Dėl tų trendų dar
Skaitau dabar Cosmopolitan Beauty, šio pavasario numerį apie trendus grožyje ir makiažo srity, 14 psl rašo, kad madingiausia šio pavasario spalva lūpoms - ryškiai rožinė Kaip tik kaip aš nusipirkau šį mėn už 7 lt, točvtoč atsiliepimas apie mano pirkinį čia Ir juk net netaikiau specialiai į trendus
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 17:34)
Ne, nebūtinai užpernai. Mėtinė prasidėjo prieš 3 metus, pernai jau buvo įsigazavus. Rožinė naujiena buvo pernai pavasarį, šiemet jau daugiau tokia koralinė
Va tik papuošalai - apykaklės, man regis, prieš du metus buvo trendas, kaip ir papuošalai - seilinukai
Dabar jau nuo pernai rudenio visai kitokie papuošalai ein.. Piramidžių formos, trikampiai, dygliai, plonos auksinės detalės, meksikietiški motyvai, masyvumas mažėja... Grįžta "bangle" tipo apyrankės, bet plonos ir nešiojamos po kelias, su dekoruotais galiukais... Pakabukai ant plonų aukso spalvos grandinėlių...
Va tik papuošalai - apykaklės, man regis, prieš du metus buvo trendas, kaip ir papuošalai - seilinukai
Dabar jau nuo pernai rudenio visai kitokie papuošalai ein.. Piramidžių formos, trikampiai, dygliai, plonos auksinės detalės, meksikietiški motyvai, masyvumas mažėja... Grįžta "bangle" tipo apyrankės, bet plonos ir nešiojamos po kelias, su dekoruotais galiukais... Pakabukai ant plonų aukso spalvos grandinėlių...
Noa, aš norėčiau šiek tiek papildyt savo postą apie trendus. Su vaizdiniais pavyzdžiais, nepatingėjau nufotkint šį bei tą
Štai pora lapų iš š. m. kovo mėn Glamour apie madingą makiažą: žydri ir mėtiniai atspalviai
Ir štai 2 pigios kosmetinės priemonės, kurias nusipirkusi aš pasidariau tokius makiažus ir dar gražiau Ir neprireikė nei MAC, anei Chanel
Štai jau balandžio mėn Allure, madiangiausi akiniai
Tokius pat visai nesunkiai radau Maximoje, buvo ir rudų, ir šviesių, aš pasirinkau rožinius leopardus:
Štai kokius papuošalus siūlo aukščiau minėtas kovo mėn Glamour - papuošalus gyvūnėlius:
Keletą tokių parsisiunčiau iš buyincoins po dolerį
Ir štai gėlėti džinsai, balandžio mėn Allure
Galima nusipirkti žurnale rekomenduojamus Miss Sixty, Fornarina arba Pennyblack už kokius 700 - 1000 lt, arba analogiškus iš Maximos už 30 lt ir panešiojus sezoną parduoti MD už 40 lt, griebs tik įdėjus, garantuoju
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 14:59)
Man geriausi lakai - Flormar.
Pagal mano rekomendacijas šiuos lakus pirko ir paskui gyrė kita šios temos dalyvė - Dominica, gal užsuks, patvirtins
Pagal mano rekomendacijas šiuos lakus pirko ir paskui gyrė kita šios temos dalyvė - Dominica, gal užsuks, patvirtins
uzsukau, tvirtinu flormar man geriausi lakai kokybes klausimu, net neziurint i kainos-kokybes santyki. palyginimui turiu loreal color riche, essence, catrice, norfiniu papigiaskiu, mavala, avon, gabriella salvette, golden rose, eveline, opi. is visu situ turimu man savaite be jokiu priekaistu ir nutrupejusiu galiuku atlaiko didzioji dalis flormaro ir du atspalviai opi, bet opi sunkiau dengiasi, labiau dryziuojasi ir reikia bent dvieju sluoksniu.
