QUOTE(groovy @ 2013 04 23, 10:12)
O tu tą patį ar kitą nusipirkai?
Ne, kur tau, tas tai išnyko turbūt tą pačią dieną Kitą, lygiai už tokią kainą, lygiai taip pat dirbtinį, tik vietoj Diesel - noname
Pati ir dūra. Niekad gyvenime neklausiau niekieno nuomonės pirkdama - sugalvojau, mat, kartą moteriška pabūt Nu ką čia priklausi, kai pagalvoji, vis viena visų nuomonės skirtingos, stiliai skirtingi, kas vienam gražu, tas kitam baisu, kas vienam tinka, kitaip niekaip ne... Jei jau pati už save nežinai, tai kas turi geriau žinot? dar žinai, jei klaust, tai kokios sesers, kuri visą gyvenimą mane pažįsta - ot tai ne, krūvos beveik nepažįstamų žmonių, ir paskui dar pergyvenk, ot, va, jiems nepatiko Tai kad jie tavęs, dūra, nė nematė žmoniškai, kaip jiems gali rimtai patikt ar nepatikt! pasikviestum, už stalo pasodintum, išeitum, pademonstruotum - tada gal ir gali klaust, o ne taip vat - pyst, sekundės klausimas, nuspręskit už mane, ko man reikia, oi, blogai nusprendėt
Va, kaip manau
Užtai dabar bandau fotografuot. Bože bože, kaip baisu gaunasi Sudėjau ant ryžos sofos, spalvos pjaunasi