Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas,

o kaip su crocs, ar galiu siusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasiniuotis: 05 kovo 2013 - 20:51
QUOTE(rudaplauke @ 2013 03 05, 20:52)
dar ne, bet tuoj pirksim  4u.gif
Papildyta:
www.bloomingdales.com - 10% nuolaida, tuoj pirksiu  4u.gif
Papildyta:
dar labai laukiam www.modnique.com

Gal kosmetikai galioja 10 nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2013 03 05, 13:25)
Mergaites, ar renkat Hautelook?  ax.gif

renkam, labai laukiam prisijungianciu drinks_cheers.gif

QUOTE(lasiniuotis @ 2013 03 05, 13:43)
Labas,

o kaip su crocs, ar galiu siusti?

nebeturim koduku jau ir viskas dabar uzsakyta, bet galim rinkti vel ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2013 03 05, 13:45)
Gal kosmetikai galioja 10 nuolaida  4u.gif

negalioja kosmetikai schmoll.gif
Atsakyti
labai noriu padėkot R&F komandai už prekytes wub.gif ir atskiras ačiū Ingredd ir *FemmeFatale* oro_buckis.gif

paprastai nekomentuoju, ką gavau, ale šįkart labai džiaugiuosi pirkinukais bigsmile.gif

AE džinsiukai kaip nulieti thumbup.gif http://www.ae.com/we...questid=1201339 nors kartą pataikiau su dydžiu biggrin.gif tik foto spalvytė kiek neatitinka realios ir apačia platesnė nei foto ax.gif AE maikutė šita labai faina, tik spalva neatitinka foto, labiau į žalsvumą, bet irgi nebloga smile.gif http://www.ae.com/we...atId=cat6080088 ėmiau S, tai kiek ankštoka, imsiu didesnę ax.gif odinės pirštinės kokios superinės, gaila, kad sezonas baigiasi, nebebus kada panešiot, lauks kitų metų biggrin.gif http://www.sierratra...-women~p~4568f/
dukrytei converse sneakeriukai irgi labai faini, ir su dydžiu pataikiau, nes tik veinas bebuvo likęs, o kai dar kainytė super gavosi thumbup.gif http://www.dsw.com/d...em=ci8746004650 o gymbo dukrytei kaip visada wub.gif

ačiū jums, mergytės, už jūsų darbą wub.gif pavaikščiojus porą val. po miestą, vis tik visiems sakau, koks gėris yra inernetinis shoppingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 05, 20:56)
Tai ir bandeliu kepyklos neatrade dar g.gif  biggrin.gif Ten visokiu istaigeliu yra tuose kiemeliuose.Batu taisykla tikrai gera,rimti vyrukai darbuojasi rolleyes.gif

neinu i bandeliu kepyklas, namie kepu ax.gif
o taisyklos ieskosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 03 05, 20:38)
As susigundziau visgi Mac ir Bobbi brown sepeteliais  blush2.gif

Kai aš tiek dažausi užteks man ir sigma biggrin.gif aišku reviews peržiūrėjau prieš rinkdamasi
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 05, 22:20)
Kai aš tiek dažausi užteks man ir sigma biggrin.gif aišku reviews peržiūrėjau prieš rinkdamasi

Kokius išsirinkai? 4u.gif
aš irgi noriu šepetėlių kolekciją atnaujinti, bet net nelabai žinau, nuo ko pradėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 05, 14:09)
labai noriu padėkot R&F komandai už prekytes  wub.gif ir atskiras ačiū Ingredd ir *FemmeFatale*  oro_buckis.gif

ačiū jums, mergytės, už jūsų darbą  wub.gif pavaikščiojus porą val. po miestą, vis tik visiems sakau, koks gėris yra inernetinis shoppingas  thumbup.gif

aciu jums 4u.gif

drinks_cheers.gif

dar labai laukiam www.bloomingdales.com - 10% nuolaida
Atsakyti
AUKCIONAS thumbup.gif Prašom aktyviau jungtis smile.gif

1. Vėrinys iš MODNIQUE. Pradinė kaina 5lt-->10lt(Linciaika)
user posted image

2.Piešimo rinkinys. Pradinė kaina 10lt-->15lt(Benita)-->20lt(ree)
user posted image

3. VS bliuskutė, L dydis, yra pakietinimas. Pradinė kaina 15lt-->20lt(Linciaika)-->25lt(andrakristi)-->30lt(Šiurkštuolė)
user posted image

4. VS Blooming violet losjonas. Pradinė kaina 15lt-->20lt(Šiurkštuolė)
user posted image

5. VENUS suknelė, L dydis. Pradinė kaina 40lt-->45lt(Vaida36969)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 05, 21:23)
Kokius išsirinkai? 4u.gif
aš irgi noriu šepetėlių kolekciją atnaujinti, bet net nelabai žinau, nuo ko pradėt biggrin.gif

Aš tik tris, turiu dar mac kelis iš seniau. E25, F05 ir F70 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 05, 20:15)

Zakiene,negasdinu,kazkaip man cia taip sutapo gal.Mano peda 25 cm beveik,gal dar paaugo biggrin.gif
Italisku ,prancuzisku batu daugiau 8 neimsiu,usa liuks visi,o situos nesiot galiu ,bet jau peda apspausta,fui,kaip nesmagu.Gal tau bus gerai,parasyk,kai gausi.
Tai as dar tokius idomius raudonu aulu ruosiausi pirkt ,stilingi thumbup.gif Bet rase,kad i mazesne puse,tai buciau galejus ant ranku nesiot uzsidejus biggrin.gif

Mano pėda irgi 25 cm, būtinai parašysiu, kai gausiu 4u.gif O čia į tą batų taisyklą prie Vilbros reikia įvažiuoti, ar iš Ševčenkos, o tai visad nešu Pylimo/ Basanavičiaus g., reiks ten gal pabandyti. O tu klijuoji Frye batams paduką, o tai tie mano meistriukai sakė, kad būtinai reikia, tai vieniems užklijavau, dabar kitų laukiu ir nežinau, ar čia tikrai būtina g.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar šiandien pirksit ON, nes baigiasi nuolaida?
Atsakyti