kartais paskaitineju ka cia rasot tuoj numesiu pilva ir grisiu i tema, jau pavasariui beveik tris kapsules turiu ir atrodo, kad grizau prie juodos
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 18:34)
Noa, aš norėčiau šiek tiek papildyt savo postą apie trendus. Su vaizdiniais pavyzdžiais, nepatingėjau nufotkint šį bei tą
Oi, tai aš gi nekalbu apie tai, kas yra parduotuvėse Aš kalbu apie trendus, apie tai, kas tik pasirodo, tik ateina. Tu gi pati tą žodį panaudojai Trendai - tai, kas tik ateina. O ne tai, ko pilna parduotuvėse! O žurnaluose ką reklamuoja? Tai, ką galima nusipirkti. Taigi pačios parduotuvės ir užsako. Ten apačioj ir parašyta yra, kur tai galima papirkti. O šitie žurnalai dar plius rusiški - pas juos ateina dar vėliau, negu LT
Nu va būna tokie dalykai, kurie jau yra pasaulyje, bet yra nauji, dar nepopuliarūs, dar tik ant podiumų pasirodę, kuriuos mados blogeriai dar tik vertina, o masinėn gamybon tai paklius po metų, o į Lietuvą ateis dar po metų. Tai tokie ir reklamuojami bus po metų, o Lietuviškam Cosmo - po dviejų metų Nes kaip tu reklamuosi tai, ko papirkti nėra? Kam tu tai reklamuosi, kas tau už tai ačiū pasakys, kas tau pinigus mokės???
Tie dalykai gali būti nebūtinai jau išėję iš mados - tiesiog tai jau nebėra naujiena. Tarkim, royal blue spalva turbūt 4-tus ar 5tus metus laikosi, nu ir laikosi, ir ką tu jai Svyruoja, bet nekrenta
O turkio spalva makijaže - jokia naujiena, tai yra klasika, nežinau sezono, kada jos nebuvo. Ir šiemet, aišku, yra, su pilkais derinama. Pati turiu du tokius bourjois akių pieštukus, kuriuos pirkau stipriai nukainotus, o nauji jie buvo prieš nežinau kada Man prie akių tinka, tai periodiškai nusiperku. Dar tada, kai man nustatė spalvų tipą, tojest, prieš 15 metų buvau nusipirkus Ir niekad nepastebėjau, kad nebūtų...
Ir ta akinių forma, ir rėmeliai - nu kokia jau čia naujovė? Nesakau, kad senovė, bet jau tik ir ne naujovė, kultūringas viduriukas. Mačiau tokius jau užpernai ir pernai. Va, mano suvokimu, didesnė naujovė:
Wayfarer forma, aišku, ne naujiena, bet spalva! Užtai Maximoj tokių bus kitąmet. Bent jau aš kol kas niekur už normalią kainą nematau
O noriu, tik dar kad būtų poliarizuoti Bet va kaina - 123 eu:
http://www.iamitalia...ror-green-.html
Parduotuvės! Pasižiūrėk, kiek dabar maikių su liūtais ir tigrais ant pilvo. Dafiga! O kada tai buvo naujovė? Teisingai, tada, kai Givenchy tatai ant podiumo išleido. O kada tai buvo? 2010 žiemą? Oi, kaip aš pernai tokių ieškojau Radau ybėjuj... Iš širpotriebo tai pasigavo pirmiausia, man regis, Zara - pernai rudenį. O dabar visur pilna... Bet nebenoriu
QUOTE(dominica @ 2013 04 28, 19:09)
uzsukau, tvirtinu flormar man geriausi lakai kokybes klausimu, net neziurint i kainos-kokybes santyki. p
Kaip tie flormar atrodo? Irgi noriu Pirksiu
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 17:54)
Dėl tų trendų dar
Skaitau dabar Cosmopolitan Beauty, šio pavasario numerį apie trendus grožyje ir makiažo srity, 14 psl rašo, kad madingiausia šio pavasario spalva lūpoms - ryškiai rožinė Kaip tik kaip aš nusipirkau šį mėn už 7 lt, točvtoč atsiliepimas apie mano pirkinį čia Ir juk net netaikiau specialiai į trendus
Pagal mane, tai biskutuką ne ta spalva Ta - tai tokia tarp fuksijos ir koralinės, tarpinė skaityk:
Arba visai jau link violetinės, šitą pirmą kartą matau, bet nepirksiu, nes visai ne mano.
Ta prasme, ta spalva. Ir tai jau antrą sezoną, drąsuoliai jau pernai bandė Šiaip ružavų taigi visada yra.
O užpernai buvo tokia kažkur:
Bet šiaip tai tos sezoninės limitkės kosmetikoj biskutuką nesąmonė Nu jei man tokia spalva, tarkim, netinka, tai ar trendas, ar chrienendas, aš jos nepirksiu O jei man ji tinka, tai aš jos gal visą laiką norėčiau!
