Įkraunama...
Įkraunama...

***Balandukai 2008***

o man va salta namie jei sedziu tai apsirengiu ir Emilis mano siluma megsta, mes i darzeli einam su plonu golfuku ir bliuzonu, jam kitaip salta, ir namie jis megsta siltai buti apsirenges, gal kad kudas labai tai kauliukai tik ir salta jam nuolat biggrin.gif

maniskis pietu pamiega dazniausiai, vakare eina gulti velai bet ryte be problemu miegam iki 10 val jei nereikia i darzeli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau ar dar mus pamenate, bet aš jūsų nepamiršau biggrin.gif Ir vis kai artėja gimtadienis, prisimenu tą laukimą, pilvukų auginimą kartu, meetukus ir panašiai. Tai įlindau pasižiūrėt, kaip bendraamžiai auga. biggrin.gif
Permečiau kelis paskutinius puslapius, tai ir aš pasipasakosiu, kaip mes gyvenam šiomis aktualiomis temomis.
Dantukai. Kol kas Aisčio dantys visi sveiki, džiaugiamės tuo ir dar niekas nekliba, nors grupiokai jau po truputį barsto dantukus.
Sveikata. Oi čia neišsemiama tema, kažkada ji buvo mums labai skausminga... Per pirmus gyvenimo metus Aistis antibų gavo 2 kartus, per antrus 6, jam buvo nustatyta bronchinė astma, buvo pradėjęs gerti monkastas, singulairus ir pan. Bet... Nuo 2 metų nėra gavęs jokių cheminių vaistų thumbup.gif Kai gimė sesė ir iškart papuolėm į ligoninę, o ten be reikalo jai suvarė 2 kursus antibiotikų, tai nuo tada stipriai smuko mano pasitikėjimas tradicine medicina. O ir Aisčio tuo metu suskaičiavau 8 suvartotus antibiotikų kursus, atsivėrė akys, kad tokiu gydymu imunitetą numarinsim, o ne sustiprinsim. Pradėjom ieškot alternatyvų. Radom homeopatiją ir nors skeptiškai į tai žiūrėjom, o ir išsilavinimas nelabai leido tikėti, kad tai veiksminga, pasirinkimo nelabai turėjom, nutarėm pabandyt. Na ir džiaugiamės tuo smile.gif Nebesigilinam į mokslinę pusę, augam sveikesni ir stipresni. Mažiausioji mūsų išvis sterili. Nors genetiškai mūsų vaikai nelabai turi gerą komplektą, nes vyras astmatikas, aš irgi turiu alergijų, ir vaikai visi alergiški. Bet maistu, gyvenimo būdu stengiamės tą valdyti ir tfu tfu tfu, sekasi neblogai. thumbup.gif
Darželis. Darželį lanko praktiškai be pertraukų, šiais mokslo metais nėjo gal 1 savaitę ir tai gal labiau dėl to, kad aš namie ir galiu sau leisti pasilikti vaikus namie. Darželyje būna su pėdkelnėmis, šortukais ir plona trikotažine bliuskyte, bet saulei vis labiau šildant tuoj pereisim prie trumpų rankovių. Pietų miego visada miega tik su apatine maikyte ir trusikiukais. Su pižama sakė jam ten būtų per karšta, jis irgi toks karštakraujis, dažnai miega net neužsiklojęs. Tai pirmais metais, pamenu auklėtojai buvo stresas matyti, kad plikas miega, neužsiklojęs, tai nešdavau flanelinį vystykliuką užsiklojimui, kad auklėtojai ramiau būtų smile.gif Dabar ir ji jau priprato smile.gif
Tai tiek šiam kartui apie mus smile.gif
Siunčiam sveikinimus visiems bendraamžiams jau atšventusiems ir dar švęsiantiems gimtadienius. 4u.gif
Lukutės ir Emiliuko gimtadienį tai kasmet mintyse paminiu, labiausiai įsiminę ir daugiausia sumaišties į laukimą įnešę gimtadieniai biggrin.gif Kitų daugmaž atsimenu datas, nebe visų...
Atsakyti
Sveikos,

Beje, tęsiant dantukų temą, va kaip tik straipsnį radau (turbūt skaitėt ir pačios):
pas odontologa be baimes

Tai va tarkim toks punktas kaip dantukus valyti patiems tėvams iki 3m man rodos straipsny buvo paminėta, bet aš tai iki šiol pati jam valau ir man rodo ilgai valysiu, nes neatrodo man, kad jis gerai išsivalo blush2.gif jam tik po to leidžiu pačiam pasimakaluoti...

