QUOTE(lavilazaira @ 2006 11 02, 15:35)
Mes su vyru taip pat planavome statyti pirtį, atskirą pastatą su poilsio kambariu, priešpirčiu ir t.t.
Ir labai laiku sulaukėm gero ir protingo patarimo. Neverta investuoti pinigų į pirtį dėl draugų, svečių, giminaičių....geriausiu atveju su šeima pasikurensi kokį kartą į mėn, o norinčių neatsiginsi. Draugai atvažiuos "pakaifuos" paliks bardaką ir išvažiuos. Kai atsiranda noras gali išsinuomot, palikt balaganą ir važiuot namo. Tai tokia mano nuomonė.
Dabar nusprendėm į vonios kambarį pasistatyti dvivietę infrasauną, man labai patinka ir ir tie garai neerzina. Ir tai bus tik dėl savęs....
Ir labai laiku sulaukėm gero ir protingo patarimo. Neverta investuoti pinigų į pirtį dėl draugų, svečių, giminaičių....geriausiu atveju su šeima pasikurensi kokį kartą į mėn, o norinčių neatsiginsi. Draugai atvažiuos "pakaifuos" paliks bardaką ir išvažiuos. Kai atsiranda noras gali išsinuomot, palikt balaganą ir važiuot namo. Tai tokia mano nuomonė.
Dabar nusprendėm į vonios kambarį pasistatyti dvivietę infrasauną, man labai patinka ir ir tie garai neerzina. Ir tai bus tik dėl savęs....
nuo šeimos ir jos pomėgių tokie dalykai priklauso ir niekas ,,iš šono" čia ne patarėjas... Mes mėgstam visa šeima į pirtį eit ir , jei būtų galimybės, eitume kiekvieną savaitę... Dėl to darom pirtį name, didesnę, kombinuojam tradicinę su infraraudonųjų... Tokie mūsų šeimos poreikiai.. Apie draugus kažkaip tikrai negalvojom šiuo atveju.. Ir nelabai įsivaizduoju tokių draugų, kurie patys paskambina ir sako - davai mes atvarom pas jus į pirtį... Draugai tikrai lauks, kol mes pakviesim