Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 12:29)
Mano patirtis byloja, kad paimk va bobas dvi, ir apmauk vieną pigiais batais, sijonu, kaime, terba, padažyk pigiu špaklium, nagų laku, uždėk pigius aksesuarus, liepk pačiai plaukus nusidažyt -

Noa, tai aš kaip tik tos pirmos bobos pavyzdys mirksiukas.gif biggrin.gif Nes pas mane viskas pigu, absoliučiai, ir man negėda to pripažinti smile.gif Batus aš perku iki 50 lt, rūbus dar pigesnius, lako už 6 lt net nepirkčiau, nes po 2,50 perku (ir geresnės kokybės, nei Essence ir Catrice, abiejų šių gamintojų man tik pusdienį laiko, bet čia šiaip, tarp kitko), dažausi plaukus pati, kerpuosi pigiausioj kirpykloj arba pati, papuošalus siunčiuosi iš kiniečių po dolerį kainuojančius.. Ką ten ta viena brongesnė tašė bepakeis mano pigiam įvaizdy laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 15:43)
Noa, tai aš kaip tik tos pirmos bobos pavyzdys  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Nes pas mane viskas pigu, absoliučiai, ir man negėda to pripažinti  smile.gif Batus aš perku iki 50 lt, rūbus dar pigesnius, lako už 6 lt net nepirkčiau, nes po 2,50 perku (ir geresnės kokybės, nei Essence ir Catrice, abiejų šių gamintojų man tik pusdienį laiko, bet čia šiaip, tarp kitko), dažausi plaukus pati, kerpuosi pigiausioj kirpykloj arba pati, papuošalus siunčiuosi iš kiniečių po dolerį kainuojančius.. Ką ten ta viena brongesnė tašė bepakeis mano pigiam įvaizdy  laugh.gif

Tai klok tada konkrečiai, ibo man nekonkrečiai labai nerealiai skamba biggrin.gif Kokie nagų lakai po 2,50 yra geri? Na, geresni už tuos visus Essence? Ibo kad šitie šūdini, tai faktas. Jie ne tik kad laiko nekaip - man laiko pusė velnio, vis tiek bazę ir top coat naudoju - bet jie klaikiai tepasi, džiūsta ant nagų dvi valandas ir svarbiausia, buteliuke sutirštėja mygom, juos dukart panaudojus.

Man anksčiau iš pigių buvo nieko Bellaton, bet dabar aš jų nerandu spalvų, kokių norėčiau...

Ne, viena tašė gal ir nepakeis. Bet jei, tarkim, tašė, batai ir šukuosenaaaa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2013 - 14:50
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 15:49)
Tai klok tada konkrečiai, ibo man nekonkrečiai labai nerealiai skamba biggrin.gif Kokie nagų lakai po 2,50 yra geri? Na, geresni už tuos visus Essence? Ibo kad šitie šūdini, tai faktas. Jie ne tik kad laiko nekaip - man laiko pusė velnio, vis tiek bazę ir top coat naudoju - bet jie klaikiai tepasi, džiūsta dvi valandas ir svarbiausia, uždžiūsta mygom, juos dukart panaudojus.

Man geriausi lakai - Flormar. Jie kainavo po 2,50 lt, kai aš juos pirkau, dabar skaičiau SM, kad lyg nebeprekiauja ten jau, o kitur brangiau - po 4,50 lt. Spec dariau eksperimentą - po 10 dienų nei vienas galiukas nenutrupėjo, bet patys nagai ataugo ir pradėjo matytis tarpas tarp lako ir nago pradžios, tad teko perlakuot. Palyginimui Essence ir Catrice, kaip sakiau, man tik pusdienį laiko.
Pagal mano rekomendacijas šiuos lakus pirko ir paskui gyrė kita šios temos dalyvė - Dominica, gal užsuks, patvirtins smile.gif
Dar kiti pigūs lakai, kurie laikosi geriau, nei Essence ir Catrice:
Bell Fashion colour - 4,50 lt, 3-4 dienos (Martina)
Golden Rose Selection - 3,50 - 5 lt (priklausomai nuo nuolaidos) 5- 6 dienos (Maxima)
Golden Rose Paris - 3,50- 5 lt, ~savaitę (Drogas, Martina, kai nuolaidos)