Papildyta:
Visumoj aš nepatenkinta, man patinka koralinė mada Tos visos rūžavos, ar jos madoj, ar nemadoj, man netinka
Biežinių ir baltų ir šviesių tašių variantai (šiaip aš daugiau spalviškai, tašės ir stiliai čia skirtingi, bet spalvos!):
Papildyta:
Čia pačios tašės nėra, bet ji tiktų:
Rudu švarku:
Papildyta:
Čia pačios tašės nėra, bet ji tiktų:
Rudu švarku:
Noa, darau išvadą, kad mes tiesiog skirtingai suprantau sąvoką "trendas" Aš suprantu ją žurnaline prasme, man parašė "šio pavasario trendai", aš ir patikėjau Tuos "trendus" aš stebiu puse akies, o sau pritaikau išvis mizerį, bet kaip jau rašiau vakar, pastoviai vartant žurnalus, žiūrint valandų valandas youtubę, nori nenori pasamonėj nusėda, kad tarkim ružavas lūpdažis yra gerai, o koks nors kitas blogai Ir parduotuvėje ranka pati griebia būtent ružavą.
O liukso klasės kosmetikos naujovėmis kolekcijomis aš apskritai nesidomiu, pirmą kartą girdžiu apie kokias tai mimozas ir pan Nesidomiu, nes neįperku tokių gamintojų, tai ko man juos žiūrinėti
Ir tas pats apie podiumo madas
O liukso klasės kosmetikos naujovėmis kolekcijomis aš apskritai nesidomiu, pirmą kartą girdžiu apie kokias tai mimozas ir pan Nesidomiu, nes neįperku tokių gamintojų, tai ko man juos žiūrinėti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 29, 09:39)
Noa, darau išvadą, kad mes tiesiog skirtingai suprantau sąvoką "trendas" Aš suprantu ją žurnaline prasme, man parašė "šio pavasario trendai", aš ir patikėjau Tuos "trendus" aš stebiu puse akies, o sau pritaikau išvis mizerį, bet kaip jau rašiau vakar, pastoviai vartant žurnalus, žiūrint valandų valandas youtubę, nori nenori pasamonėj nusėda, kad tarkim ružavas lūpdažis yra gerai, o koks nors kitas blogai Ir parduotuvėje ranka pati griebia būtent ružavą.
Aš supista pedantė, dėl to Man trendas - tai va, nulipo nuo podiumo, tik tada, jau du žingsnius nuėjo - matyta
Aš irgi neįperku nagų lako už 100 Lt, kuris netgi nėra pačio geriausio laikymo ir tepti reikia 5 sluoksnius - čia remiuosi liudytojų parodymais apie chanel mimosa Bet noriu žinot! Kas, kodėl nuo kada Man būtinai reikia viską žinoti, nes labai įdomu
Ir dar aš psichinė maniakė ant spalvų. Man pernykštė ružava ir šiemetinė ružava - tai kaip diena nuo nakties... Kartą diedas mano vos į isteriją neįpuolė, kai aš rinkausi vos vos biežinį sienų atspalvį. Išsirinkau, o jis nutarė pakeisti dažus, ir liepė pasakyt numerį ant kitos paletės. O aš ten tokio neradau ir sustūgau baisiu balsu, kad nėra šitoj paletėj man reikalingos spalvos! Tada diedas irgi sustūgo baisiu balsu, kad ten 600 atspalvių!!! Buvo šeimyninis konfliktas. Teko rinktis kitą, bet burbėjau labai. Diedas iki dabar apakęs, jam ten 20 lapų vienodi
O dar aš maniakė ant tamsių akinių. Man tie va katiniai iš žurnalo nuo tų šalia padėtų skiriasi baisingai Tiesa, tie šalia padėti žmoniškai atrodo ant daugelio, o tie katiniai - nežinau iš viso, ant ko jie gerai atrodo... Niekam jie netinka Aš tokių užpernai labai ieškojau, kai jie tik atsirado, bet šūdą radau ir šūdą prisitaikiau
Tai va dėl to aš amžiais nieko ir nenusiperku Net akinių, nors be tamsių akinių gyvent negaliu - jie man ne aksesuaras, o kaip koks protezas... Man visada per šviesu. Bet kai pradedu su savo trendais - kad būtų šio sezono, kad tiktų pagal spalvą, kad tamsinimas toks, o forma tokia, dar plius kad man tiktų ir būtų poliarizuoti
Nu žo, taip ir vaikštau su pernykščiais akiniais, klasikiniais džinsais ir išparduotuvėj pirktu rankinuku, 5 metų senumo batais, skuduryniniu megztuku ir savo gamybos juvelyrika, visiška kapsulė gaunasi Visus trendus man atstoja rankinuko spalva ir chanel lūpdažis
Papildyta:
Oi, taigi aš dar juvelykoj maniakė Čia jau ne tik pagal madas, bet ir pagal akmenis, jų reikšmes ir astrologiją Kaip galima numanyti, šiuo metu sėdžiu be jokių akmenų, su stikliniu pakabuku ant sibdabsinės grandinėlės... Nors žinau, kad madoj nebe sidabro, o aukso spalva!
