korteles biggrin.gif Kažkokiu būdu biggrin.gif Maniau, kad pamečiau ir išsiėmiau kitą biggrin.gif Nori, galiu paštu atsiųst? biggrin.gif

Ir aš dar ką galvoju. Vat audimas gali neturėti didelių dydžių. Bytte, o tau sportsdirect netinka? Ten ir 16to, ir 18to angliško dudžio sportinių rūbų yra sočiai, kai tuo tarpu pas mus - nesočiai...
Atsakyti
Kapriai - tai kelnės iki puse blauzdos?
O leginsų būna kad klynas nešustų blush2.gif ... nu man kažkaip prisiminimai nekokie... aš jaunystėj atvaikščiojus ir su džinsais nukirptais, ir su aptemtom kelnėm... tai ne kokie prisiminimai blush2.gif
Dėl kojų trumpinimo... ai ne bėda, vis vien pas mane jos per ilgos pagal ūgį, kažkaip nelabai gadina vaizdą smile.gif , svarbu šikną kad akių nebadytų...

kažkokią sportinių prekių išparduotuvę esu atradus, bet ten nieko doro pirkt nėra... kažkokie 10-ties metų senumo variantai, ir dar iš tų pigiųjų... reiks pasidairyt, gal dar kur yra...
o su tuo balneliu... jo labai reikia? aš pasižadėjau vaikams, kad šiemet važiuosiu kartu su jais prie jūros... atstumas nėra didelis. Na ir dar pažadėjau kompaniją palaikyt jiems aplink stadioną bėgant (tėtis su sūnum bėgioja, dukra nori su mama bėgt). Bet turiu problema - mano oda alergiška saulei, tai nelabai norisi išsiplikint, bet ir kaisti nesinori, todėl nusprendžiau kad reik kažko spec. sportui. Bet esu visai žalia, sporto prekėse esu pirkus tik sportinius batelius. Neįsivaizduoju nei ko reikia, nei į kokią kainą orentuotis, nei pagal ką spręst ar geras daiktas... net nežinau gal vienų kelnių užteks... o gal šortus imt... ir kažin kaip aš atrodyčiau (bent jau šiuo atžvilgiu jaučiuosi pakankamai stora devėt belen kokiais rūbais, kompleksuoju)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 11:30)
Kapriai - tai kelnės iki puse blauzdos?
O leginsų būna kad klynas nešustų blush2.gif ... nu man kažkaip prisiminimai nekokie... aš jaunystėj atvaikščiojus ir su džinsais nukirptais, ir su aptemtom kelnėm... tai ne kokie prisiminimai blush2.gif

Nu taip.

Ot kobra, niekas jai netinka biggrin.gif

Nu man tai niekas niekur nešunta blush2.gif O tai kas ten turi šusti, šikna yra šikna, o kelnės yra kelnės. Pirk kokias medvilnines, subinei malonias blush2.gif Arba iš kokių naujobiškų materijolų blush2.gif

Aš tai specializuotų dviratinių kelnių su kažkokiom pakietintom subinėm nesu turėjus, važinėju su paprastom kelnėm, su kokiom ir į klubą sportuot einu. Kita vertus, ne kokia ten aš dviratininkė biggrin.gif

Parsisiunčiau iš sportsdirect kažkokias gal tokias už kažkokią tokią kainą:
http://www.sportsdir...olcode=57603726
Ir visai geros blush2.gif Tik reik žinot, kad šitos firmos reikia imti numeriu didesnes.

Nu ką jaunystėj, ką jaunystėj, mada sukasi spirale, gi žinai biggrin.gif Vėl atsisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 10:24)
Žinai ką, aš turiu dvi prisma korteles biggrin.gif Kažkokiu būdu biggrin.gif Maniau, kad pamečiau ir išsiėmiau kitą biggrin.gif Nori, galiu paštu atsiųst? biggrin.gif

Oi, ačiū už pasiūlymą, bet kad beveik nebūnu nei prismoj, nei oze, tai gal tiek to blush2.gif 4u.gif Ir taip tų kortelių kaip nežinau ko priviso. Net atskirą dėklą teko įsitaisyti, į piniginę nebetelpa doh.gif
QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 10:30)
o su tuo balneliu... jo labai reikia? aš pasižadėjau vaikams, kad šiemet važiuosiu kartu su jais prie jūros... atstumas nėra didelis. Na ir dar pažadėjau kompaniją palaikyt jiems aplink stadioną bėgant (tėtis su sūnum bėgioja, dukra nori su mama bėgt). Bet turiu problema - mano oda alergiška saulei, tai nelabai norisi išsiplikint, bet ir kaisti nesinori, todėl nusprendžiau kad reik kažko spec. sportui. Bet esu visai žalia, sporto prekėse esu pirkus tik sportinius batelius. Neįsivaizduoju nei ko reikia, nei į kokią kainą orentuotis, nei pagal ką spręst ar geras daiktas... net nežinau gal vienų kelnių užteks... o gal šortus imt... ir kažin kaip aš atrodyčiau (bent jau šiuo atžvilgiu jaučiuosi pakankamai stora devėt belen kokiais rūbais, kompleksuoju)

