Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(moonlightly @ 2013 05 20, 21:02)
o jus krakmolinat serveteles kai nuneriat? 4u.gif

as tai ne smile.gif
Atsakyti

Būtinai pastandinu, gražiau atrodo ir geriau nešiojasi. Bent jau man taip atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2013 05 21, 11:37)
Būtinai pastandinu, gražiau atrodo ir geriau nešiojasi. Bent jau man taip atrodo... ax.gif

o kokiu budu standinat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 05 21, 12:35)
o kokiu budu standinat? smile.gif

Labai jau primityviai ir daugelio išpeiktu budu - su Baltuoju LIPOLIU (universalūs klijai), kitaip sakant su PVA. Dedu saujelę į šiltą vandenuką, gerai išmaišau, ištirpinu tą baltą košelę, tada kišu servetėles, nuspaudžiu ir padžiaunu. Proporcijos priklauso nuo nėrinių kiekio.
Atsakyti

Zinoma.Kitaip ne neisivaizduoju,juk bus kaip skuduras.Pirma karta butinai ,o po to koki karta ir ne,nes gerai stovi.Dar priklauso nuo siulu.
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 05 21, 14:02)
Zinoma.Kitaip ne neisivaizduoju,juk bus kaip skuduras.Pirma karta butinai ,o po to koki karta ir ne,nes gerai stovi.Dar priklauso nuo siulu.

jokio ten skuduriuko nebuna bent mano nezinau, isplaunu, gerai nusausinu, istampau ir vualia smile.gif
stai, kad ir sios, pakelus net neleipsta, o jokio standiklio nera smile.gif gal ir neriau kieciau bet jos tikrai nelepses
user posted image
siulai maxiukai, gana tvirti ir siaip, butu kokie filleta zinoma tada, nes pats siulas gana minkstas smile.gif
Atsakyti
ingauk
labai mielos serveteles. O jau spalva wub.gif
Kokie cia siuliukai, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2013 05 25, 00:14)
ingauk
labai mielos serveteles. O jau spalva  wub.gif
Kokie cia siuliukai, jei ne paslaptis?

as cia tas melynas pora puslapiu atgal turejau omenyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2013 05 25, 10:26)
as cia tas melynas pora puslapiu atgal turejau omenyje  blush2.gif

aciu blush2.gif
siuliukai tai yra vokiski maxiukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prašysiu pagalbos - gal kuri turit/užmatėt kur rast šios servetėlės schemą? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Murkysa o nereiktu atsiklausti ar šio darbo savininkė sutinka, kad būtu publikuojamas jos darbas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 21, 14:29)

user posted image

galima schemutę? labai žavios man šios smile.gif
Atsakyti