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 13:19)
Nu paro trendinius pigius. Jei tau padeda, lai ir man padeda biggrin.gif
Arba aš gal trendiškumą kaip ne taip suprantu biggrin.gif

Nesuprantu, tai tu Lietuvoj gyveni a ne? Jei Lietuvoj trendas dabar geltonas lakas, tai ir perki dabar. Bo jei pirksi tada, kai visam pasauly madinga, tai Lietuvoj tavęs nesupras lotuliukas.gif

Man geriausias lakas Rimmel 60 seconds, apie 11-15 Lt kainuoja. Šepetėlis toks, kad vienu patepimu visą nagą padengia, išdžiūsta per minutę, spalvos sodrios, gražios, tik labai labai mažai jų, bet man kokių 3-4 tereikia. O kad dar greičiau džiūtų ir laikytų, perku labai gerą top coat'ą, uždžiovina per 45 sekundes, blizga kaip gelinis lakas po to, laikosi ilgiau. geltono tikrai nėra. bet geltonu ir nelakuosiu, kad ir koks trendas būtų (bbet nesakau, kad niekada biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 balandžio 2013 - 15:06
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 12:39)
Peršasi išvados:
1. Ir kas, kad ne balta, dar geriau, mažiau tepsis.
2. Tokia spalva aplamai prie visko tinka.
3. Švarkelį gali rinktis kokį tik nori. Gal gražiau iš tos serijos, kaip ir tašė - pilką, smėliavą, kakavinį, neatsimenu aš, kas tu tokia smile.gif Bet manau, sueitų net ir rūžavas biggrin.gif
Tarkim, labai gražiai įsivaizduoju derinį su tokia terba: neaiškus biežinis/taupe/fawn/pilkai grindų-skudurinis švarkas + balti marškinukai + džinsai smile.gif
4. Šokoladinis ir kokie ne visai balti marškinukai atrodys super.
5. Pati tašė labai graži smile.gif
Papildyta:

Oho, kiek isvadu biggrin.gif Laukiu dar kitu paisakymu, ypac dontstop biggrin.gif
Dzinsai tai taip, apie tokia pacia as ir galvoju, man prasom padet susivokt su virsutinem spalvom biggrin.gif Sokoladinis svarkas man nebus per tamsus?
Smeliavas/kakavinis tai cia kazin kokiu atspalviu tiktu? Dontstop, ku kuuuu biggrin.gif

As ziema . Nezinau ar tu mane pameni, bet as tave pamenu, kai mes gyvenom Dainavoj ir tu atejai pas mane VS liemeko pasiimt biggrin.gif bet cia buvo labai labai senai, nes mes jau 6 metai, kaip ten nebegyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 28 balandžio 2013 - 15:10
Noa, dar apie trendus 4u.gif
Nu matomai mes apie skirtingus trendus kalbam biggrin.gif Aš savųjų ieškau youtubėje, užsienietiškuose žurnaluose Cosmopolitan, Glamour ir Allure. Šitie šaltiniai man šiuo metu įdomiausi ir jų peršamos naujovės labiausiai nusėda galvelėje biggrin.gif Štai ką aš pvz paskutiniu metu atrinkau sau, kaip trendus (tai be abejo ne visi trendai, o tik tai, kas man krito į akį ir ką nusprendžiau pritaikyti savo garderobe):
papuošalai-apykaklės - kiniečių internetinėse parduotuvėse nuo 1 dol
žydri ir mėtiniai atspalviai akių makiaže - Essence paskutinė išleista šešėlių paletė ir pieštukas, už abu ~12 lt
rožinio leopardo akinių rėmeliai - Maxima, 25 lt
megztiniai su šikšnosparnio tipo rankovėmis - pilni Asia shopai ir panašios parduotuvės, kaina nuo 20 lt
Dar trende gėlėti džinsai, yra Maximoj, yra Asijoj, bet dar svarstau ax.gif

