Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(Akinomra @ 2015 04 30, 13:12)
Sveikos merginos!
Seniai bebuvau paėmusi vąšelį į rankas, bet jau atėjo laikas atgaivinti šį pomėgį.
Ieškau didelis pailgos staltiesės (tiks tiek ovalios, tiek kvadratinės) schemutės. Gal turite nusižiūrėjusios kokių nors dailių ir galėtumėte padėti su paieškomis?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://kru4ok.ru/pry...ny-litvinovojj/
http://www.liveinter.../post359481804/
http://www.liveinter...rubric/4135566/ siame skyriuje 46psl.serveteliu,pailgu,apvaliu,pasirink pati.
Atsakyti
Dėkoju labiausiai už pagalbą bazuka, Luety. Tokioj grožiybių gausoj tikrai ką nors išsirinksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2015 05 01, 07:32)
Dėkoju labiausiai už pagalbą bazuka, Luety. Tokioj grožiybių gausoj tikrai ką nors išsirinksiu  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O čia mano smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti

Ievuxe, labai dailus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, GUTE69! O štaio dar vienas greitukas smile.gif kai žiauriai norisi užbaigto rezultato biggrin.gif

user posted image

Daugiau foto visokiais kampais čia smile.gif
Atsakyti
Laaaaabai gražios.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukai @ 2015 05 28, 15:44)
Laaaaabai gražios.... 4u.gif

Ačiū! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2015 05 28, 13:32)
Ačiū, GUTE69! O štaio dar vienas greitukas smile.gif kai žiauriai norisi užbaigto rezultato biggrin.gif

Daugiau foto visokiais kampais čia smile.gif

Labai grazios serveteles,graziai pastandintos ir islygintos,man labai patiko.
Atsakyti
labai grazios,
kaip jus taip istampot graziai ir islyginat tas serveteles? gal kokia technika yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2015 05 28, 20:04)
labai grazios,
kaip jus taip istampot graziai ir islyginat tas serveteles? gal kokia technika yra? smile.gif

Ačiū už pagyrimus visoms smile.gif

Aš jas tampau su adatėlėm smaigstydama ant vaikiskos tokios puzzle detales kur būna minkštos. Pas mane jos 60x60 cm dydžio, turiu keliolika, tai pasidalinam su mažuoju biggrin.gif adatėles naudoju ne tas kur siuvimo, o tokias specialias, angliškai t-pins vadinasi, jos tvirtesnes ir man patogiau, kai reik stipriai ištempt. Bet čia jau kaip kam patogiau ar labiau patinka smile.gif jeigu servetėlė kvadratinė tai tada dar ir vielas spec naudoju, kad kraštinės gražiai tiesios gautųsi ir nereikėtų ten vis milimetrinėtis, bandant sutaikyt viską gražiai biggrin.gif konkrečiai šitos servetėlės specialiai nestandintos jokiais krakmolais ar pan. Gal tiesiog siūlas gerai laiko (Anchor Freccia nr. 16). Nors ta baltą gal ir reikėtų kuo supurkšt, nes va žiūriu biški leidžiasi, visgi pats nėrinys retas. O ta rusva tai rimtai kaip sukrakmolinta ir atrodo ir elgiasi biggrin.gif bet ji ir tankiai bei standžiai nerta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuxe: 29 gegužės 2015 - 07:17
Na dar karta paziurejau i jusu serveteles.Sutinku,kad tamsesnioji nestandinta,jei siulai kieti ir mezginys,uztenka gal gero lyginimo,bet apvaliosios mtosi istempimo zymes paskutines eiles kilputese.Tai jus jas isplovet ir istempet dziovindama be standiklio?Mistika,bet graziai atrodo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti