QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 15:59)
Man geriausi lakai - Flormar. Jie kainavo po 2,50 lt, kai aš juos pirkau, dabar skaičiau SM, kad lyg nebeprekiauja ten jau, o kitur brangiau - po 4,50 lt. Spec dariau eksperimentą - po 10 dienų nei vienas galiukas nenutrupėjo, bet patys nagai ataugo ir pradėjo matytis tarpas tarp lako ir nago pradžios, tad teko perlakuot. Palyginimui Essence ir Catrice, kaip sakiau, man tik pusdienį laiko.
Pagal mano rekomendacijas šiuos lakus pirko ir paskui gyrė kita šios temos dalyvė - Dominica, gal užsuks, patvirtins
Dar kiti pigūs lakai, kurie laikosi geriau, nei Essence ir Catrice:
Bell Fashion colour - 4,50 lt, 3-4 dienos (Martina)
Golden Rose Selection - 3,50 - 5 lt (priklausomai nuo nuolaidos) 5- 6 dienos (Maxima)
Golden Rose Paris - 3,50- 5 lt, ~savaitę (Drogas, Martina, kai nuolaidos)
Oi, turiu Golden Rose. Golden Rose Fashion Color. Bet man jis nepatinka, kad kažkaip labai menkai pigmentuotas
O kitas toks... Tik blizgutis, tai jį naudoju ant kito lako viršaus, ir dėl to nežinau, kaip laiko
Maximoj pirkau!
QUOTE(groovy @ 2013 04 28, 16:04)
Nesuprantu, tai tu Lietuvoj gyveni a ne? Jei Lietuvoj trendas dabar geltonas lakas, tai ir perki dabar. Bo jei pirksi tada, kai visam pasauly madinga, tai Lietuvoj tavęs nesupras
O vat aš tokia žopa, noriu to, ko LT dar nėr
Tai ir nesupranta, jo, bet aš nenoriu supratimo. Aš noriu įpirkti visas pageidaujamas šmutkes
Tai kad čia viskas daeina po 2 metų
Aš net įrodymus turiu... Mažiui džinsus pirkau Londone nukainotus, nes vaikui, pernykštės kolekcijos. Lietuvoj tokius pradėjo vežti po metų
Jis jau juos sudrožė, o čia dar tik įsivažiuoja
Na gerai, aš suprantu, provincija, psio takoje. Bet tai kainas tada galėtų duot kaip nukainotiems! Ale tai ne, kainos kaip naujausių mados trenksmų
Tai kaip tada čia pirkt
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 16:08)
Oho, kiek isvadu
Laukiu dar kitu paisakymu, ypac dontstop
Dzinsai tai taip, apie tokia pacia as ir galvoju, man prasom padet susivokt su virsutinem spalvom
Sokoladinis svarkas man nebus per tamsus?
Smeliavas/kakavinis tai cia kazin kokiu atspalviu tiktu? Dontstop, ku kuuuu
As
ziema . Nezinau ar tu mane pameni, bet as tave pamenu, kai mes gyvenom Dainavoj ir tu atejai pas mane VS liemeko pasiimt
bet cia buvo labai labai senai, nes mes jau 6 metai, kaip ten nebegyvenam
Nelabai atsimenu
Aš aplamai labai sunkiai veidus įsimenu
Persiprašau
Aš tada daug pirkdavau ir po visą miestą važinėdavau savo tavoro...
Jei tu žiema, tai kakavinis atspalvis ir ryškiai balti marškinukai, kaip foto, turėtų būti labai gražu.
Rudas švarkas, man atrodo, irgi visai nieko, bet tada man reikėtų, kad tos kakavinės būtų daugiau. Suknelė? Balta su kakavinėm gėlėm? Kakaviniai marškinukai ir kakavinės kelnės plius tas rudas švarkas? Tik man priešingai, norėtųsi kokios baltos detalės, jei bus ruda ir kakvinė, kad nebūtų labai nūdna
Balta marškinukų apykaklė? Raštas?
Arba aplamai reaguok tu į tą tašę kaip dontstop į geltoną, ir nešiok per daug nederindama su kokia žydra
Nagus taip nusilakuok! Dabar toks lakas baisingai madoj