Čia tik pavyzdžiai, ir visai nenustebčiau, jei tuoj sulaukčiau komentarų, kad visa tai buvo madinga užužpernai biggrin.gif Iki manęs ir mano aplinkos tai daėjo maždaug dabar ir šiuo metu yra taip sakant "ant bangos" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 16:08)
Dontstop, ku kuuuu  biggrin.gif

Atsiprašau, galva dabar užimta trendais biggrin.gif

Man šitas atspalvis yra super neutralus, prie visko tinkantis, priešingai nei grynai balta spalva smile.gif Aš ir pati turiu tokio atspalvio rankinė - visiškai nėra bėdų derinime. Mamai tokio atspalvio padovanojau, ji "ruduo" - tai vėlgi, be problemų tinka prie rudžių-smėlio-chaki garderobo...

Dėl tamsiai šokoladinės spalvos, jei pavyks tokią pritaikyt garderobe - labai didelis respect būtų iš mano pusės, nes man nepavyko blush2.gif Nesugebu rasti pakankamai šalto atspalvio rudą, visur man vaidenasi ryžumai ir šiltumai doh.gif Bet šiaip be abejo prie rankinės tiktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 04 28, 16:04)

Man geriausias lakas Rimmel 60 seconds, apie 11-15 Lt kainuoja. Šepetėlis toks, kad vienu patepimu visą nagą padengia, išdžiūsta per minutę, spalvos sodrios, gražios, tik labai labai mažai jų, bet man kokių 3-4 tereikia. O kad dar greičiau džiūtų ir laikytų, perku labai gerą top coat'ą, uždžiovina per 45 sekundes, blizga kaip gelinis lakas po to, laikosi ilgiau. geltono tikrai nėra. bet geltonu ir nelakuosiu, kad ir koks trendas būtų (bbet nesakau, kad niekada biggrin.gif).

Aš turiu tokį laką, šepetėlis tikrai super, bet man deja laikosi labai trumpai, vėlgi, kitą dieną pradeda luptis unsure.gif Ir svarbiausia, pirkau tik dėl to, kad perskaičiau tikrai labai daug atsiliepimų, kad laikosi iki 10 dienų unsure.gif Aš netgi galvojau, kad gal man papuolė koks pasenęs, blogesnės partijos ar kas unsure.gif
Oh, supainiojau, rašau apie Rimmel Lycra Pro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 28 balandžio 2013 - 15:21
Bet ar geriau svarkelis koks tamsesnio atspalvio ar panasios spalvos kaip rankine, toks murzina balta biggrin.gif ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 28 balandžio 2013 - 15:39
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 15:20)
Aš turiu tokį laką, šepetėlis tikrai super, bet man deja laikosi labai trumpai, vėlgi, kitą dieną pradeda luptis  unsure.gif  Ir svarbiausia, pirkau tik dėl to, kad perskaičiau tikrai labai daug atsiliepimų, kad laikosi iki 10 dienų  unsure.gif  Aš netgi galvojau, kad gal man papuolė koks pasenęs, blogesnės partijos ar kas  unsure.gif
Oh, supainiojau, rašau apie Rimmel Lycra Pro  doh.gif

Tai va, Lycra Pro tas kainuoja 15 Lt, 60 seconds 11 Lt. Iš tikrųjų, vieną Lycra Pro turiu, klasikinę raudoną, nes 60 s tokios spalvos nebuvo, tai tikrai lupasi greitai ohmy.gif Ne tokia technologija matyt. Bet man dar stebuklingasis top coat'as padeda smile.gif Su tuo net Buk ant kojų nagų 3 savaites laiko.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 16:36)
Bet ar geriau svarkelis koks tamsesnio atspalvio ar panasios spalvos kaip rankine, toks murzina balta  biggrin.gif ?