QUOTE(Noa @ 2013 04 29, 10:09)
Bet noriu žinot! Kas, kodėl nuo kada
Man tie va katiniai iš žurnalo nuo tų šalia padėtų skiriasi baisingai
Man tie va katiniai iš žurnalo nuo tų šalia padėtų skiriasi baisingai
Ai o man tai kažkaip daugmaž dzin visos tos mimozos, nėra kada man po darbų, viršvalandžių, darželių, visko lipimo ant galvos, vyro lipimo... dar mimozom domėtis
Tarp kitko, ten Maximoj buvo ir katiniškesnių akinių, bet man tiko tokia forma labiau
QUOTE(dontstop @ 2013 04 29, 10:19)
Ai o man tai kažkaip daugmaž dzin visos tos mimozos, nėra kada man po darbų, viršvalandžių, darželių, visko lipimo ant galvos, vyro lipimo... dar mimozom domėtis
Tarp kitko, ten Maximoj buvo ir katiniškesnių akinių, bet man tiko tokia forma labiau
Tie katiški sakiau, niekam netinka. Nemačiau, kam jie tiktų. Jie visus urodina. Nors trendas... Ir tai pereitų metų
O šitie tai klasikiniai daugiau.
O man ne dzin, man mada yra, sakykim, hobis Aišku, iki žinovo tai man kaip iki mėnulio, bet kai įdomu, tai ir atsiranda to laiko Čia, ko gero, paveldėta, arba įgyta auklėjimo būdu. Aš gi pas močiutę augus
Mano močiutė 86 metų, ligota, jai širdis, ir akys sunkiai mato, ir kojos nepaeina, ir osteoporozė baisi, bet į išvaizdą ji nespjauna ir niekada nespjovė. Nors kilusi iš kaimo ir gyvena rajone. Tiesa, visą gyvenimą buvo laikoma gražuole. Jos suvokimu, nepasipuošus, nepasidabinus, su skoniu prasilenkus boba yra gerokai nuodėmingesnė už kokią ten prostitutę, nes prostučių smerkiant niekada negirdėjau, o negražias bobas - dažnai!
Net anais sunkiais laikais ji susivairuodavo burda moden, šūstresnių medžiagų ir siuvėją Ir px, kad papirkus tą žurnalą, tu gal neėsi kiektai laiko - grožis svarbiau! Mes su seseria be tų žurnalų vartymo ir pagal jį siūtų drabužėlių bei megztų megztukų turbūt vaikystės neįsivaizduotume
Šiandien jai siaubingai skauda nugarą, bet aš ją vežu pas kirpėją, nes su ataugusiais plaukais ji būti kategoriškai nesutinka - na ir kas, kad vienintelis išėjimas iš buto bus kitą savaitę į Akropolį, kur aš ją nuvešiu! dar žmonės pamatys.
Jinai derina rankinuką prie palto (šiemet mėlyną rankinuką - prie mėlyno palto ir smėlio spalvos skaros, o rudą rankinuką - prie rudo palto ir persikinio šalio). Mylimiausios parduotuvės - Gerry Weber ir Salamander, taip, su jos pensija, taip, dabar, 86 metų, sueis 87. Aš į tas parduotuves užeit bijau O ji ne Ji geriau nusipirks per metus vienus batelius iš Salamanderio, negu kelis iš Maximos - Maximos, kaip batų tiekėjo, mano močiutė nepripažįsta aplamai Sako, britku
Dabar jau nebesidažo - sako, mano amžiuj netinka. Turi vienintelį natūralų lūpdažį tik... Skonis ir saikas jai baisiai svarbu. Per gimtadienį jai dovanoju kvepalus, bilietus į teatrą arba trollbeads karoliukus, nes ji turi visą apyrankę Dar veido kremus. Be veido ir rankų kremų mano močiutė negali būti. Jai tikra laimė dabartiniai laikai su kremų, šampūnų ir muilų pasirinkimu! Ir be gerų pėdkelnių - kelnės, jos suvokimu, neelegantiška, o jos kojas paskutinį kartą kažkas pagyrė, jai būnant 84 metų!
