Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2013 04 25, 22:20)
Banalu tongue.gif
Visos neturim.

La la la biggrin.gif Apejau vakar Akropoli ir likau nusivylus, nusipirkau tik viena paprasta maikute unsure.gif O man reikia kokio sviesaus svarkelio i darba, ir vasariniu maikuciu/palaidiniu. Nu taip nieko neiisirinkau, kad dar turbut taip nera buve unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 09:13)
Dabar Takko klientų dienos, nuolaidos su kuponais, ir Prismoj 30 % nuolaida motiriškiems rūbams su Prizmos kortele  4u.gif

Takko buvau, tai tik vaikam ir vyrui pripirkau maikuciu. Esu jau ne kart sakius, kad man Takko maikutes ir bloiuzonai vaikam - nesuskalbiami ir nesunesiojami. Kiekviena savaite skalbiu ir nei piesynys nueina, nei blunka, super.

O sau nieko ten neradau tinkamo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 09:19)
Aš, aš turiu  biggrin.gif
Ką rodžiau kovo 1 dar, tą ir nešiojau. Sudariau derinių lentutę ir kasdien atsižymiu, kokį derinį jau vilkėjau. Visų derinių per pavasarį nespėsiu bendradarbėms pademonstruoti, deja  smile.gif Vadinasi, galima mažinti drabužių skaičių  ax.gif

O, tai tu cia susirasius turi ar su foto pasidarius? Einu paziuresiu ka tu ten ta kovo 1 d. ikelei biggrin.gif
Atsakyti
Dontstop, patiko deriniai thumbup.gif Geltona (ar garstyčių spalvos g.gif) rankinė prie mėlynos, žinoma, kad dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 10:06)
Esu jau ne kart sakius, kad man Takko maikutes ir bloiuzonai vaikam - nesuskalbiami ir nesunesiojami. Kiekviena savaite skalbiu ir nei piesynys nueina, nei blunka, super.

O, tai tu cia susirasius turi ar su foto pasidarius? Einu paziuresiu ka tu ten ta kovo 1 d. ikelei  biggrin.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Šiai vasarai aš irgi vaikui pirkau maikučių iš Takko, kaip ir pernai, labai patiko kokybė smile.gif Pirkau kiek anksčiau, kai buvo kažkokia akcija po 10 lt

Aš foto buvau sukėlus apie kovo 1 d 4u.gif O lentutę susirašiau sau jau vėliau, kai pradėjo atrodyti, kad "neturiu ką nešioti" doh.gif blush2.gif Surašius derinius juodai ant balto pasimatė, kad jų yra tikrai daug, ir didžioji dauguma nevilkėta nė karto, tiesiog rytais paskubom ruošiantis į darbą rankos pačios traukia iš spintos jau išbandytą, "saugų", variantą, nes nėra kada eksperimentuoti ir matuotis. Taip ir gaunasi, kad kažkurios palaidinės visad nešiojamos tik su tam tikrais sijonais ir pan. Ir kad to nebūtų, surašiau tą derinių lentelę. Na tikiuosi mintis aiški smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 04 28, 10:21)
Dontstop, patiko deriniai  thumbup.gif Geltona (ar garstyčių spalvos  g.gif) rankinė prie mėlynos, žinoma, kad dera smile.gif

Ačiū 4u.gif Geltona link citrinų, ne garstyčių smile.gif
Atsakyti
Donstop, spalviškai puiku - 10 balų, bet rankinės neužskaitau, nebent ji iš tikrųjų ne tokia blizgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 04 28, 11:20)
Donstop, spalviškai puiku - 10 balų, bet rankinės neužskaitau, nebent ji iš tikrųjų ne tokia blizgi ax.gif