Ir minima, kad 50x50 genai ir tėvai lemia smile.gif tai jei tėvai prasti ir genai prasti, tai tada jau pravalas biggrin.gif

Nors mums tai jaučiu ir saldumai padaro meškos paslaugą.. Nes gi vos ne kasdien ar senelis ar močiutė vis ką nors atneša, kovojam su tuo, bet tai daug nervų kainuoja.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterija @ 2013 03 28, 00:20)

Sveikinimai kovinukui/balandukui penkmečio proga wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 29 kovo 2013 - 14:28
QUOTE(medlink @ 2013 03 29, 14:28)
Sveikinimai kovinukui/balandukui penkmečio proga  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū ačiū, medlink wink.gif Jubiliatas jau iš pat ryto vos tik prabudęs prigėrė vaikiško šampano, torto, žvakutes pūtė wink.gif Rado krūvą balionų ir dovaną po jais ( lego greitąją) tai dabar visą dieną kiekvienam paskambinusiam aiškina, kaip jo rytas prasidėjo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterija @ 2013 03 29, 16:37)
Ačiū ačiū, medlink wink.gif Jubiliatas jau iš pat ryto vos tik prabudęs prigėrė vaikiško šampano, torto, žvakutes pūtė wink.gif Rado krūvą balionų ir dovaną po jais ( lego greitąją) tai dabar visą dieną kiekvienam paskambinusiam aiškina, kaip jo rytas prasidėjo biggrin.gif thumbup.gif

bigsmile.gif smaguma tokie gimtadieniai thumbup.gif
O aš jau galvoju, ar verta dar lego pirkti lotuliukas.gif visko nori, visko reikia, bet turbūt reikia ir kitų žaislų arsenalą pildyti blush2.gif bet kas kur paklausia, ko nori, vienintelis atsakymas LEGO lotuliukas.gif doh.gif
Aišku iš mūsų fotiko prašo, sakė lego gi iš kitų gaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 29 kovo 2013 - 15:44
Sveikinimai Ingniukui su penktuoju gimtadieniu 4u.gif
Prisimenu, kaip mamytė važiavo šašlykiukų valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 03 29, 17:51)

Igna sveikinam su penktuoju gimtadieniu 4u.gif
Nu pagal dabartini ora kazin ar siandien keptumet saslykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 03 29, 15:43)
bigsmile.gif  smaguma tokie gimtadieniai  thumbup.gif 
O aš jau galvoju, ar verta dar lego pirkti  lotuliukas.gif  visko nori, visko reikia, bet turbūt reikia ir kitų žaislų arsenalą pildyti  blush2.gif  bet kas kur paklausia, ko nori, vienintelis atsakymas LEGO  lotuliukas.gif  doh.gif 
Aišku iš mūsų fotiko prašo, sakė lego gi iš kitų gaus  lotuliukas.gif

O kokiu tu zaislus noretum pildyti? Masinu mums nereikia, knygu jau det nera kur, kaladeliu, virtuvele yra.... nežinau, bet man rodos, lego tokia investicija ilgalaike ir neprarandanti savo vertės, kaip auskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o siaip mes gi is vis nieko neplanavom jam dovanoti, gi svente gaus, bet kazkaip pagailo vaiko, kad darze sventes negaus, namie be dovanos liks... Svente gi tik 04 21...Nu zodziu, susigundem akcija wink.gif
Tai gavo nuo musu greitaja, nuo seneliu toki nama 3in1 (creation man rodos serijos), ir dar lego city policijos fura, ta kur pasiklausymo aparatura viduj, o nuo velyku bobutes kazkoki ten lego drakona, ai dar tas 2 mini figuras gavo (klounas ir studentas su diplomu) thumbup.gif biggrin.gif tai laimingas kaip slyva ir toliau vercia lego situos reklaminius ir vardina, ko jam kitais metais reikes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va pvz ir sian, spekit ka mes visa seima visa diena veikem??? taip taip zaidem lego....man tai jau pradeda pabosti jam nea lotuliukas.gif doh.gif O mazasis su duplo varo inirtingai irgi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kerija @ 2013 03 29, 16:51)

aciu, a jo siemet saslykai butu buve su 15cm sniego biggrin.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 29, 18:06)
Igna sveikinam su penktuoju gimtadieniu 4u.gif
Nu pagal dabartini ora kazin ar siandien keptumet saslykus biggrin.gif

aciu, va va, ka ir rasiau siek tiek auksciau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soterija: 02 balandžio 2013 - 22:06
Pas mus dar gerai stalo žaidimai, tik jau gudresnių reikėtų :-)
Pirkov tą su mėlynu stogu? Geras jis, turim. O dabar iš kitų prašo lego policijos furos, ir miško patrulių kalejimo reikia ir dar traukinys reikalingas. Bet gi niekas tokiom kainom nedovanos...
Investicija ilgalaikė, bet dar tik nedidelius pats pasistato. Viską pastatom, po kelių dienu ateina improvizavim laikas, o dar po kelių dienų vėl prašo viską pastatyti!

O duplo neturim, galvoju ar verta pradėt rinkt. Greitai juos išauga, Aidas net neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(Soterija @ 2013 04 02, 22:06)
... Svente gi tik 04 21...

nesupratau kieno svente 04.21? g.gif Cia Matuko svente ta diena biggrin.gif Maziaus tavo?

As irgi is sveciu Lego uzprasiau. Ir pati nupirkau policijos ta dideli rinkini. Nes mes neturejom Lego lotuliukas.gif na turiu omeny turim tik Duplo kaladeliu visa deze, o to smulkesnio ne biggrin.gif Pernai tik per gimtadieni gavo nedideli rinkinuka (jei neklystu nuo Rusnes blush2.gif ) smulkaus Lego, taiva tik tas yra smile.gif Tai dabar tures daug, bus ka veikt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 03, 09:35)
nesupratau kieno svente 04.21?  g.gif Cia Matuko svente ta diena  biggrin.gif Maziaus tavo?

Turbūt kartu su mažojo darys smile.gif
Atsakyti