Labux,
pagal mane,tai taip,kai nuneri iki tiek,kad turi dvi laisvas pyneles ar grandineles,kaip pavadint nezinau,tada ,nerdama trecia, nunerus puse trecios,t.y.4 pyneles kilpas,neri zema stulpeli,apkabindama tas buvusias dvi grandineles ir vel 4 pyneles kilpas.Taip jos susijungia i viena,zemuoju stulpeliu.Jei ne taip,gal kas gali pataisyt mane.Vokiskai as irgi ne ne,bet mastau praktiskai,dar.
pagal mane,tai taip,kai nuneri iki tiek,kad turi dvi laisvas pyneles ar grandineles,kaip pavadint nezinau,tada ,nerdama trecia, nunerus puse trecios,t.y.4 pyneles kilpas,neri zema stulpeli,apkabindama tas buvusias dvi grandineles ir vel 4 pyneles kilpas.Taip jos susijungia i viena,zemuoju stulpeliu.Jei ne taip,gal kas gali pataisyt mane.Vokiskai as irgi ne ne,bet mastau praktiskai,dar.
QUOTE(Meškuolė @ 2013 04 12, 15:03)
Pagal mane, tai čia žemas stulpelis X
Neriam pirmą eilę - kojelė su vienu užmetimu, tarpe dvi kilpelės ir vėl kojelė su vienu užmetimu. Toliau 4 kilpelės ir žemu stulpeliu jungiam į tas apačioj dvi kilpeles.
Neriam antrą eilę - kojelė su vienu užmetimu, dvi kilpelės, vėl kojelė. Toliau vėl 4 kilpelės ir vėl žemu stulpeliu jungiam į tą patį žemą stulpelį.
Trečia eilė - ................................ vėl 4 kilpelės ir vėl duriam (jungiam) į tą patį žemą stulpelį. Gal todėl tas X parodytas didelis, nes tris kartus į tą pačią vietą jungiam.
Nemoku labai aiškiai nupasakoti nors nusišauk...
Supratau jūsų mintį. Gal ir taip. Šiaip paprastas žemas stulpelis šioje schemoje žymimas brūkšneliu, bet jei tris brūkšnelius sukrautų vieną ant kito paišydami, gali būti neaišku. Tai ir pasirinko tokį žymėjimą. Ačiū
sveiko bitutes darbstuoleles gal kuri turit pailgos serveteles schemute???pas mane ovalus stalas tai noretusi kad graziai ant to staliuko gultu aciu
QUOTE(Jurkele @ 2013 04 29, 11:19)
sveiko bitutes darbstuoleles gal kuri turit pailgos serveteles schemute???pas mane ovalus stalas tai noretusi kad graziai ant to staliuko gultu aciu
Pažiūrėk čia, gal rasi tinkamą....
https://picasaweb.go...517625607/FUTOK
QUOTE(irmaRRR @ 2013 04 29, 16:16)
tikrai jis labai jau populiarus:) as kolkas nieko geresnio ir paprastesnio dar neradau.nepakeiciamos man sitos serveteles:)
cia mano bandymas su melyna:)
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2013 04 29, 17:39)
tikrai jis labai jau populiarus:) as kolkas nieko geresnio ir paprastesnio dar neradau.nepakeiciamos man sitos serveteles:)
Labai gražu....
irmaRRR,
merginos, labai jau gražios ir spalvingos jūsų abiejų servetytės... Puiku