Supratau, ačiū už nuomonę smile.gif Blizgi ji, bet man ok, aš vis dar nesuprantu, kuom blizgios rankinės blogos, ir vis dar neperku natūralios odos rankinių, na nematau tiesiog jų privalumų, lyginant su dermantinu mastau.gif Ilgaamžiškumo man nereikia, nesusinešioja man rankinės niekada, matyt, kad turiu jų daug, ir kiekvieną atskirai paėmus per sezoną pravėdinu kažkur už namų ribų po kelis kartus tik biggrin.gif
Atsakyti
Aš geltoną terbą irgi nešioju su mėlynu, ir dar su pilku arba smėliavu. Ir prie kokio pieniško balto tiktų, tik aš jo neturiu daug smile.gif

Man šita konkreti terba irgi ne itin, bet čia skonio reikalas, mano gražioji irgi niekam nepatiko biggrin.gif Man, tarkim, lakinis paviršius būtų perebor, jis man netinka. Ne iš skonio, o iš mano light springiškumo smile.gif Būčiau žiema, gal pirkčiau... Kitokį modelį, bet pirkčiau smile.gif

Šiaip aš labiau esu rinkusi terbas pirkti brangesnes. Kiek išgaliu, aišku biggrin.gif Bet jau geriau man turėti tris brangias, negu devynias pigias. Dėl to, kad kaip bebūtų, jos geriau atrodo. Taip mano patirtis byloja. Mano patirtis byloja, kad paimk va bobas dvi, ir apmauk vieną pigiais batais, sijonu, kaime, terba, padažyk pigiu špaklium, nagų laku, uždėk pigius aksesuarus, liepk pačiai plaukus nusidažyt - o kitą aprenk nudažyk taip pat analogiškai, bet brangiai. Ir nudažyk salone gerais dažais, ir apkerpa lai pagal tą patį paveiksliuką specas. Ir skirtumas bus, kaip diena nuo nakties... Bendro vaizdo. Nors taip paėmus batelius pigius ir brangius, ypač ant foto - nu ne kažkoks ten skirtumas... Ar ten kokį nagų laką...

Aš, aišku, mieliau perku, kai pigiau, negu kai brangiau, bet žiūrint į kokybę, labai pigiai nesigauna man, ir nors šikna žemę rėžk biggrin.gif Būna, aišku, spindulėlių, kaip kašmyrinis megztinis, idealaus modelio, idealios spalvos iš skuduryno už 15 Lt, bet tai man turbūt vienintelis atvejis. Ai ne, dar Hilfiger džinsai už tiek pat biggrin.gif

Bet visumoj... Na turiu aš lūpdažį Chanel ir turiu pigų. Spalva ta pati, ryški, nenorėjau pinigais laidytis, ryškų lūpdažį už brangiai pirkdama. Bet vaizdelis - kaip sakiau. Išvada - tas pigus - išmetimui, pinigai į balą. Arba nagų lakai! Negaliu praeit biggrin.gif Nu ką jau ten, kaina - 6 Lt, koks ten essence. Einu pro šalį ir prisigriebiu smile.gif Ir nusilakuoju du kartus. Paskui nustoja dengtis, niekaip nesuprantu, kodėl... O kokie bent jau ciate - naudoji, kol visą bankę išnaudoji...

Atlaidi esu nebent tik maikėms kokioms biggrin.gif Nors realiai irgi skirtumas didelis. Bet *****, tie svorio svyravimai, tai kiek aš jų turiu turėt wacko.gif

Nesakau, gal ir būna pigių ir gerų. Va, kad ir skuduryne, ar kokioj Amerikėj per išpardavimus, kas medžioja - susimedžioja. Bet čia jau reikia labai rimtų įgūdžių. Ir manau, kad visko už pigiai ir gerai nesusimedžiosi... Ir net nesutaupysi. Nu čia mano patirtis, nes esu išmėginus viską biggrin.gif

