Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtys, pirtelės

O gal kas bandet pasidaryti savadarbe dzakudzi? ax.gif As per travelandliving kanala viena kart maciau tokia laida, kai zmones issibetonavo norimos formos vonia, ja isklijavo mozaikinem plytelem, tik nerode ar dare tuosisvedziojimums burbuliukams ar ne. Siaip manau savam name tai butu originali ideja ir daug pigiau kainuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2006 09 22, 10:57)
O gal kas bandet pasidaryti savadarbe dzakudzi?  ax.gif  As per travelandliving kanala viena kart maciau tokia laida, kai zmones issibetonavo norimos formos vonia, ja isklijavo mozaikinem plytelem, tik nerode ar dare tuosisvedziojimums burbuliukams ar ne. Siaip manau savam name tai butu originali ideja ir daug pigiau kainuotu  ax.gif

as tokios noriu blush2.gif nu kad pigiau uz pirktine, tai nepasakyciau. tie purkstukai pakankamai brangus, o ir mozaika nekapeikas kainuoja unsure.gif plius jauciu pats neisvedziosi tu purkstuku, reik atitinkamus specus samdyt, kad kad duotu garantija... unsure.gif tiek, kad as negaliu pakesti pirktiniu isvaizdos, labai jau man ji negrazi. be to ir formu pasirinkimas ribotas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 25 rugsėjo 2006 - 12:47
Labas visoms. Ar kas nors planuojate statyti pirtelę atskirą ne name. Mes tai planuojame ,jau pasidarėme projektėlį pirtelės ir pavėsinės kartu . tai būtų smagu padiskutuoti. Ogal kas turite, tai pakonsultuoti galite privalumus, trūkumus.
Atsakyti
Man didžiausias trūkumas - po pirties namo pareit schmoll.gif žiemą kai šalta arba oras blogas , lakstyk vis pažiūrėt ar jau išsikūreno .... ir iš vis man atskiros pirtys daugiau pramogoms-draugams , o sau - šalia vonios thumbup.gif
Atsakyti
Mes darysim kombinuotą pirtį - tradicinę kartu su infraraudonųjų ax.gif .. Pati pirties patalpa pas mus name... Laukiu jau, kadu galėsim pasipirtint.. thumbup.gif

QUOTE(Perliukas @ 2006 10 23, 23:03)
Man didžiausias trūkumas - po pirties namo pareit  schmoll.gif  žiemą kai šalta arba oras blogas , lakstyk vis pažiūrėt ar jau išsikūreno .... ir iš vis man atskiros pirtys daugiau pramogoms-draugams , o sau - šalia vonios  thumbup.gif

man šalia vonios gerai, kai į pirtį eini vienas , ar du.. bet mes visa šeima planuojam vaikščiot, ypač į infraraudonųjų, tai va atskira patalpa bus pats tas smile.gif
Atsakyti
Atskirai pirtį darome mes todėl, kad patinka rusiška pirtis, kai daug drėgmės ir šilumos, o kad daugiau nereiktų pastatų statyti kieme, tai todėl ir pavėsinę prikombinavome, o kartu ir vienas kaminas bus , pirties pakurai ir pavėsinėje lauko židiniui
O parėjimas namo manęs negąsdina visai.
Atsakyti
mes pasistateme pirtele rastine. galiu tik tiek pasakyti kad labai patenkinta vienu dalyku kad is priepircio gali ieiti ir i kambary-sale, kur visi baliavoja ir is karto i lauka, slapiem permirkusiems nereikai lekioti pro besilinksminancius ir sokancius. pirtele nedidele su langu i upe, dar jos neiteisinom, nes dar nezinom kaip nors ji pas mus be pamatu, stovi tik ant akmenu, tipo kilnojamas objektas. taip pat padaryta terasa su stogu, kurioje stovi ir stalas, ir suolas.
Atsakyti
Labutis , gal galite foto įdėti savo pirtelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 02 11, 14:25)
Mūsų plačios mintys dėl pirtelės statybos, bet nežinau kas gausis.  ax.gif gal kokių projektų kas žinot inete. Nes norim ir kad baseinas būtų ir kambarys su židiniu ir dar viršuje koks miegamasis kambarėlis  doh.gif  ax.gif  g.gif Kažin ar taip įmanoma ? g.gif

Paieskokit adresu www.archita.eu
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2006 02 11, 14:25)
Mūsų plačios mintys dėl pirtelės statybos, bet nežinau kas gausis.  ax.gif gal kokių projektų kas žinot inete. Nes norim ir kad baseinas būtų ir kambarys su židiniu ir dar viršuje koks miegamasis kambarėlis  doh.gif  ax.gif  g.gif Kažin ar taip įmanoma ? g.gif

Papildyta:
Pirteliu galite paieskoti adresu www.archita.eu
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 08 03, 00:35)
Mes norejom pirtele vietoj garazo padaryti, bet taip gavosi kad nusipirkom is rastu. Staigiai reikejo sumuryti pamatus. Per viena diena atvaziave vyrai ja surinko, rastai grazus, nuzievinti. Kokie 3 men. kai stovi suresta, aisku pakrito gerokai, bet uztat ir laukinejam, neskubam. Dabar stoga apkale plokste, uzklojo kazkokia medziaga panasia i vadinama "tolius", kol nera pakalimu sonuose negali stogo baigti.
Siandien kaip tik langa istate  mirksiukas.gif
Bet kai pagalvoji tai iklimpom su ta pirtim, tai tas pats kaip namuka pastatyti. Peciu nusipirkom, pravedem kanalizacija, elektra, o kai pagalvoji kiek dar visko reikia  blink.gif :grindys, lubos, durys, kur bus pertvaros vel apdaila  doh.gif, o kiek uz darba zmonem sumoketa ir dar tam traktoriukui (mazytis toks) kuris kase kanalizacija  swoon.gif

Butent todel mes pirti darome name ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 02 lapkričio 2006 - 10:12
Mes su vyru taip pat planavome statyti pirtį, atskirą pastatą su poilsio kambariu, priešpirčiu ir t.t.
Ir labai laiku sulaukėm gero ir protingo patarimo. Neverta investuoti pinigų į pirtį dėl draugų, svečių, giminaičių....geriausiu atveju su šeima pasikurensi kokį kartą į mėn, o norinčių neatsiginsi. Draugai atvažiuos "pakaifuos" paliks bardaką ir išvažiuos. Kai atsiranda noras gali išsinuomot, palikt balaganą ir važiuot namo. Tai tokia mano nuomonė.
Dabar nusprendėm į vonios kambarį pasistatyti dvivietę infrasauną, man labai patinka ir ir tie garai neerzina. Ir tai bus tik dėl savęs....
Atsakyti
QUOTE(adas @ 2006 11 01, 22:13)
Paieskokit adresu www.archita.eu
Papildyta:

Papildyta:
Pirteliu galite paieskoti adresu www.archita.eu

nuoroda neatsidaro
Atsakyti