Noa, va toks, bet pasibaigė pas manikiūrininkę buteliukas ir nebepavyko nusirašyti pavadinimo. ji galvoja, kad ten buvo LCN firmos, bet man lyg ne toks buteliukas akyse stovi
bandau rasti analogų kokių, bet pas mus miestukyje gi nėr kur pasimieruot. tektų internetu pirkt
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:37)
Tada kitas pvz - man kategoriškai, kaip ir visoms "žiemoms", netinka oranžinė, pagal visas paletes ir neturėtų tikti, joks atspalvis. Bet aš ramiai nešioju oranžinę rankinę, ji man puikiai derėjo prie juodo palto, prie tamsiai mėlyno džinsinio švarkelio... Rankines aš nešioju ant riešo/ant alkūnės, kitaip tariant, ne prie pat veido.. Ir nematau problemos, jei su likusia apranga nesudaro disharmonijos, kodėl ne
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:37)
Aš planuoju pafotografuot rankinę su konkrečiais savo rūbais, prie kurių ją ir pirkau Bet ne anksčiau, kaip savaitgalį pavyktų
QUOTE(inc @ 2013 04 23, 19:39)
Noa, va toks, bet pasibaigė pas manikiūrininkę buteliukas ir nebepavyko nusirašyti pavadinimo. ji galvoja, kad ten buvo LCN firmos, bet man lyg ne toks buteliukas akyse stovi
bandau rasti analogų kokių, bet pas mus miestukyje gi nėr kur pasimieruot. tektų internetu pirkt
Tai ar nebus tas - 333?
http://www.douglas.l...-nail-polishes/
Šiaip tos visos koralinės šiemet ant bangos, tai jas beveik visos firmos dabar turi
Man labai gražūs
Aš irgi visokius tokius panašius pirkinėju, ir vis ne ta spalva, ir vis ne ta Ir vis nusiperku už 5 Lt, kuris uždžiūna po dviejų nusilakavimų
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 19:53)
Noa, wow, ir lūpdažis ir maikė super Nuo šiol visada ryškiai lūpas dažyk! Tiesa, tokiu rakursu pasirodei panaši į Rūtą Janutienę
Aš pagooglinau, kas ana tokia Nu gaaaaaal
Noa, nu labai
Shana, a nereikėjo duot laiko sau kažkiek? Bet smagu (tai gal ne dėl spalvų tu net švyti ir gerai jauties ).
Shana, a nereikėjo duot laiko sau kažkiek? Bet smagu (tai gal ne dėl spalvų tu net švyti ir gerai jauties ).
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 19:26)
Tai ar nebus tas - 333?
Šiaip tos visos koralinės šiemet ant bangos, tai jas beveik visos firmos dabar turi
Man labai gražūs
Aš irgi visokius tokius panašius pirkinėju, ir vis ne ta spalva, ir vis ne ta Ir vis nusiperku už 5 Lt, kuris uždžiūna po dviejų nusilakavimų
Man labai gražūs
Bet man atrodo, kad bus manikiūrininkė susimaišius. Man nepanašus buteliukas visai.
Dėkui už nuorodą, reiks nuvaryt pažiūrėt jo. O tu kokių prisipirkai?
Aš vakar va kokią apžvalgą sau bloge pasidariau šitokių panašių lakų
Šiandien suderėjau su viena manikiūrininke, kad pabandys man užsakyti opi gouda gouda two shoes
Pas mane gi gūduma ir geresnės kosmetikos pasibandyti nėr šansų, o iki kokio Vilniaus ar Kauno greit nežadu važiuot
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 15:47)
Tu žinok, jis realiai yra banano spalvos. Arba sviesto spalvos, to geltonesnio
manosi, kad geltonas gerulis visai tašiukas o ir maikė čiotka...tokia tiesiog tavo tavo , ane?
QUOTE(Shana @ 2013 04 23, 17:18)
Tai kad kazkaip tai ir nespejau debiutuoti toj rinkoj, pereme mane pakeliui ir nespejus pasiruosti, kaip sako viena mano drauge
Obaaaaa Jėga Taip?
---
Pavasaris atėjo, gal laikas dar vienam spintos valymui?
Pradėjau dėvėt krūvą drabužių kuriuos kadais per visokius išpardavimus įsigyjau, bet bent metus nenešiojau - džiaugias širdis ir piniginė
QUOTE(groovy @ 2013 04 24, 12:45)
Reikejo reikejo, as taip ir planavau bet matyt ispaniskos stipriosios lyties kai kurie atstovai buvo kitokios nuomones
As ne apie svytejima, o apie spalvu tikima. Sakau kai spalva gerai, tai su paprasciausiu daiktu atrodai gerai
QUOTE(_asamaM @ 2013 04 24, 16:16)
Obaaaaa Jėga
Pradėjau dėvėt krūvą drabužių kuriuos kadais per visokius išpardavimus įsigyjau, bet bent metus nenešiojau - džiaugias širdis ir piniginė
Aik tu;) as debiutui ruostis norejau
O ko taip staigiai pradejai nesiot?
QUOTE(Shana @ 2013 04 24, 21:36)
Ai tai žinai, gali toliau ruoštis, ar rimtai apsuko galvelę?
Susikaupiau Turėjau labai puikias kelių savaičių atostogas, po to grįžus - liūdesio duobė (iš +30 vėl atgal į sniegą balandžio mėn ), paskui kažkaip atsipaipaliojau, oras kiek sušilo ir šokau į sijonus, net aukštakulnius/platformas nusipirkau Nežinau kiek čia tęsis. Dažniausiai pagal nuotaikas ir gyvenimo tempą - darbas/šuo/mokslai - grįždavau 21.30 namo, tai nė apie apsirengimą nei išvis apie nieką jau galvot nebesugebėdavau )
QUOTE(Shana @ 2013 04 24, 21:36)
As ne apie svytejima, o apie spalvu tikima. Sakau kai spalva gerai, tai su paprasciausiu daiktu atrodai gerai
Tai kad švyti ne vien dėl spalvų, matosi dar norėjau klausti pasižiūrėjusi nuotraukas
Kas tiktų debiutui, tas tiks ir pačiai pradžiai, flirtui
Merginos, kada Jamam Kauno Akropolyje?
QUOTE(Leticija @ 2013 04 25, 14:22)
Merginos, kada Jamam Kauno Akropolyje?
Gegužę. Pagal mane kokią 18 gali būt.