Be to, dar. Paimk kelis labai brangius daiktus, ir pamaišyk juos su visiškom pigienom iš skuduryno ar maximos. Vaizdas bus visiškai kitas, negu vien tik pigienos. Atrodys - gal čia tos pigienos tai labai prašmatnu, tik ne kiekvienam suprast biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2013 - 11:33
Patarkit man prasau 4u.gif

Nusipirkau rankine pries kelias dienas, klaikiai jos norejau biggrin.gif Spalva raso White, bet jinai nifiga ne white, tokia murzina balta, Pale cool brown, tie apvadukai juodi. Aisku, kapsule reik pradet ne nuo rankines, bet sikart as pradesiu nuo jos blush2.gif
Noriu prie jos svarkelio ir keliu palaidiniu. Esu ziema. Kokiu atspalviu svarkeli ir palaidines rinktis?
user posted image

Ir ar ji jum ziurisi su ta sokolado ruda, kur pakabinta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 28 balandžio 2013 - 11:38
QUOTE(dontstop @ 2013 04 28, 11:46)
Supratau, ačiū už nuomonę  smile.gif  Blizgi ji, bet man ok, aš vis dar nesuprantu, kuom blizgios rankinės blogos, ir vis dar neperku natūralios odos rankinių, na nematau tiesiog jų privalumų, lyginant su dermantinu  mastau.gif Ilgaamžiškumo man nereikia, nesusinešioja man rankinės niekada, matyt, kad turiu jų daug, ir kiekvieną atskirai paėmus per sezoną pravėdinu kažkur už namų ribų po kelis kartus tik  biggrin.gif

Ne ilgaamžiškumo čia klausimas. Man blizgumas = vaizdo pigumas blush2.gif Aš ir pati paprastai perku nenatūralios odos rankines, bet neblizgias. Aišku, tokios brangesnės, bet ir vaizdas kitas. Ta oda pagaminta kaip natūralios odos imitacija. Tiek, kad blogiau nešiojasi lyginant su natūralia: per laiką apsibraižo ir pan.
Atsakyti
Noa, visiškai sutinku. Deja, mano skonio daiktai irgi dažniausiai kainuoja brangiai doh.gif Savo išrankumą net vertinčiau kaip šiokią tokią problemą, dažniausiai aplinkiniai net nepastebi to, kas trukdo man pamėgti kokį nors daiktą - tai siūlė kreiva, tai medžiaga nenatūrali, tai per daug pribumbasų, tai kritimas prastas, tai dar kas nors... Rankines pripažįstu tik odines, ir tai labai reta kuri įtinka. Bet čia man.
Dontstop kitus prioritetus įvardija - įvairovė, dažnas garderobo atnaujinimas ir t.t. Tai iš tos pozicijos ir vertinu. Spalviškai rankinė puikiai įsipaišo ir pagyvina rodytus derinius.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 28, 12:36)
Patarkit man prasau  4u.gif

Nusipirkau rankine pries kelias dienas, klaikiai jos norejau  biggrin.gif Spalva raso White, bet jinai nifiga ne white, tokia murzina balta, Pale cool brown, tie apvadukai juodi. Aisku, kapsule reik pradet ne nuo rankines, bet sikart as pradesiu nuo jos  blush2.gif
Noriu prie jos svarkelio ir keliu palaidiniu. Esu ziema. Kokiu atspalviu svarkeli ir palaidines rinktis?

