QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 12:36)
Patarkit man prasau
Nusipirkau rankine pries kelias dienas, klaikiai jos norejau
Spalva raso White, bet jinai nifiga ne white, tokia murzina balta, Pale cool brown, tie apvadukai juodi. Aisku, kapsule reik pradet ne nuo rankines, bet sikart as pradesiu nuo jos
Noriu prie jos svarkelio ir keliu palaidiniu. Esu
ziema. Kokiu atspalviu svarkeli ir palaidines rinktis?
Ir ar ji jum ziurisi su ta sokolado ruda, kur pakabinta?
Peršasi išvados:
1. Ir kas, kad ne balta, dar geriau, mažiau tepsis.
2. Tokia spalva aplamai prie visko tinka.
3. Švarkelį gali rinktis kokį tik nori. Gal gražiau iš tos serijos, kaip ir tašė - pilką, smėliavą, kakavinį, neatsimenu aš, kas tu tokia
Bet manau, sueitų net ir rūžavas
Tarkim, labai gražiai įsivaizduoju derinį su tokia terba: neaiškus biežinis/taupe/fawn/pilkai grindų-skudurinis švarkas + balti marškinukai + džinsai
4. Šokoladinis ir kokie ne visai balti marškinukai atrodys super.
5. Pati tašė labai graži
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 28, 13:13)
Noa, visiškai sutinku. Deja, mano skonio daiktai irgi dažniausiai kainuoja brangiai
Savo išrankumą net vertinčiau kaip šiokią tokią problemą, dažniausiai aplinkiniai net nepastebi to, kas trukdo man pamėgti kokį nors daiktą - tai siūlė kreiva, tai medžiaga nenatūrali, tai per daug pribumbasų, tai kritimas prastas, tai dar kas nors... Rankines pripažįstu tik odines, ir tai labai reta kuri įtinka. Bet čia man.
Dontstop kitus prioritetus įvardija - įvairovė, dažnas garderobo atnaujinimas ir t.t. Tai iš tos pozicijos ir vertinu. Spalviškai rankinė puikiai įsipaišo ir pagyvina rodytus derinius.
Vo vo vo, man irgi tas pats. Tai ten šiknoj cvekas, tai šen
Aš irgi nieko nesakau konkrečiai ant Dontstop, kažin, kaip galėčiau, jei aš jos akyse nemačius!
Būtų įdomu pamatyt, nes aplamai taip, kaip ji į šmutkes žiūri ir kaip aprašo, tai aš nesu su tokiu požiūriu susidūrus
Nepažįstu tokio žmogaus nei vieno, o labai gaila, labai įdomu
Užtai mano tas požiūris visai kitoks, kad aplinka kita
Bet užtai aš ir nekeičiu tų derinių tiek
Turiu vienus džinsus - nu bet diesel, iš yoox - turiu vienus džinsų spalvos batus, ecco, kurie buvo brangūs, bet pirkti prieš 5 metus - jie nenudrožiami
Dar turiu dvi padorias tašes, baltą odinę prabangią coach ir šitą geltoną už 70 Lt
Ties šita tai aš jau nusileidau savo baisiam geltonos spalvos norėjimui ir ribotų finansų - nors va kad neodinė, tai man kliūva. Rimtai kliūva. ne toks atrodymas, kaip kad odinė atrodytų. O odinės tokios spalvos neradau!
Dar turiu maikę su žūrke, dvi kitas maikes, tris papiginius megztinius, ir vaikštau sau linksmai
Kitas gal padvėstų nuo tokio asortimento
Nu bet neturiu aš dabar materialinio stabilumo
Sukaupiau ant džinsų ir ant tašių, šiam sezonui užteks
O į dontstop būtų įdomu pažiūrėt, kaip ji natūroj su tuo sukasi
Ir į derinius. Spalvos tai gražiai derinamos... Kartais būna, labai jaunoms mergaitėms, kad stilius "ištempia" pigią aprangą. Kartais ją "ištempia" kelios brangios detalės. O kartais tiesiog žmogus taip į stilių įeina, kad aprangos iš viso nesimato...
Noprėčiau pasiekti tokią fazę.
Bet tai fig, nemoku aš
Papildyta:
Aha, dar apie pigius. Būna, ir aš užsimanau ko nors trendinio
Bet bliamba, nerandu aš to trendinio už pigiai, ir nors šikna zemę rėžk
Dontstop sako, kad visada perka pigius trendinius. Iš kur????????????? Aš blyn kai užmatau trendinį, tai jis kainuoja taip apie porą tūkstantėlių doleriukų
Tada aš nusikeikiu negražiu žodžiu, ir, aišku, nenusiperku... Neatrandu laisvų tūkstantėlių
Aišku, po dviejų metų atrandu jau tą patį ir pigiai. Bet tai fig aš tada jau to noriu!
Arba gal mes į trendiškumą kitaip žiūrim, arba aš tragiškai nemoku rasti