Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 04 25, 14:23)
Gegužę. Pagal mane kokią 18 gali būt.

O jetau kaip toli dar, o apsirengt neturiu ka as jau dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 25, 15:30)
O jetau kaip toli dar, o apsirengt neturiu ka as jau dabar  biggrin.gif

O kas turi? biggrin.gif

Tai tu gi ir dabar gali pereit pažiūrėt - vis tiek atrasi kokį išpardavimiuką vietinės reikšmės biggrin.gif
O dar geriau - kokį asos pereit pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Jo, o jei papigiai, tai Tesco, Matalan smile.gif
Atsakyti
aš tai pastebėjau, kad visai nesugebu per dideles nuolaidą ką nusipirkt. vaikštau kaip koks žiūrovas ir žioplinėju nieko nepirkdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 04 25, 19:57)
aš tai pastebėjau, kad visai nesugebu per dideles nuolaidą ką nusipirkt. vaikštau kaip koks žiūrovas ir žioplinėju nieko nepirkdama  biggrin.gif

Aš irgi, man karšta, žmonių per daug, viskas sumėtyta kaip sąvartyne, brautis, kuistis reikia, pavargstu, niekas netinka, žodžiu lotuliukas.gif Laukiu ryt maišo drabužių į namus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 04 25, 08:12)
Ai tai žinai, gali toliau ruoštis, ar rimtai apsuko galvelę? biggrin.gif

Susikaupiau biggrin.gif Turėjau labai puikias kelių savaičių atostogas, po to grįžus - liūdesio duobė (iš +30 vėl atgal į sniegą balandžio mėn swoon.gif),  )

Ai bus matyt rolleyes.gif Kol kas gerai ir gerai. O ruostis tai jo - sporto klubas apmoketas menesiui, jau net raumenu beveik nebeskauda, nes vis cia kazkokius naujus kune po treniruociu atrasdavau biggrin.gif miniaku uzpirkta biggrin.gif ir bus kaip bus biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2013 04 25, 14:30)
O jetau kaip toli dar, o apsirengt neturiu ka as jau dabar  biggrin.gif

Banalu tongue.gif
Visos neturim.

O as atejau ispeikti tases, gal pamenat rudeni is javari pirkau CK rankinuka. Nu sian pastebejau visai triusti ir skilineti rankena pradejo g.gif kazkaip labai jau neilgai atlaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 25, 22:20)
O as atejau ispeikti tases, gal pamenat rudeni is javari pirkau CK rankinuka. Nu sian pastebejau visai triusti ir skilineti rankena pradejo g.gif kazkaip labai jau neilgai atlaike g.gif

Tai ten ne odinis buvo, atsimenu, man tas užkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 25, 22:24)
Tai ten ne odinis buvo, atsimenu, man tas užkliuvo.

Zinok turejau neodiniu, ir pigesniu, ir ilgiau laike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 25, 23:30)
Zinok turejau neodiniu, ir pigesniu, ir ilgiau laike g.gif

Čia todėl, kad mėnulio užtemimas. Visi pabjūra, ir tavo terba pabjuro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 25, 23:39)
Čia todėl, kad mėnulio užtemimas. Visi pabjūra, ir tavo terba pabjuro biggrin.gif

bigsmile.gif ar ilgai jis dar bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 04 26, 06:02)
bigsmile.gif  ar ilgai jis dar bus?  biggrin.gif

Nu ne, pyst užtemo, pyst atitemo, tai ar nepažiūrėjai vakar? Aš tai net nufotografavau ir į feisbuką susidėjau biggrin.gif

O dabar gegužės 10tą bus dalinis saulės. Tik ar pas mus matysis, niekas nežino. O kad viskas šaibom eina aplink tą užtemimą 2 savo prieš ir tiek pat po, tai skaitau, kaliegos, iki gegužės galo saugokit rankinukus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 26, 06:32)
Nu ne, pyst užtemo, pyst atitemo, tai ar nepažiūrėjai vakar? Aš tai net nufotografavau ir į feisbuką susidėjau biggrin.gif

O dabar gegužės 10tą bus dalinis saulės. Tik ar pas mus matysis, niekas nežino. O kad viskas šaibom eina aplink tą užtemimą 2 savo prieš ir tiek pat po, tai skaitau, kaliegos, iki gegužės galo saugokit rankinukus! biggrin.gif

aš tai pastebėjau, kad visi kažkokie paasiutę biggrin.gif
o šaibom eina, tai tipo genda, ane?
ir dar vagys siautėja? ... nu ot, parazitai, atkuto doh.gif
Atsakyti