Kiek km iki jūros? Aš kol kas važinėju tik po miestą, bet norisi balnelio. Po 25 km kalnuoto takiuko kitą dieną jau jaučiasi nusėdėtos vietos ax.gif O juk visai nedidelis kilometražas. Nors, kita vertus, iki šiol važinėjau su džinsais, kentėt buvo galima biggrin.gif

Dėl saulės - būna ilgos kelnės iš kvėpuojančios, bet uv spindulius sulaikančios medžiagos.
Kitoj temoj man rekomendavo šitą parduotuvę, bet kol kas neapsilankiau, tai negaliu pakomentuoti http://www.ajasport.com/
Atsakyti
Paieškojau, kur nieko nesimato, tik galva turi kyšot biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 29, 11:42)
Kiek km iki jūros? Aš kol kas važinėju tik po miestą, bet norisi balnelio. Po 25 km kalnuoto takiuko kitą dieną jau jaučiasi nusėdėtos vietos  ax.gif O juk visai nedidelis kilometražas. Nors, kita vertus, iki šiol važinėjau su džinsais, kentėt buvo galima biggrin.gif

Man aplamai atrodo, kad subinę nuo dviračio skauda nuo nepakankamo treniruotumo biggrin.gif Kai išvažiuoju po kokių metų, tai oi oi, kilometrą nuvažiuoju, ir grįžus subinės skausmai dideliausi biggrin.gif O pripranti, ir subinė kažkaip įpranta, gal kokie mozoliai ten užsideda, ar ką biggrin.gif Pernai nevažinėjau, tai jau dabar 25 kilometrus padažius man ne jaustųsi nusėdėtos vietos, o kankinčiausi subinės agonijoj lotuliukas.gif

Žo, aš prieš ilgesnį važiavimą ne kelnių specialių ieškočiau, o daugiau treniruočiausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 balandžio 2013 - 10:51
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 10:49)
Man aplamai atrodo, kad subinę nuo dviračio skauda nuo nepakankamo treniruotumo biggrin.gif Kai išvažiuoju po kokių metų, tai oi oi, kilometrą nuvažiuoju, ir grįžus subinės skausmai dideliausi biggrin.gif O pripranti, ir subinė kažkaip įpranta, gal kokie mozoliai ten užsideda, ar ką biggrin.gif Pernai nevažinėjau, tai jau dabar 25 kilometrus padažius man ne jaustųsi nusėdėtos vietos, o kankinčiausi subinės agonijoj lotuliukas.gif

Žo, aš prieš ilgesnį važiavimą ne kelnių specialių ieškočiau, o daugiau treniruočiausi biggrin.gif

Nu GAL laugh.gif Artimiausiu metu specialių kelnių dar nepirksiu, o važinėti planuoju reguliariai, tai bus matyti, kaip ten yra su tais mozoliais lotuliukas.gif Kita vertus, dviratininkai juk ne šiaip sau su balneliu (ar kaip jie sako, pampersu) važinėja.
Atsakyti
pas kietesnius dviratininkus ne kedė, o pagalys... tai tada labai greit šikna paskausta. MB turi tokę kietesnę, tai planuoja keist... o mano tokia su spyruoklėm, kaip tik pensynykam pritaikyta, tai kažkaip nieks ten nepaskausta man g.gif
iki jūros... nežinau gal 10 km, o gal ir mažiau g.gif nepavargstu... net nelabai jaučiu išvis kad minu... tik kelte kojas nusibalnoju dviratį tampydama... tai matyt reiktų kokių antblauzdžių kaip futbolininkui biggrin.gif
Man kaip tik reik kvėpuojančios su UV apsauga bigsmile.gif aš su tokia apranga matyt ir į daržus be baimės galėčiau eiti biggrin.gif . Nes ui ui kaip užknisa ta alergija.

Nu man tai niekas niekur nešunta blush2.gif O tai kas ten turi šusti, šikna yra šikna

man rietai vidinėj pusėj šunta blush2.gif
Atsakyti