Aš tik baltos spalvos nesirinkčiau, nes šalia grynai baltos "ne visai" balta žiūrisi murzinai g.gif Gal geriau tamsus švarkelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 15:59)
Man geriausi lakai - Flormar. Jie kainavo po 2,50 lt, kai aš juos pirkau, dabar skaičiau SM, kad lyg nebeprekiauja ten jau, o kitur brangiau - po 4,50 lt. Spec dariau eksperimentą - po 10 dienų nei vienas galiukas nenutrupėjo, bet patys nagai ataugo ir pradėjo matytis tarpas tarp lako ir nago pradžios, tad teko perlakuot. Palyginimui Essence ir Catrice, kaip sakiau, man tik pusdienį laiko.
Pagal mano rekomendacijas šiuos lakus pirko ir paskui gyrė kita šios temos dalyvė - Dominica, gal užsuks, patvirtins  smile.gif
Dar kiti pigūs lakai, kurie laikosi geriau, nei Essence ir Catrice:
Bell Fashion colour - 4,50 lt, 3-4 dienos (Martina)
Golden Rose Selection - 3,50 - 5 lt (priklausomai nuo nuolaidos) 5- 6 dienos (Maxima)
Golden Rose Paris - 3,50- 5 lt, ~savaitę (Drogas, Martina, kai nuolaidos)

Oi, turiu Golden Rose. Golden Rose Fashion Color. Bet man jis nepatinka, kad kažkaip labai menkai pigmentuotas mastau.gif O kitas toks... Tik blizgutis, tai jį naudoju ant kito lako viršaus, ir dėl to nežinau, kaip laiko smile.gif Maximoj pirkau!

QUOTE(groovy @ 2013 04 28, 16:04)
Nesuprantu, tai tu Lietuvoj gyveni a ne? Jei Lietuvoj trendas dabar geltonas lakas, tai ir perki dabar. Bo jei pirksi tada, kai visam pasauly madinga, tai Lietuvoj tavęs nesupras lotuliukas.gif

O vat aš tokia žopa, noriu to, ko LT dar nėr lotuliukas.gif Tai ir nesupranta, jo, bet aš nenoriu supratimo. Aš noriu įpirkti visas pageidaujamas šmutkes lotuliukas.gif

Tai kad čia viskas daeina po 2 metų dry.gif Aš net įrodymus turiu... Mažiui džinsus pirkau Londone nukainotus, nes vaikui, pernykštės kolekcijos. Lietuvoj tokius pradėjo vežti po metų lotuliukas.gif Jis jau juos sudrožė, o čia dar tik įsivažiuoja lotuliukas.gif

Na gerai, aš suprantu, provincija, psio takoje. Bet tai kainas tada galėtų duot kaip nukainotiems! Ale tai ne, kainos kaip naujausių mados trenksmų lotuliukas.gif
Tai kaip tada čia pirkt dry.gif

Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 16:08)
Oho, kiek isvadu  biggrin.gif Laukiu dar kitu paisakymu, ypac dontstop  biggrin.gif
Dzinsai tai taip, apie tokia pacia as ir galvoju, man prasom padet susivokt su virsutinem spalvom  biggrin.gif Sokoladinis svarkas man nebus per tamsus?
Smeliavas/kakavinis tai cia kazin kokiu atspalviu tiktu? Dontstop, ku kuuuu  biggrin.gif

As ziema . Nezinau ar tu mane pameni, bet as tave pamenu, kai mes gyvenom Dainavoj ir tu atejai pas mane VS liemeko pasiimt  biggrin.gif bet cia buvo labai labai senai, nes mes jau 6 metai, kaip ten nebegyvenam  biggrin.gif

Nelabai atsimenu blush2.gif Aš aplamai labai sunkiai veidus įsimenu blush2.gif Persiprašau blush2.gif Aš tada daug pirkdavau ir po visą miestą važinėdavau savo tavoro... biggrin.gif
Jei tu žiema, tai kakavinis atspalvis ir ryškiai balti marškinukai, kaip foto, turėtų būti labai gražu.

Rudas švarkas, man atrodo, irgi visai nieko, bet tada man reikėtų, kad tos kakavinės būtų daugiau. Suknelė? Balta su kakavinėm gėlėm? Kakaviniai marškinukai ir kakavinės kelnės plius tas rudas švarkas? Tik man priešingai, norėtųsi kokios baltos detalės, jei bus ruda ir kakvinė, kad nebūtų labai nūdna smile.gif Balta marškinukų apykaklė? Raštas?

