Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2013 04 23, 10:12)
O tu tą patį ar kitą nusipirkai?

Ne, kur tau, tas tai išnyko turbūt tą pačią dieną irnesakyk.gif Kitą, lygiai už tokią kainą, lygiai taip pat dirbtinį, tik vietoj Diesel - noname biggrin.gif

Pati ir dūra. Niekad gyvenime neklausiau niekieno nuomonės pirkdama - sugalvojau, mat, kartą moteriška pabūt lotuliukas.gif Nu ką čia priklausi, kai pagalvoji, vis viena visų nuomonės skirtingos, stiliai skirtingi, kas vienam gražu, tas kitam baisu, kas vienam tinka, kitaip niekaip ne... Jei jau pati už save nežinai, tai kas turi geriau žinot? biggrin.gif dar žinai, jei klaust, tai kokios sesers, kuri visą gyvenimą mane pažįsta - ot tai ne, krūvos beveik nepažįstamų žmonių, ir paskui dar pergyvenk, ot, va, jiems nepatiko biggrin.gif Tai kad jie tavęs, dūra, nė nematė žmoniškai, kaip jiems gali rimtai patikt ar nepatikt! biggrin.gif pasikviestum, už stalo pasodintum, išeitum, pademonstruotum - tada gal ir gali klaust, o ne taip vat - pyst, sekundės klausimas, nuspręskit už mane, ko man reikia, oi, blogai nusprendėt biggrin.gif
Va, kaip manau biggrin.gif

Užtai dabar bandau fotografuot. Bože bože, kaip baisu gaunasi lotuliukas.gif Sudėjau ant ryžos sofos, spalvos pjaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 balandžio 2013 - 09:45
Na, anas man stiliumi tikrai nepatiko, ne dėl spalvos, toks nemadingas pasirodė gal g.gif Gal per daug ten kažko buvo, siūlių ar užtrauktukų, ko ten. Gal ir geresnis šitas, kur vėliau nusipirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 04 23, 11:38)
Na, anas man stiliumi tikrai nepatiko, ne dėl spalvos, toks nemadingas pasirodė gal g.gif Gal per daug ten kažko buvo, siūlių ar užtrauktukų, ko ten. Gal ir geresnis šitas, kur vėliau nusipirkai biggrin.gif

Tu mane guodi, ir labai gerai išeina biggrin.gif
A gal ir tikrai biggrin.gif
Einu dar pamėginsiu nufotografuot - niekaip man viskas į kadrą netelpa, ir rankinukas, ir žiūrkės biggrin.gif
Atsakyti
Tai po vieną fotkyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 04 23, 12:31)
Tai po vieną fotkyk biggrin.gif

Po vieną "žiūrkę" laugh.gif

Noa, pas mane tai yra maikė su barsuku, kuria labai džiaugiuosi (siužetas maždaug toks: barsukas įsisuko į kažkieno lizdą ir tuoj suės neišperėtus kiaušinius). Bet nenešioju, karamelinė - ne mano spalva schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 23 balandžio 2013 - 14:06
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 15:06)

Noa, pas mane tai yra maikė su barsuku, kuria labai džiaugiuosi (siužetas maždaug toks: barsukas įsisuko į kažkieno lizdą ir tuoj suės neišperėtus kiaušinius). Bet nenešioju, karamelinė - ne mano spalva  schmoll.gif

Tai parduok man biggrin.gif Karamelinė - mano spalva, o siužetas baisiai geras biggrin.gif

Va mano žūrkė, nuotrauka baisi baisi, bet taip gavosi biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Hm, ir mažai matosi ant maikės geltonos, ir rankinukas mano minitoriuj toks biskutuką pabalęs biggrin.gif Šiaip jis bananinis, švoesiai geltonas, ne gelsvas niekaip ne. O ant maikės tos pačios spalvos detalės... Ir dar ten apyrankės, bet nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 balandžio 2013 - 14:53
ei, o ko ta maikė mano spalvų atrodo? Faina maikė. Norėč. Rankinukas gražus. Labai. O ant peties užsideda? Jei taip - tai dar labiau gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 04 23, 16:01)
ei, o ko ta maikė mano spalvų atrodo? Faina maikė. Norėč.  Rankinukas gražus. Labai. O ant peties užsideda? Jei taip - tai dar labiau gražus smile.gif

Ai kad ji margų spalvų, ten visko yra - ir geltonos, ir tokios ugninės raudonos...

Pakaitoj pereitą savaitę tokios buvo dvi, vieną va papirkau, o ta, kuri liko - M dydžio biggrin.gif Bet tąsosi. 20 LT biggrin.gif

Beje, ta žiurkė buvo kaip akla - akis be vyzdžio. Raudona, ir tiek. Tas man nepatiko, tai aš paėmiau ir su tušinuku nupaišiau jai vyzdį laugh.gif Žvilgsnis gavosi rūstus, bet nors yra toks biggrin.gif Tušinukas pagal standartą neišsiskalbia gi... O išsiskalbs, vėl nupaišysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 balandžio 2013 - 15:24
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 15:23)
Beje, ta žiurkė buvo kaip akla - akis be vyzdžio. Raudona, ir tiek. Tas man nepatiko, tai aš paėmiau ir su tušinuku nupaišiau jai vyzdį laugh.gif Žvilgsnis gavosi rūstus, bet nors yra toks biggrin.gif Tušinukas pagal standartą neišsiskalbia gi... O išsiskalbs, vėl nupaišysiu biggrin.gif

user posted image

Rankinukas šitas man tikrai atrodo geriau nei anas, kad ir Diesel biggrin.gif
Atsakyti
Tai ta žiurkė gal kokia laboratorinė, gal bodyshopas su ja bandymus atliko ir ji apako dėl to g.gif

Rankinė graži! O ana diesel buvo negraži (nepamenu kokia, bet pamenu, kad nepatiko), ot! tongue.gif

Barsuko niekam neduosiu, pirkau iš idėjos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 23, 14:06)

lotuliukas.gif

As `pasirodziau, bet albume smile.gif

Noa, man tas rankinukas nifiga ne geltonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 23, 16:44)
lotuliukas.gif

As `pasirodziau, bet albume smile.gif

Noa, man tas rankinukas nifiga ne geltonas g.gif

Tu žinok, jis realiai yra banano spalvos. Arba sviesto spalvos, to geltonesnio biggrin.gif
Atsakyti