Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 28, 16:57)
Murkysa o nereiktu atsiklausti ar šio darbo savininkė sutinka, kad būtu publikuojamas jos darbas? mirksiukas.gif

Tai kad savininkė šitam forume ir buvo publikavus,tai ar jau čia reikia jai įsižeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 05 28, 18:52)
Tai kad savininkė šitam forume ir buvo publikavus,tai ar jau čia reikia jai įsižeist  g.gif

Aš nei kiek ir neįsižeidžiau, čia mano servetėlė, tik keista pasirodė ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 28, 16:57)
Murkysa o nereiktu atsiklausti ar šio darbo savininkė sutinka, kad būtu publikuojamas jos darbas? mirksiukas.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 28, 20:31)
Aš nei  kiek ir neįsižeidžiau, čia mano servetėlė, tik keista pasirodė ir tiek  ax.gif

Labai atsiprašau, tiesiog ši servetėlė iš kažkelintos šios temos atgal 4u.gif tiesiog labai reikia schemutės, gal turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 05 28, 18:29)
galima schemutę? labai žavios man šios smile.gif

aciu smile.gif
ideja buvo imta is cia, bet dariau pagal save smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 28, 21:19)
aciu smile.gif
ideja buvo imta is cia, bet dariau pagal save smile.gif
user posted image

jau grozis tai nerealus serveteles smile.gif dabar noreciau paklausti kaip daryt smile.gif nuneri ta ratuka, o kaip tie ilgi gaunasi, na tie stulpeliai???(gal aiskiai parasiau ko noriu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2013 05 28, 22:05)
jau grozis tai nerealus serveteles smile.gif dabar noreciau paklausti kaip daryt smile.gif nuneri ta ratuka, o kaip tie ilgi gaunasi, na tie stulpeliai???(gal aiskiai parasiau ko noriu smile.gif )

"tie ilgi" tai vadinasi stulpeliais su užmetimais. perbraukimas rodo kiek užmetimų.
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2013 05 28, 16:37)
Sveikos  4u.gif  prašysiu pagalbos - gal kuri turit/užmatėt kur rast šios servetėlės schemą? Būčiau labai dėkinga  4u.gif
user posted image

o kaip sitie ilgi daromi, nu niekaip neissiaiskinu g.gif , ratuka nuneri o toliau man jau stop ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2013 05 29, 09:12)
o kaip sitie ilgi daromi, nu niekaip neissiaiskinu  g.gif , ratuka nuneri o toliau man jau stop   ax.gif

Sveikute, va šitoj nuorodoj pasiskaityk, pastudijuok gerai, labai aiškiai parodoma kaip daromos su vienu užmetimu "kojelės"...

http://www.liveinter.../post265177223/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 29 gegužės 2013 - 08:58
aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2013 05 28, 16:37)
Sveikos  4u.gif  prašysiu pagalbos - gal kuri turit/užmatėt kur rast šios servetėlės schemą? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Radau panašią servetėlę
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 06 03, 12:11)
Radau panašią servetėlę
user posted image

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

žinutė redaguota dėl nuotraukų citavimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 04 birželio 2013 - 22:56
Sumąsčiau sunaudoti Maxi likučius. Štai kas gavosi - dviejų spalvų komplektėlis 4u.gif

user posted image
Atsakyti