Ir ar ji jum ziurisi su ta sokolado ruda, kur pakabinta?  biggrin.gif

Peršasi išvados:
1. Ir kas, kad ne balta, dar geriau, mažiau tepsis.
2. Tokia spalva aplamai prie visko tinka.
3. Švarkelį gali rinktis kokį tik nori. Gal gražiau iš tos serijos, kaip ir tašė - pilką, smėliavą, kakavinį, neatsimenu aš, kas tu tokia smile.gif Bet manau, sueitų net ir rūžavas biggrin.gif
Tarkim, labai gražiai įsivaizduoju derinį su tokia terba: neaiškus biežinis/taupe/fawn/pilkai grindų-skudurinis švarkas + balti marškinukai + džinsai smile.gif
4. Šokoladinis ir kokie ne visai balti marškinukai atrodys super.
5. Pati tašė labai graži smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 28, 13:13)
Noa, visiškai sutinku. Deja, mano skonio daiktai irgi dažniausiai kainuoja brangiai  doh.gif Savo išrankumą net vertinčiau kaip šiokią tokią problemą, dažniausiai aplinkiniai net nepastebi to, kas trukdo man pamėgti kokį nors daiktą - tai siūlė kreiva, tai medžiaga nenatūrali, tai per daug pribumbasų, tai kritimas prastas, tai dar kas nors... Rankines pripažįstu tik odines, ir tai labai reta kuri įtinka. Bet čia man.
Dontstop kitus prioritetus įvardija - įvairovė, dažnas garderobo atnaujinimas ir t.t. Tai iš tos pozicijos ir vertinu. Spalviškai rankinė puikiai įsipaišo ir pagyvina rodytus derinius.

Vo vo vo, man irgi tas pats. Tai ten šiknoj cvekas, tai šen biggrin.gif

Aš irgi nieko nesakau konkrečiai ant Dontstop, kažin, kaip galėčiau, jei aš jos akyse nemačius! biggrin.gif Būtų įdomu pamatyt, nes aplamai taip, kaip ji į šmutkes žiūri ir kaip aprašo, tai aš nesu su tokiu požiūriu susidūrus schmoll.gif smile.gif Nepažįstu tokio žmogaus nei vieno, o labai gaila, labai įdomu smile.gif Užtai mano tas požiūris visai kitoks, kad aplinka kita biggrin.gif

Bet užtai aš ir nekeičiu tų derinių tiek biggrin.gif Turiu vienus džinsus - nu bet diesel, iš yoox - turiu vienus džinsų spalvos batus, ecco, kurie buvo brangūs, bet pirkti prieš 5 metus - jie nenudrožiami biggrin.gif Dar turiu dvi padorias tašes, baltą odinę prabangią coach ir šitą geltoną už 70 Lt biggrin.gif Ties šita tai aš jau nusileidau savo baisiam geltonos spalvos norėjimui ir ribotų finansų - nors va kad neodinė, tai man kliūva. Rimtai kliūva. ne toks atrodymas, kaip kad odinė atrodytų. O odinės tokios spalvos neradau!

Dar turiu maikę su žūrke, dvi kitas maikes, tris papiginius megztinius, ir vaikštau sau linksmai lotuliukas.gif
Kitas gal padvėstų nuo tokio asortimento lotuliukas.gif Nu bet neturiu aš dabar materialinio stabilumo lotuliukas.gif Sukaupiau ant džinsų ir ant tašių, šiam sezonui užteks biggrin.gif

O į dontstop būtų įdomu pažiūrėt, kaip ji natūroj su tuo sukasi biggrin.gif Ir į derinius. Spalvos tai gražiai derinamos... Kartais būna, labai jaunoms mergaitėms, kad stilius "ištempia" pigią aprangą. Kartais ją "ištempia" kelios brangios detalės. O kartais tiesiog žmogus taip į stilių įeina, kad aprangos iš viso nesimato...
Noprėčiau pasiekti tokią fazę.
Bet tai fig, nemoku aš doh.gif
Papildyta:

Aha, dar apie pigius. Būna, ir aš užsimanau ko nors trendinio biggrin.gif Bet bliamba, nerandu aš to trendinio už pigiai, ir nors šikna zemę rėžk laugh.gif Dontstop sako, kad visada perka pigius trendinius. Iš kur????????????? Aš blyn kai užmatau trendinį, tai jis kainuoja taip apie porą tūkstantėlių doleriukų laugh.gif Tada aš nusikeikiu negražiu žodžiu, ir, aišku, nenusiperku... Neatrandu laisvų tūkstantėlių laugh.gif

