Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo - IV

QUOTE(vira @ 2013 03 27, 10:30)
Pas mus viskas gerai - vakar buvo teismas,sprendimas priimtas vykdyti skubos tvarka (ačiū teisėjai), penktadienį važiuojam atsivežti mažylės...

Vira, džiugu! Gero ir lengvo kelio į namučius !
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2013 03 27, 08:30)
penktadienį važiuojam atsivežti mažylės...
wub.gif 4u.gif Augs sveika ir laiminga.Kantrybės tėveliams.
Atsakyti
vira, kantrybės, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms..Taip džiaugiuos,kad per Vėlykas ir savo gimtadienį mažoji jau bus su mumis wub.gif O mano didžioji tai vakar euforijoje tiesiog buvo biggrin.gif Niekaip užmigti negalėjo,kaip dopingo gavus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vira: 27 kovo 2013 - 16:56
QUOTE(vira @ 2013 03 27, 17:53)
Ačiū visoms..Taip džiaugiuos,kad per Vėlykas ir savo gimtadienį mažoji jau bus su mumis wub.gif O mano didžioji tai vakar euforijoje tiesiog buvo biggrin.gif Niekaip užmigti negalėjo,kaip dopingo gavus..

Sveikinam, superines bus Jusu sventes wub.gif Ramaus, skalndauss Jums visiems susistygavimo 4u.gif

Mamukai, gal kam is Jusu vaiku diagnozuota hidrocefalija, tiksliau - hidrocefalinis sindromas? Kaip sekasi augti, ar jauciate kokias pasekmes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 27 kovo 2013 - 19:25
Gliuka,pasiskaityk supermamoj yra tokia tema http://www.supermama...opic=25119,nors gal jau ir skaitei?
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif ir besidžiaugdami nepamirškite įsiamžinti toks dienos. Bus gražūs prisiminimai kaip jūsų ilgas bendras gyvenimas prasidėjo 4u.gif

QUOTE(vira @ 2013 03 27, 16:53)
Atsakyti
Vira, kaip jums sekasi kai mažoji parkeliavo namo 4u.gif
Nuo Velykų jokios žinutės.

O mes jau apsibrėžėme teismo datą kalendoriuje ir dabar belieka tik laukti ir/ar nervintis g.gif Mūsų ankstesnė patirtis su teismais yra teigiama. Tačiau šiame skyrelyje visko prisiskaičius nelabai ramu pasidaro.

Na dar nemažai laukti doh.gif
Atsakyti
Ute, viskas bus gerai nepergyvenk wink.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sypsena777 @ 2013 04 16, 14:00)
Ute, viskas bus gerai nepergyvenk wink.gif

Atsakyti
Labas smile.gif

Viskas gerai pas mus,tik kad laiko nelabai turiu..Su didžiąja po poliklinikas vaikščiojam ,renkam pažymą mokslo metam, mažiukė truputi apsirgo - suslogavo,bet kol kas dar nieko baisaus. Sekasi mums gerai, mažylė vis rečiau mini grupės draugus ir mylimas auklėtojas,labai nenori mane išleisti kur nors,jei jos neimu. Kai rytai vyresniąją vedu į darželį, tai ašarodama išleidžia..Su sese viena kitos pasiilgsta,bet kai būna kartu,tai ir pasipeša ir susipyksta.Jau įsivažiuojam į ritmą (buvau pamiršus,kaip ten su tais trimečiais biggrin.gif ),ir mergytės jau po truputi supranta,ko viena iš kitos gali tikėtis smile.gif
Laukiam,kol visai atšils ir mausim į kaimą..
Ute,sekmės 4u.gif Prieš mūsų teismo posėdį kalbėjom su įvaikinimo tarnybos atstove,tai ji mums jau prieš posėdį suteikė vilčių,kad viskas bus gerai (iš patirties).Jie gi jau tuos teisėjus beveik visus žino,jei labai neramu,gal pasiskambink jiems,pasiklausinėk?
Atsakyti
Smagu dėl Jūsų 4u.gif

Iš kur jos pažįsta? Nes juk teisėjų užsiimančių civilinėmis bylomis labai daug. Ar įvaikinimo bylas tik konkretiems teisėjams duoda, t.y. teisėjai dar kaip nors skirstomi pagal patirtį? (gal ir kvailas klausimas).

Beje, ar teisme buvo Įvaikinimo tarnybos atstovė? VTAT?

Kai įvaikinome dičkę, tai tada teisme buvome "я да ты да мы с тобой". Tik mes dviese ir teisėja su posėdžio sekretore. Jokios tarnybos nesirodė.
Atsakyti