QUOTE(uolma @ 2006 02 28, 09:35)
Saire* aš ir apie tokią pirtelę svajoju, bet dar niekaip neišeina jos realiai sukurti tik viskas dar mintyse. O pas jus 1 ar 2 aukštų. Ir kokia ta samata. Tai kaip supratau bus ir normali pirtis ir dar kubilas? Man ir tas kubilas patinka. O jūs gal su kokia nors programa per kompą kūrėt savo moderną.
Mūsų pirtis bus 1 aukšto su mansardoje įrengtu miegamuoju, ji nebus stačiakampio ar kvadrato formos, todėl iš mano pasakojimo gali būt sunku įsivaizduot. Tas miegamasis mansardoje bus virš baliukų kambario ir virš terasos (terasa dalinai dengta, virš jos bus pirties stogas). Taip, bus garinė pirtis-sauna (dėsim elektrinę krosnį) ir kubilas lauke. Sąmata siekia 50 000
- čia su nuotėkų valymo įrenginiais, masažine dušo kabina, dideliais langais-durimis iš kažkokio afrikietiško medžio (pačioje pirtyje kitokio dėt nerekomenduojama dėl rasojimo ir t.t.) ir pan.
Kuriam atsisėdę prie stalo
, o "švaraštyje" suprojektuoti pakankamai greitas techninis darbas. Svarbu idėja ir galimybė idėją realizuoti (ne finansiškai, o techniškai)
Mums lengviau, nes architektas pasiekiamas 24 val. per parą
Pagaliau galim kažką sau kurt, o anksčiau vis kitiems...