Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtys, pirtelės

QUOTE(Rokvaskis @ 2011 01 06, 16:00)
Sveiki, turiu klausimą išmanantiems:
Ar reikia impregnuoti karkasinės pirties medieną tuo žaliu marmalu - antiseptiku antipirenu? Ar nekvėpuos po to žmonės viduje ta chemija?

Ačiu iš anksto

Pati karkasa impregnuot galima ir reikia.
Ir nereiktu to bijot, nes karkasas uzsidengs apsiltinimu/aliuminezuotu popierium/apdaila...
Apdailos geriausia nedengt niekuo arba, jei labai norisi, tik tam skirtomis priemonemis - aliejais/vandeniniais lakais/ect.
Plautus reiketu daryt nuimamus, kad jiems issipurvinus galima butu issinest i lauka ir nusveist svitriniu popieriumi, iskaitint sauleje.
Atsakyti
Vat aš patį karkasą ir turėjau omeny - bet jis vis tiek turės kažkiek sąlyčio su vidumi, juk karkasą nuo vidinių dailylenčių skirs tik plėvelė. Karštis gali pasiekti karkasą ir pradėt garinti tą chemiją. Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Rokvaskis @ 2011 01 07, 09:54)
Vat aš patį karkasą ir turėjau omeny - bet jis vis tiek turės kažkiek sąlyčio su vidumi, juk karkasą nuo vidinių dailylenčių skirs tik plėvelė. Karštis gali pasiekti karkasą ir pradėt garinti tą chemiją. Ar aš klystu?

taipat jis pasieks vata ir prades ja garinti.. o daug kas ir putplasti deda.. Tam ir daroma folijos garu izoliacija perykloje - kad butu patikimas barjeras. jei nebus - tai tie garai bus maziausia problema, supus visas karkasas isvis..
Atsakyti
laba wink.gif

pasirodykit dar pirteliu, planuojam statytis pirtele su mansarda wink.gif
pasimete visais klausimais.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2010 11 22, 09:41)
Mes savo pirtelei peciu uzsakem is sio zmogaus pirties krosnys/kaisiadorys 
Daremes pagal specialu uzsakyma, tai kolkas esam labai patenkinti. Peciuka labai lengva pakurti (net as pati pora kartu kuriau vietoj vyro happy.gif  ), greitai ikaista. Kolkas nesiskundziam  thumbup.gif . Vyras ilgai vazinejo, domejosi, ziurejo kaip pas kitus. Zmogus jau gal 8 ar 10 metu daro siuos pecius, vazineja labai aktyviai po parodas.. pataria kokio dydzio reik peciuko, pagal pirteles dydi.

O apie "Kalvio PR3" nesu girdejusi  blush2.gif

nekontroliojama konvekcija - perkainta perykla.. kietas metalo infra spinfduliavimas - nudegimai.. isoriniai neikaite akmenys - sunkus garas..

nzn del vidaus konstrukciju - bei atrodo kad is kamino ugnis matysis..

"burzuike" trumpai tariant.. nieko blatno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 01 31, 15:15)
nekontroliojama konvekcija - perkainta perykla.. kietas metalo infra spinfduliavimas - nudegimai.. isoriniai neikaite akmenys - sunkus garas..

tai parodyk kanors blatno arba geriau..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 31, 16:33)
tai parodyk kanors blatno arba geriau..

padarysiu - parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2010 11 22, 09:41)
Mes savo pirtelei peciu uzsakem is sio zmogaus pirties krosnys/kaisiadorys 
Daremes pagal specialu uzsakyma, tai kolkas esam labai patenkinti. Peciuka labai lengva pakurti (net as pati pora kartu kuriau vietoj vyro happy.gif  ), greitai ikaista. Kolkas nesiskundziam  thumbup.gif . Vyras ilgai vazinejo, domejosi, ziurejo kaip pas kitus. Zmogus jau gal 8 ar 10 metu daro siuos pecius, vazineja labai aktyviai po parodas.. pataria kokio dydzio reik peciuko, pagal pirteles dydi.

O apie "Kalvio PR3" nesu girdejusi  blush2.gif

o as murysiu plytine krosni savo pirty,periodinio veikimo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų patarti kuo padengti arba nudažyti tinkuotą mūrinę pertvarą prie krosnelės. Pas mane ji nemaža sumūryta, norėtusi pagražint, bet niekaip nenusprendžiu kuo.
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 01 31, 14:15)

Sneki,kad tik sneket rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 02 06, 15:01)
Sneki,kad tik sneket  rolleyes.gif

nu mano zodziose yra tam tikros nuomones, argumentacijos ir t.t. O Jusu?
Papildyta:
QUOTE(algiswings @ 2011 01 31, 22:21)
Sveiki, gal kas galėtų patarti kuo padengti arba nudažyti tinkuotą mūrinę pertvarą prie krosnelės. Pas mane ji nemaža sumūryta, norėtusi pagražint, bet niekaip nenusprendžiu kuo.

kokliais? plyteles?
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2011 02 06, 17:28)
nu mano zodziose yra tam tikros nuomones, argumentacijos ir t.t. O Jusu?
Papildyta:
kokliais? plyteles?

Plyteles kris zemen,ypatingai ties kamino anga. Kokliais geresnis varijantas. O as dar dadeesiu-apmuryti. yra siauru plytu,.
Atsakyti