Uzmaciau siandien zurnale "rankdarbiai plius visazinis" grazu tekeli su keturiomis servetelemis...jei kas matet, gal turit schema?
Is lino likuciu, dar nelyginta
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2014 01 16, 08:18)
Uzmaciau siandien zurnale "rankdarbiai plius visazinis" grazu tekeli su keturiomis servetelemis...jei kas matet, gal turit schema?
nuotraukos negali imest?
QUOTE(Luety @ 2014 01 16, 12:34)
nuotraukos negali imest?
neturiu...tik prekybos centre zurnala pasivarciau
o tuo paciu parodau ir savo paskutini darbeli.schemutes neturiu, nes prikuriau rasteli pati Dar pora tokiu remintu serveteliu "uzsidegiau" padaryti,nes man mintis atrodo gana orginali:)
tikrai kad originalu
Visas trejetukas
Kaip gražu ir originalu rėmeliuose, raštelis labai mielas
Turėtų super atrodyt kur nors kaimo sodyboj
QUOTE(murce @ 2014 01 20, 11:04)
Kaip gražu ir originalu rėmeliuose, raštelis labai mielas
QUOTE(Cashmere @ 2014 01 20, 14:11)
Turėtų super atrodyt kur nors kaimo sodyboj
dekui merginos
Gal kas galit paaiskinti, kaip nerti 20, 21, 22 eiles sios serveteles?
Pagal mane tai 20 eile zemi stulpeliai,21 i kiekviena zema stulpeli po stulpeli su 2 uzmetimais,o 22 eilej i tuos stulpelius su dviem uzmetimais zemi stulpeliai.Gal kam kitaip atrodo?atskierai parodyta taip,nes matyt bus tu stulpeliu labai tanku ir jie neguls tiesiai,tai reiks taikyt grynai i juos.
Aš sakyčiau truputį kitaip. 20 eilė - žemi stulpeliai, 21 - stulpeliai su užmetimu, o 22 eilė - žemi stulpeliai neriami sukabinant kartu ir 20 eilės stulpelius ir gaunant tą pastorinimą kur matosi nuotraukoje. Dar ko gero ten yra ir papildomas storas siūlas (keliskart sulenktas nėrimo siūlas) įdėtas, kad taip gražiai formą laiko.