Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri galėsite man padėti? Kaip nerti tą X?

Čia schemos fragmentas:
user posted image

O čia aprašymas vokiečių kalba:
user posted image

Bandžiau su Google Trasnlate verstis, bet vis tiek nesupratau. fM, kaip suprantu, yra žemas stulpelis, o Lftm - pynelė.
Atsakyti
Labux,
pagal mane,tai taip,kai nuneri iki tiek,kad turi dvi laisvas pyneles ar grandineles,kaip pavadint nezinau,tada ,nerdama trecia, nunerus puse trecios,t.y.4 pyneles kilpas,neri zema stulpeli,apkabindama tas buvusias dvi grandineles ir vel 4 pyneles kilpas.Taip jos susijungia i viena,zemuoju stulpeliu.Jei ne taip,gal kas gali pataisyt mane.Vokiskai as irgi ne ne,bet mastau praktiskai,dar. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 balandžio 2013 - 15:48
dar viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2013 04 12, 15:03)
Gal kuri galėsite man padėti? Kaip nerti tą X?

Čia schemos fragmentas:
user posted image

Pagal mane, tai čia žemas stulpelis X

Neriam pirmą eilę - kojelė su vienu užmetimu, tarpe dvi kilpelės ir vėl kojelė su vienu užmetimu. Toliau 4 kilpelės ir žemu stulpeliu jungiam į tas apačioj dvi kilpeles.

Neriam antrą eilę - kojelė su vienu užmetimu, dvi kilpelės, vėl kojelė. Toliau vėl 4 kilpelės ir vėl žemu stulpeliu jungiam į tą patį žemą stulpelį.

Trečia eilė - ................................ vėl 4 kilpelės ir vėl duriam (jungiam) į tą patį žemą stulpelį. Gal todėl tas X parodytas didelis, nes tris kartus į tą pačią vietą jungiam.

Nemoku labai aiškiai nupasakoti nors nusišauk... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 12 balandžio 2013 - 16:22
Supratau jūsų mintį. Gal ir taip. Šiaip paprastas žemas stulpelis šioje schemoje žymimas brūkšneliu, bet jei tris brūkšnelius sukrautų vieną ant kito paišydami, gali būti neaišku. Tai ir pasirinko tokį žymėjimą. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 26 balandžio 2013 - 15:20
sveiko bitutes darbstuoleles smile.gif gal kuri turit pailgos serveteles schemute???pas mane ovalus stalas tai noretusi kad graziai ant to staliuko gultu smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2013 04 29, 11:19)
sveiko bitutes darbstuoleles smile.gif gal kuri turit pailgos serveteles schemute???pas mane ovalus stalas tai noretusi kad graziai ant to staliuko gultu smile.gif aciu  4u.gif

Pažiūrėk čia, gal rasi tinkamą....

https://picasaweb.go...517625607/FUTOK
Atsakyti
populiarusis komplektukas naujom spalvom ax.gif smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmaRRR @ 2013 04 29, 16:16)
populiarusis komplektukas naujom spalvom  ax.gif  smile.gif

tikrai jis labai jau populiarus:) as kolkas nieko geresnio ir paprastesnio dar neradau.nepakeiciamos man sitos serveteles:)

cia mano bandymas su melyna:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 04 29, 17:39)
tikrai jis labai jau populiarus:) as kolkas nieko geresnio ir paprastesnio dar neradau.nepakeiciamos man sitos serveteles:)
cia mano bandymas su melyna:)

Labai gražu....

irmaRRR,

merginos, labai jau gražios ir spalvingos jūsų abiejų servetytės... Puiku 4u.gif
Atsakyti