Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Noa, va toks, bet pasibaigė pas manikiūrininkę buteliukas ir nebepavyko nusirašyti pavadinimo. ji galvoja, kad ten buvo LCN firmos, bet man lyg ne toks buteliukas akyse stovi biggrin.gif
bandau rasti analogų kokių, bet pas mus miestukyje gi nėr kur pasimieruot. tektų internetu pirkt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:37)

Bet čia vat pagrindinis klausimas koksai - kas, jei ta ryški spalva netinka?

Tada kitas pvz - man kategoriškai, kaip ir visoms "žiemoms", netinka oranžinė, pagal visas paletes ir neturėtų tikti, joks atspalvis. Bet aš ramiai nešioju oranžinę rankinę, ji man puikiai derėjo prie juodo palto, prie tamsiai mėlyno džinsinio švarkelio... Rankines aš nešioju ant riešo/ant alkūnės, kitaip tariant, ne prie pat veido.. Ir nematau problemos, jei su likusia apranga nesudaro disharmonijos, kodėl ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:37)

Parodytum tu ją mums biggrin.gif

Aš planuoju pafotografuot rankinę su konkrečiais savo rūbais, prie kurių ją ir pirkau smile.gif Bet ne anksčiau, kaip savaitgalį pavyktų mastau.gif
Atsakyti
Noa, wow, ir lūpdažis ir maikė super bigsmile.gif Nuo šiol visada ryškiai lūpas dažyk! Tiesa, tokiu rakursu pasirodei panaši į Rūtą Janutienę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 04 23, 19:39)
Noa, va toks, bet pasibaigė pas manikiūrininkę buteliukas ir nebepavyko nusirašyti pavadinimo. ji galvoja, kad ten buvo LCN firmos, bet man lyg ne toks buteliukas akyse stovi  biggrin.gif
bandau rasti analogų kokių, bet pas mus miestukyje gi nėr kur pasimieruot. tektų internetu pirkt  doh.gif
user posted image

Tai ar nebus tas - 333? mastau.gif
http://www.douglas.l...-nail-polishes/

Šiaip tos visos koralinės šiemet ant bangos, tai jas beveik visos firmos dabar turi mastau.gif
Man labai gražūs biggrin.gif
Aš irgi visokius tokius panašius pirkinėju, ir vis ne ta spalva, ir vis ne ta biggrin.gif Ir vis nusiperku už 5 Lt, kuris uždžiūna po dviejų nusilakavimų lotuliukas.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 19:53)
Noa, wow, ir lūpdažis ir maikė super  bigsmile.gif Nuo šiol visada ryškiai lūpas dažyk! Tiesa, tokiu rakursu pasirodei panaši į Rūtą Janutienę biggrin.gif

Aš pagooglinau, kas ana tokia blush2.gif Nu gaaaaaal mastau.gif
Atsakyti
Noa, nu labai wub.gif

Shana, a nereikėjo duot laiko sau kažkiek? biggrin.gif Bet smagu (tai gal ne dėl spalvų tu net švyti ir gerai jauties lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:26)
Tai ar nebus tas - 333? mastau.gif
http://www.douglas.l...-nail-polishes/

Šiaip tos visos koralinės šiemet ant bangos, tai jas beveik visos firmos dabar turi mastau.gif
Man labai gražūs biggrin.gif
Aš irgi visokius tokius panašius pirkinėju, ir vis ne ta spalva, ir vis ne ta biggrin.gif Ir vis nusiperku už 5 Lt, kuris uždžiūna po dviejų nusilakavimų lotuliukas.gif
Aš pagooglinau, kas ana tokia  blush2.gif  Nu gaaaaaal mastau.gif

Bet man atrodo, kad bus manikiūrininkė susimaišius. Man nepanašus buteliukas visai.
Dėkui už nuorodą, reiks nuvaryt pažiūrėt jo. O tu kokių prisipirkai?
Aš vakar va kokią apžvalgą sau bloge pasidariau šitokių panašių lakų biggrin.gif
Šiandien suderėjau su viena manikiūrininke, kad pabandys man užsakyti opi gouda gouda two shoes
user posted image
Pas mane gi gūduma ir geresnės kosmetikos pasibandyti nėr šansų, o iki kokio Vilniaus ar Kauno greit nežadu važiuot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 15:47)
Tu žinok, jis realiai yra banano spalvos. Arba sviesto spalvos, to geltonesnio biggrin.gif

manosi, kad geltonas wink.gif gerulis visai tašiukas thumbup.gif o ir maikė čiotka...tokia tiesiog tavo tavo , ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 23, 17:18)
Tai kad kazkaip tai ir nespejau debiutuoti toj rinkoj, pereme mane pakeliui ir nespejus pasiruosti, kaip sako viena mano drauge tongue.gif

Obaaaaa bigsmile.gif Jėga thumbup.gif Taip? biggrin.gif

---

Pavasaris atėjo, gal laikas dar vienam spintos valymui? g.gif
Pradėjau dėvėt krūvą drabužių kuriuos kadais per visokius išpardavimus įsigyjau, bet bent metus nenešiojau - džiaugias širdis ir piniginė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 04 24, 12:45)

Shana, a nereikėjo duot laiko sau kažkiek? biggrin.gif Bet smagu (tai gal ne dėl spalvų tu net švyti ir gerai jauties lotuliukas.gif ).

Reikejo reikejo, as taip ir planavau biggrin.gif bet matyt ispaniskos stipriosios lyties kai kurie atstovai buvo kitokios nuomones biggrin.gif
As ne apie svytejima, o apie spalvu tikima. Sakau kai spalva gerai, tai su paprasciausiu daiktu atrodai gerai g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2013 04 24, 16:16)
Obaaaaa  bigsmile.gif  Jėga  thumbup.gif 
Pradėjau dėvėt krūvą drabužių kuriuos kadais per visokius išpardavimus įsigyjau, bet bent metus nenešiojau - džiaugias širdis ir piniginė

Aik tu;) as debiutui ruostis norejau lotuliukas.gif
O ko taip staigiai pradejai nesiot?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 24, 21:36)
O ko taip staigiai pradejai nesiot?

Ai tai žinai, gali toliau ruoštis, ar rimtai apsuko galvelę? biggrin.gif

Susikaupiau biggrin.gif Turėjau labai puikias kelių savaičių atostogas, po to grįžus - liūdesio duobė (iš +30 vėl atgal į sniegą balandžio mėn swoon.gif), paskui kažkaip atsipaipaliojau, oras kiek sušilo ir šokau į sijonus, net aukštakulnius/platformas nusipirkau bigsmile.gif Nežinau kiek čia tęsis. Dažniausiai pagal nuotaikas ir gyvenimo tempą - darbas/šuo/mokslai - grįždavau 21.30 namo, tai nė apie apsirengimą nei išvis apie nieką jau galvot nebesugebėdavau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 24, 21:36)
As ne apie svytejima, o apie spalvu tikima. Sakau kai spalva gerai, tai su paprasciausiu daiktu atrodai gerai g.gif

Tai kad švyti ne vien dėl spalvų, matosi biggrin.gif dar norėjau klausti pasižiūrėjusi nuotraukas smile.gif

Kas tiktų debiutui, tas tiks ir pačiai pradžiai, flirtui smile.gif
Atsakyti
Merginos, kada Jamam Kauno Akropolyje?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 04 25, 14:22)
Merginos, kada Jamam Kauno Akropolyje?

Gegužę. Pagal mane kokią 18 gali būt.
Atsakyti