Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(edinka @ 2016 07 23, 08:08)
Aš matau, kad jos jau apkantuotos ir jų forma nėra visiškas kvadratas.
Luety, prieš kritikuojant geriau įsižiūrėk  mirksiukas.gif

Apie ka jus cia?
Manau,kad si tema nera vien aikciojimams isreiksti,ji yra nuomonem isreiksti.Man grazu jos,bet atrodo neisbaigtos,kitoms viskas tvarkoj ir nuomoniu skirtumas rodo,kad darbas patiko daug kam.Tai ne kritika,tai pasakymas kaip man atrodo,as ne tobulybe,jei jums atrodo kitaip,valio!Juk yra posakis:vieniems dukra grazi,kitiems motina,todel relax,viskas cia puiku.Beje ,serveteles ne jusu gi. biggrin.gif
Atsakyti
Villyte, dailios snaigės - gėlės. 4u.gif Ir pateikimas dailus.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2016 07 31, 01:55)
Villyte, dailios snaigės - gėlės. 4u.gif  Ir pateikimas dailus.

dėkoju smile.gif
Atsakyti
Serveteles po puodeliais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 08 24, 10:32)
Serveteles po puodeliais
user posted image

Labai simpatiškos mažutės gėlytės... 4u.png
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2016 07 13, 15:50)
Tokie 3 servetėlių komplektai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sveiki,gal galėčiau gauti šių servetėlių shemute.Ačiū.
Atsakyti
villyte, dailus komplektukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 09, 22:59)

labai grazi servetele....
kazkelintoje serveteliu temoje maciau jusu nertas labai paprastas serveteles , buvo ideta daug nuotrauku atrodo su obuoliukais , fotografuota lauke .....serveteles apvalios , baltos, su kiauriarasciu -rombais ,tokios kaimiskos , man labai jaukios,tai jau kokia savaite narsau po interneta, bet schemos nerandu , jusu tinklapyje taip pat nera ....labai prasau isgelbekite mane nuo kanciu smile.gif , nes jokiu kitu serveteliu nenoriu nerti , vis pries akis jusu grozis stovi ,idealiai tiktu mano sodybos interjere ... dekoju is anksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2017 01 02, 23:04)
labai grazi servetele....
kazkelintoje serveteliu temoje  maciau  jusu  nertas labai paprastas serveteles , buvo ideta  daug nuotrauku  atrodo  su obuoliukais , fotografuota  lauke .....serveteles apvalios , baltos, su kiauriarasciu  -rombais ,tokios kaimiskos , man labai jaukios,tai jau kokia savaite  narsau  po interneta, bet schemos nerandu , jusu tinklapyje taip pat nera ....labai prasau  isgelbekite mane nuo kanciu  smile.gif , nes jokiu kitu serveteliu nenoriu  nerti , vis pries akis jusu grozis  stovi ,idealiai tiktu  mano sodybos interjere ... dekoju is anksto ax.gif

Gal turit foto issisaugojusi?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 03 01, 11:49)
Dailios,bet man noretusi ju tvirtesnio siulo gal,dabar kiek skystokos atrodo,tik nesupykit, wub.gif darbas grazus 4u.gif ,tik man noretusi,kad j 4u.gif  os dar butu apkantuotos kazkaip,kad islaikytu grazu kvadrateli.Ideja puiki. 4u.gif  4u.gif
Labai daili,kruopstus darbas,pasirodykit,kai uzbaigsit. 4u.gif  4u.gif

Dabar tik pamačiau šitą komentarą, aiškiai per vėlai, nes nesilankiau čia svetainėje ir nieko nenunėriau...
Suėmė juokas... atleisk Luety, bet kaip galima apkantuoti servetytę neriant airiškku nėrimo būdu, jei jau neriant paskutinę eilutę darome pumpurėlius, kurie lyg ir užbaigia nėrinį... ant viršaus dar kažką? Nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2017 01 03, 13:36)
Dabar tik pamačiau šitą komentarą, aiškiai per vėlai, nes nesilankiau čia svetainėje ir nieko nenunėriau...
Suėmė juokas... atleisk Luety, bet kaip galima apkantuoti servetytę neriant airiškku nėrimo būdu, jei jau neriant paskutinę eilutę darome pumpurėlius, kurie lyg ir užbaigia nėrinį... ant viršaus dar kažką? Nesupratau...

Atsiprasau,Silsta,viskas joms ten gerai,gal man spalva nepatiko,nezinau,bet nesvarbu,gal kazkam tokia spalva labai grazu,cia ne tame esme.Darbelis grazus,tvarkingas,tame esme.
Be to juk nuomones neturi gi but tik uch,ach,gi ju buna visokiu.Ir as turiu tokiu darbu,kur kitiems nepatinka,bet man dzin,.svarbu daliai zmoniu,o ir man,labai patinka. 4u.gif Gero mezgimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 03, 17:30)
Atsiprasau,Silsta,viskas joms ten gerai,gal man spalva nepatiko,nezinau,bet nesvarbu,gal kazkam tokia spalva labai grazu,cia ne tame esme.Darbelis grazus,tvarkingas,tame esme.
Be to juk nuomones neturi gi but tik uch,ach,gi ju buna visokiu.Ir as turiu tokiu darbu,kur kitiems nepatinka,bet man dzin,.svarbu daliai zmoniu,o ir man,labai patinka. 4u.gif Gero mezgimo 4u.gif  4u.gif

Viskas gerai, pasidalinkim balioniukais... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti