Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(silsta @ 2013 05 18, 19:57)
Pagavo ir mane azartas, pabandžiau nunerti populiariasias servetytes.
Pasirodo, ta "liga" užkrečiama...

bandziau ir as, bet man ta vieta kur pas jus melyna, raudona ir ruda ta vieta nelabai graziai lyg ir gavos tai isardziau ir galvoju ar verta man dar karta jas bandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2013 05 18, 20:57)
Pagavo ir mane azartas, pabandžiau nunerti populiariasias servetytes.
Pasirodo, ta "liga" užkrečiama...

Labai gražios, turėtų būti smagu nerti tokias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 18, 21:48)
bandziau ir as, bet man ta vieta kur pas jus melyna, raudona ir ruda ta vieta nelabai graziai lyg ir gavos tai isardziau ir galvoju ar verta man dar karta jas bandyt  blush2.gif

Žinoma, verta bandyti. Tik bloga iš manęs aiškintoja-mokytoja, bet gal kaip nors.
Čia apie tą vietą, kur raudona, mėlyna, ruda...
Kai jau baigiu apnerti baltu siūlu, tada nuneriu virvutę iš trijų, ir iškart ant vąšelio padarau du užmetimus, tada duriu virš balto "bokštelio" ir išneriu tą su dviem užmetimais. Gaunasi toks kaip bokštelis iš raudono siūlo, vėl neriu penkių akių virvutę ir vėl tą patį kartoju, ir vėl gaunasi "bokštelis"... Antrą eilę virš pirmos eilės lygiai taip pat.
Varge, kaip parašyti, kad tau būtų aiškiau... jau geriau parodyti kaip tai daroma.
Bandyk, gausis, žiūrėk į schemą, ten labai aiškiai parodyta. Klausk, jei dar nesuprasi, kaip nors bandysim aiškintis. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2013 05 18, 22:29)
Žinoma, verta bandyti. Tik bloga iš manęs aiškintoja-mokytoja, bet gal kaip nors.
Čia apie tą vietą, kur raudona, mėlyna, ruda...
Kai jau baigiu apnerti baltu siūlu, tada nuneriu virvutę iš trijų, ir iškart ant vąšelio padarau du užmetimus, tada duriu virš balto "bokštelio" ir išneriu tą su dviem užmetimais. Gaunasi toks kaip bokštelis iš raudono siūlo, vėl neriu penkių akių virvutę ir vėl tą patį kartoju, ir vėl gaunasi "bokštelis"... Antrą eilę virš pirmos eilės lygiai taip pat.
Varge, kaip parašyti, kad tau būtų aiškiau... jau geriau parodyti kaip tai daroma.
Bandyk, gausis, žiūrėk į schemą, ten labai aiškiai parodyta. Klausk, jei dar nesuprasi, kaip nors bandysim aiškintis. Sėkmės  thumbup.gif

aciu, bandsysiu bet kada veliau tik smile.gif jeigu gerai pamenu as dariau su vienu uzmetimu visur atrodo ir ta vieta man nepatiko paskui tai ir ardziau smile.gif
aciu Jums smile.gif
Atsakyti
silsta labai grazios servetytes 4u.gif
esu ir as tokia nerus balta - raudona, tai labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprily @ 2013 05 19, 13:22)
silsta labai grazios servetytes 4u.gif
esu ir as tokia nerus balta - raudona, tai labai patiko  rolleyes.gif

Tikrai gražios thumbup.gif Neriu aš jų ir daugiau įvairių spalvų, nes draugė pamačius užsiprašė. Ir man gerai, nereikės galvoti, ką padovanoti jai gimtadienio proga bigsmile.gif
Atsakyti
mano paprastutes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 20, 13:41)
user posted image

bet labai mielos ir spalva labai man patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 20, 13:41)
user posted image

Labai šaunios "rugiagėlės"... Ir puodelis kaip pagal užsakymą... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dailios ir silsta, ir ingauk servetėlės. wub.gif Aš irgi pasiilgau nėrimo...
Atsakyti
acu mergaites smile.gif nieko ten mano super nera, bet malonu sirdelei kai pastebi profesionales ir paprastus darbelius smile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
o jus krakmolinat serveteles kai nuneriat? 4u.gif
Atsakyti