Arba aplamai reaguok tu į tą tašę kaip dontstop į geltoną, ir nešiok per daug nederindama su kokia žydra smile.gif

Nagus taip nusilakuok! Dabar toks lakas baisingai madoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 28, 17:16)
Oi, turiu Golden Rose. Golden Rose Fashion Color

Golden Rose Fashion Color būtent? unsure.gif Nesu tokių mačius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 16:20)
Noa, dar apie trendus  4u.gif
Nu matomai mes apie skirtingus trendus kalbam  biggrin.gif Aš savųjų ieškau youtubėje, užsienietiškuose žurnaluose Cosmopolitan, Glamour ir Allure. Šitie šaltiniai man šiuo metu įdomiausi ir jų peršamos naujovės labiausiai nusėda galvelėje  biggrin.gif Štai ką aš pvz paskutiniu metu atrinkau sau, kaip trendus (tai be abejo ne visi trendai, o tik tai, kas man krito į akį ir ką nusprendžiau pritaikyti savo garderobe):
papuošalai-apykaklės - kiniečių internetinėse parduotuvėse nuo 1 dol
žydri ir mėtiniai atspalviai akių makiaže - Essence paskutinė išleista šešėlių paletė ir pieštukas, už abu ~12 lt
rožinio leopardo akinių rėmeliai - Maxima, 25 lt
megztiniai su šikšnosparnio tipo rankovėmis - pilni Asia shopai ir panašios parduotuvės, kaina nuo 20 lt
Dar trende gėlėti džinsai, yra Maximoj, yra Asijoj, bet dar svarstau  ax.gif

Čia tik pavyzdžiai, ir visai nenustebčiau, jei tuoj sulaukčiau komentarų, kad visa tai buvo madinga užužpernai  biggrin.gif Iki manęs ir mano aplinkos tai daėjo maždaug dabar ir šiuo metu yra taip sakant "ant bangos"  smile.gif

Ne, nebūtinai užpernai. Mėtinė prasidėjo prieš 3 metus, pernai jau buvo įsigazavus. Rožinė naujiena buvo pernai pavasarį, šiemet jau daugiau tokia koralinė blush2.gif

Va tik papuošalai - apykaklės, man regis, prieš du metus buvo trendas, kaip ir papuošalai - seilinukai biggrin.gif

Dabar jau nuo pernai rudenio visai kitokie papuošalai ein.. Piramidžių formos, trikampiai, dygliai, plonos auksinės detalės, meksikietiški motyvai, masyvumas mažėja... Grįžta "bangle" tipo apyrankės, bet plonos ir nešiojamos po kelias, su dekoruotais galiukais... Pakabukai ant plonų aukso spalvos grandinėlių...

QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 16:36)
Bet ar geriau svarkelis koks tamsesnio atspalvio ar panasios spalvos kaip rankine, toks murzina balta  biggrin.gif ?

Tu supranti, rudas švarkas ir šviesi tašė pavojinga kuom - neturi būti dviejų spalvų po vienodai, tu gi ne šachmatų lenta. Tai arba tašė yra ta spalva, kurios mažiau, tada rudas švarkas + rudos kelnės + rudos detalės ant marškinių, arba tašė ta spalva, kurios daug - tada rudas švarkas bus mažuma ir lai jis būna vienas, o visa kita - kaip tašė...

Mano supratimu, taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 17:23)
Golden Rose Fashion Color būtent?  unsure.gif  Nesu tokių mačius  unsure.gif

Maximoj buvo ką tik po 2 Lt gal biggrin.gif Ir jokios ten ne fashion color, tiksliau, gal ir buvo fashion prieš 5 metus laugh.gif
Papildyta:
Leticija, aš asmeniškai biežinę tašę nešioju taip:

1. Pilkai mėlyni džinsai, pilkai mėlyni batai, stambiai biežiškai/baltai dryžuotas megztinis. http://www.hm.com/de...article=07110-E Pobjauris tas megztinis, atvirai pasakius, bet spalviškai tinka biggrin.gif

2. Pilkai mėlyni džinsai, pilkai mėlyni batai, ilgas biežinis megztinis, juoda striukė.

Ne prie ko man ta juoda striukė, bet kad šalta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2013 - 16:44