Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(inc @ 2013 04 26, 07:35)
aš tai pastebėjau, kad visi kažkokie paasiutę  biggrin.gif
o šaibom eina, tai tipo genda, ane?
ir dar vagys siautėja?  ... nu ot, parazitai, atkuto  doh.gif

Kaip suvokiu, visi siautėja kaip kas išmano. Jei vagis, tai vagia, jei vaikas, tai zvimbia, jei bobutė, tai rėkia ant valdžios, jei katinas, tai bėgioja po namus biggrin.gif Jei rankinukas - rankenos išeina šaibom. Čia mano nuomonė, tiksliau gal kokioj "Ezoterikoj ir religijoj" pasakytų... Nors jie labai skersai žiūri į tuos, kas domisi rankinukais. Rankinukais domėtis nedvasinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 25, 15:30)
O jetau kaip toli dar, o apsirengt neturiu ka as jau dabar  biggrin.gif

Dabar Takko klientų dienos, nuolaidos su kuponais, ir Prismoj 30 % nuolaida motiriškiems rūbams su Prizmos kortele 4u.gif

Aš Prismoj nusipirkau dviratininkų aprangą, pirmus daiktus (ateity, matyt, visa kapsulė nusimato): kelines aptiaškes, maikutę, bliuzoną ir striukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 10:13)
Aš Prismoj nusipirkau dviratininkų aprangą, pirmus daiktus (ateity, matyt, visa kapsulė nusimato): kelines aptiaškes, maikutę, bliuzoną ir striukę  smile.gif

O tai kad čia ju visa kapsulė ir yr mastau.gif Ar ne? Nu nebent dar vieną maikę mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 25, 23:20)
Visos neturim.

Aš, aš turiu biggrin.gif
Ką rodžiau kovo 1 dar, tą ir nešiojau. Sudariau derinių lentutę ir kasdien atsižymiu, kokį derinį jau vilkėjau. Visų derinių per pavasarį nespėsiu bendradarbėms pademonstruoti, deja smile.gif Vadinasi, galima mažinti drabužių skaičių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 26, 10:14)
O tai kad čia ju visa kapsulė ir yr mastau.gif Ar ne? Nu nebent dar vieną maikę mastau.gif

Aš dabar labai užsikabliavau ir važinėju su dviračiu kasdien smile.gif Kol kas rimčiausias žygis buvo tik 20 km, bet šį savaigalį dėsim per Panemunės pilis su dviračiais, o ateity nusimato ir kelių dienų žygiai. Ir dar su tais pačiais rūbais aš krosus bėgioju kelis kartus per savaitę. Tai manau, kad man prireiks minimum 4 maikių, 2 - 3 kelnių ir dar vieno bliuzono g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 09:13)
Aš Prismoj nusipirkau dviratininkų aprangą, pirmus daiktus (ateity, matyt, visa kapsulė nusimato): kelines aptiaškes, maikutę, bliuzoną ir striukę  smile.gif

Kokią pirkot? Kiek kainavo? Man irgi reikia dviračiui aprangos - maikės su kišenėm ant nugaros ir spec timpų irgi su kišenėm.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 26, 12:57)
Kokią pirkot? Kiek kainavo? Man irgi reikia dviračiui aprangos - maikės su kišenėm ant nugaros ir spec timpų irgi su kišenėm.

Icepeak ir Joma gamintojų, man šie brand'ai nieko nesako... blush2.gif Už viską sumokėjau ~150 (taip gavosi, nes rinkausi tik iš nukainuotų ir dar +30 % nukainuotiems rūbams taip pat taikė. O taip tai pigiausias rūbas turbūt maikutė iki nuolaidų kainavo 87 lt g.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 12:44)
Icepeak ir Joma gamintojų, man šie brand'ai nieko nesako... blush2.gif  Už viską sumokėjau ~150 (taip gavosi, nes rinkausi tik iš nukainuotų ir dar +30 % nukainuotiems rūbams taip pat taikė. O taip tai pigiausias rūbas turbūt maikutė iki nuolaidų kainavo 87 lt g.gif )

Čia spec dviratininkams apranga?
Atsakyti
Klausykit, uzrodykit dar kokiu rankinuku online geru pardziu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 26, 09:19)
Aš, aš turiu  biggrin.gif
Ką rodžiau kovo 1 dar, tą ir nešiojau. Sudariau derinių lentutę ir kasdien atsižymiu, kokį derinį jau vilkėjau. Visų derinių per pavasarį nespėsiu bendradarbėms pademonstruoti, deja  smile.gif Vadinasi, galima mažinti drabužių skaičių  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 26, 14:03)
Čia spec dviratininkams apranga?

Na bijau subalamūtint ir apsimeluot - nežinau tiksliai blush2.gif Tiksliai galiu tvirtint tik, kad tai sportinė apranga, na kaip Nike, Adidas, Puma ir tt. Aš neieškojau spec dviratininkų kažko, nes man reikia, kad tiktų krosams ir aerobikai taip pat. Aš šituose reikaluose švelniai tariant ne specė biggrin.gif , iki šiol tiek dviračiams, tiek bėgiojimui ir sporto klubai man puikiai tikdavo maximinės treninginės kelnės ir maikutės iš Terranovos smile.gif Va dabar nusprendžiau pasibandyti kažką iš sportui specialiai, tiesiog kad pati galėčiau įvertinti, yra skirtumas ar ne smile.gif
Atsakyti
Icepeak ar tai norvegų, kažkokių skandinavų gamybos sportinė apranga, nebūtinai dviratininkų. Jie ten gal kaip koks North face, tik pigesni, aišku. Nors taip tai nėr labai pigūs, jei ne nuolaidos smile.gif
Šiaip man visai jų kokybė nieko smile.gif Gal ten kokie profesionalai ir prisknistų, bet tarkim žiemą slidinėt važiuojant ar panašiai - tai idealiai. Normaliai pagaminti tikrai.
Jų pas mus tik Prismoj ir mačiau smile.gif
Atsakyti
Keliu kelis derinukus su geltona rankine, fotografuota ant greičio, kokybė ne pati geriausia, bet mano senučiukas fotikas geriau "nepaveža", apšvietimas taip pat ne pats tinkamiausias blush2.gif , bet labai norėjau parodyti pačią idėją, kaip įkomponuoti netinkamos spalvos rankinę į kapsulinį garderobą ax.gif
Rūbai pernai metų vasaros, kai kurie ir dar senesni, pernai šitie deriniai "nešiojosi" su raudona, mėlyna, žalia ir visokiom kitom rankinėm... šiemet geltona irgi bus tik viena iš daugelio kitų spalvų...
Na, pradedam:

karališkoji mėlyna+geltona:

user posted image

šviesiai mėlyna+balta+pilka ir geltona

user posted image

balta ir šviesiai mėlyna arba karališkoji mėlyna ir šviesiai mėlyna + geltona

user posted image

na o čia atvirškščiai lotuliukas.gif , balta ir karališkoji mėlyna arba žydra ir karališkoji mėlyna + geltona

user posted image

marinistinė tematika + geltona

user posted image

dar viena navy apačia, ten buvo ilgos kelnės, čia bridžai lotuliukas.gif + žydra ir geltona

user posted image

prie džinso juk viskas tinka? ax.gif džinsinis sijonas ir blankiai žydra arba turkio ir geltona

user posted image

vakar nusipirkau dar tokios žydros spalvos bridžus, ir mano galva čia visai tiktų tie patys topai ir geltona rankinė gal irgi lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
batai prie viso to priklausomai nuo situacijos:

user posted image

user posted image

o gal net

user posted image

Atsakyti