Aišku, po dviejų metų atrandu jau tą patį ir pigiai. Bet tai fig aš tada jau to noriu! dry.gif

Arba gal mes į trendiškumą kitaip žiūrim, arba aš tragiškai nemoku rasti mastau.gif
Atsakyti
dontstop, tas derinys citrinos geltona su mėlyna yra labai labai fainas 4u.gif

O aš kai kurių drabužių ir aksesuarų kainas sumažinau jau. Perku daug ką ir iš pigesnių parduotuvių, bet atidžiai renkuosi. Bet kai kurie daiktai tiek išvaizda, tiek kokybe nelabai skiriasi nuo Lietuvoje brangiai kainuojančių. Nors kai ką, kas labai patinka, ko reikia ilgam ir pan., perku už brangiai. Dėl trendiškumo šiuo metu man padeda tame pačiame bute gyvenanti paauglė. Tikrai pilna trendinių pigių daiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 balandžio 2013 - 12:57
QUOTE(groovy @ 2013 04 28, 13:56)
Dėl trendiškumo šiuo metu man padeda tame pačiame bute gyvenanti paauglė. Tikrai pilna trendinių pigių daiktų.

Lietuvoj nežinau, labai mažai čia ką perku iš tikro tai biggrin.gif

Nu paro trendinius pigius. Jei tau padeda, lai ir man padeda biggrin.gif

Arba aš gal trendiškumą kaip ne taip suprantu biggrin.gif

Pvz. nagų lakas Chanel Mimosa. Geltonas. Jis išėjo 2011 metais. Šiandien geltonų lakų doch... i trioški, ir visi mėgdžioja būtent tą mimozą. Bet 2011 tas buvo vienintelis! 2012 pradėjo atsirast, o dabar jau yra ir pigių, sočiai. Bet tai ar čia trendinis? Čia jau senobė...

Arba kitas nagų lakas, irgi chanel, nes jie kažkaip toj srity diktuoja... kažin, ar ir toliau diktuos, iš jų glavniausias nagų lakų dizaineris išėjo, bet iki šiol diktavo. Šita štai robins egg spalvytė, chanel nouvelle vague:
http://cafemakeup.co...ue-nail-polish/
Jis buvo limited 2010. Dabar tokių pilna... Betgi nebe trendas čia, o gali sakyt - klasika biggrin.gif

Arba. Visi griūna iš klumpių dėl celine trapeze terbos. Nuo pernai jau griūna, jei ne nuo seniau, galėjo jau sau leisti ir paklastoti kas nors biggrin.gif Juo labiau, kad ten visi azijiečiai plaukus savo azijietiškus dėl jos raunasi. O taip kad atrast ką nors panašaus - reikia ir padirbėt... Turėjau mintį rasti kažką panašaus geltono arba žydro - šūdą! dry.gif Nebent visišką padielką su kokybės nuliu, bet tokių neieškojau. Ieškojau kažko, kas inspiruota tos celine, bet man regis, nieko jinai neinspiruoja, apart krūvos amerikonių bobų lotuliukas.gif Radau už gal 600 Lt, nu ***, neturiu aš 600 Lt ant geltonos terbos, gal aš jos dukart norėsiu? dry.gif

Arba. Šią žiemą išėjo MAC žieminė špakliaus kolekcija, ir ten buvo toks rūžas - Stereo rose. Nu toks... Persikavai - korališkai - plytinis. Svietas dėl jo galvas pametė! Išnešė jį iš visų pardavimo vietų kaip per amerikietišką futbolą! Ybėjuj stūmė už keturgubas kainas! Net aš nusipirkau pasigavus iš tos masinės psichozės lotuliukas.gif Betgi jau praėjo pusmetis, tai ko visi kiti pigesnieji tyli? O jie, sūtraukos, tyli. Nemėgdžioja schmoll.gif Ko? dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 balandžio 2013 - 13:40