Sveikutės, nepykit paskelbiau jau naują temą, tik anos uždaryti nemoku... Bet, kad tiek visokiu grožių vakar prikaupiau, norėjau ir su jumis pasidalinti, tik kad senoje temelėje, butų nebetilpę...
Va servetėlės ir jų schemos, kažkaip tokiu dar nemačiau čia įkeltų.
Papildyta:
Dar...
Papildyta:
Va cia man isvis kazkas fantastisko, reiks butinai sau nusinert.. Taip paprasta, bet taip grazu...
Sveikos,
Gal kas galite papasakoti kaip neriamos tokios serveteles?
Man jos labai grazios. Paprastas lyg ir moku nerti. Keleta esu nusinerusi, bet tikrai nesu "profe" ant nerimo. Gal kazkokia nuorodele imestumete kaip neriasi. Nes kiek ieskojau, neaptikau.
Man jos labai grazios. Paprastas lyg ir moku nerti. Keleta esu nusinerusi, bet tikrai nesu "profe" ant nerimo. Gal kazkokia nuorodele imestumete kaip neriasi. Nes kiek ieskojau, neaptikau.
QUOTE(jugita_m @ 2009 10 09, 13:19)
Sveikos,
Įkeliu ir čia tau panašią servetėlę, ten parodyta aiškiai kaip nerti tuos stulpelius.....
Gal kas turit kažką panašaus būčiau labai dėkinga
QUOTE(irmaRRR @ 2013 03 01, 22:55)
kadangi uzbaigiau praejusia tema, tai pradedu nauja
Papildyta:
Neriam ir rodomes toliau
o as ikeliu is naujo savo serveteles
Papildyta:
Neriam ir rodomes toliau
o as ikeliu is naujo savo serveteles
Šauniai padirbėjai, gražu
aciu labai
irmarrr, labai grazu!