Tai kaip aš galiu mada nesidomėt? Mane močiutė pasmerktų Aš ir taip tundra, su ja palyginus, gerai, kad ji ne visada tai damato
sveikos plepės
...mano galva trendas tikrai ne tai kas ant podiumo , manau tas labiausiai geidžiamas tarp savos publikos . Jei publika mados žinovai, vipiniai ponai ir pan., tada aišku ir trendai skiriasi... bet ir tai ne podiumas, o tai kas labiausiai "prilipo" nuo podiumo... taip ir mąsių trendas yra tai kas "prilipo", labiausiai atitiko lūkęsčius ar dar velniai žino kodėl tapo labiausiai geidžiamu.
O šiaip apie kapsules... visai nesikapsuliuojasi man... labai daug visko užsimaniau, ir viskas labai skirtinga... prisipirkau her žino ko... viskas tarpusavy nedera... ir visai neturiu ką apsivilkt... dar labai nervina kad vis nusiperku ne savo spalvos rūbą... kažkas su smegenais negerai gal... parduotuvėj atrodo vienaip, pareinu namo... pavasarinė spalva (nu tarkim clear kur ant ribos šilta/šalta)... savo spalvų visai nematau įdomus reiškinys sakyčiau
Žodžiu turiu škarmalynę visišką, ir tuo pačiu neturiu nieko... kaip grįžt į doros kelią? nuo ko pradėt?
Žinau kad artimiausiu metu pirksiu siaurus džinsus, įtariu kad juodus (laisvalaikio kapsulei)... bet reikia ir kasdienai kažko... neapsisprendžiu kokių reikia kelnių 120 cm kriaušei?... noriu vasarai, todėl džinsai atkrenta, neįsivaizduoju ko dairytis, bet reikia apsispręst, nes kitaip visiškas pravalas ieškot kažko nežinant ko
Gal turit įdėjų nebutinai trendinių... nes mados vis vien nesivaikau
ir dar reik lauko sportui kapsulės: dviračiui ir begiojimui... net nežinau kur ieškot ...
...mano galva trendas tikrai ne tai kas ant podiumo , manau tas labiausiai geidžiamas tarp savos publikos . Jei publika mados žinovai, vipiniai ponai ir pan., tada aišku ir trendai skiriasi... bet ir tai ne podiumas, o tai kas labiausiai "prilipo" nuo podiumo... taip ir mąsių trendas yra tai kas "prilipo", labiausiai atitiko lūkęsčius ar dar velniai žino kodėl tapo labiausiai geidžiamu.
O šiaip apie kapsules... visai nesikapsuliuojasi man... labai daug visko užsimaniau, ir viskas labai skirtinga... prisipirkau her žino ko... viskas tarpusavy nedera... ir visai neturiu ką apsivilkt... dar labai nervina kad vis nusiperku ne savo spalvos rūbą... kažkas su smegenais negerai gal... parduotuvėj atrodo vienaip, pareinu namo... pavasarinė spalva (nu tarkim clear kur ant ribos šilta/šalta)... savo spalvų visai nematau įdomus reiškinys sakyčiau
Žodžiu turiu škarmalynę visišką, ir tuo pačiu neturiu nieko... kaip grįžt į doros kelią? nuo ko pradėt?
Žinau kad artimiausiu metu pirksiu siaurus džinsus, įtariu kad juodus (laisvalaikio kapsulei)... bet reikia ir kasdienai kažko... neapsisprendžiu kokių reikia kelnių 120 cm kriaušei?... noriu vasarai, todėl džinsai atkrenta, neįsivaizduoju ko dairytis, bet reikia apsispręst, nes kitaip visiškas pravalas ieškot kažko nežinant ko
Gal turit įdėjų nebutinai trendinių... nes mados vis vien nesivaikau
ir dar reik lauko sportui kapsulės: dviračiui ir begiojimui... net nežinau kur ieškot ...
QUOTE(bytte @ 2013 04 29, 10:49)
Aš pastovėsiu šalia, paklausysiu patarimų