Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu., 9 tema

QUOTE(dailele @ 2014 01 24, 12:32)
Aš sakyčiau truputį kitaip. 20 eilė - žemi stulpeliai, 21 - stulpeliai su užmetimu, o 22 eilė - žemi stulpeliai neriami sukabinant kartu ir 20 eilės stulpelius ir gaunant tą pastorinimą kur matosi nuotraukoje. Dar ko gero ten yra ir papildomas storas siūlas (keliskart sulenktas nėrimo siūlas) įdėtas, kad taip gražiai formą laiko.

Va va, as kazkaip panasiai isivaizduoju, bet praktiskai kazkaip nelabai gaunasi taip padaryt... o kaip ta uzkabinima isivaizduojat, is blogosios puses, taip?
Atsakyti
Taip iš blogosios. Ir dar schema (dešiniam kampe apačioj) rodo nevisai tiesiai į apačioje asantį žemą stulpelį, o per kelis (atrodo tris) į šoną.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2014 01 24, 13:13)
Taip iš blogosios. Ir dar schema (dešiniam kampe apačioj) rodo nevisai tiesiai į apačioje asantį žemą stulpelį, o per kelis (atrodo tris) į šoną.

Aciu, tik patvirtinot mano mastymus 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, gal kas galėtumėt pasidalinti populiariojo dvispalvių servetėlių komplektuko schemutėmis.
ačiū 4u.gif
Atsakyti
cia

cia

cia

cia ir paskutinej nuorodoj puslapio pabaigoje yra daug nuorodu i spalvotu serveteliu mezgima.

Be to sios temos vienu puslapiu atgal yra labai grazios dvispalves serveteles komplektelyje su schema zemiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 sausio 2014 - 22:26
QUOTE(irmaRRR @ 2013 04 29, 14:16)
populiarusis komplektukas naujom spalvom  ax.gif  smile.gif
user posted image

user posted image

Ačiū, Luety, aš tiesiog norėjau schemos šios populiariosios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina1975: 30 sausio 2014 - 22:54
QUOTE(jurgina1975 @ 2014 01 30, 20:53)
Ačiū, Luety, aš tiesiog norėjau schemos šios populiariosios smile.gif

Nesuprantu,taigi po siomis servetelemis yra schema 4 psl.sios temos ir prasyta iki kokios eiles mazos ir visa didele.Ar as ko nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(Miss heel @ 2014 01 24, 12:57)

bandau ir aš narplioti, labai smagiai neriasi, tik dabar sustojau 26 eilėje, kas ten tas ženklas kaip ketvertas, labai neryškus žodis, negaliu išsiversti, gal kad ne apkabinti pynutę bet įnerti į nurodytą pynutės vietą, nemoku paaiškinti, nes pagal raštą tai ženklas regis nereiškia stulpelio g.gif neriu iš maxi, nors pagal vaizdelį nuotraukoje, tai galėtų būti kažkoks minkštesnis siūlas ir tą pastorinimą dariau paprasčiau, sudėjau 12 tų pačių maxiu ir kaip airiškuose apnėriau iš karto, toks didelis nesigavo, tiesiog ryškesnė eilė
Atsakyti
Ten rodyklė, kuri rodo į kurią pynutės kilpą reikės įkabinti stulpelį iš 27 eilės.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2014 01 31, 09:58)
Ten rodyklė, kuri rodo į kurią pynutės kilpą reikės įkabinti stulpelį iš 27 eilės.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2014 01 30, 22:50)
Nesuprantu,taigi po siomis servetelemis yra schema 4 psl.sios temos ir prasyta iki kokios eiles mazos ir visa didele.Ar as ko nesuprantu?

oi, ačiū labai, tiesiog nesupratau ... blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
pamačiau ir pasidariau ax.gif
user posted image
Atsakyti