Įkraunama...
Įkraunama...

***Balandukai 2008***

QUOTE(pumpica @ 2013 03 24, 14:07)
ir pas mus atidaro, bet as tik dziaugiuos del to.  smile.gif Namuose kai mazius miega pietu, langas tam kambary visada atvertas buna placiai, nors ir minusas lauke. Nebent jau labai didelis vejas i ta puse pucia.

Oho, jūs tikri karštakraujiai smile.gif Aš miegot mėgstu kai vėsiau, bet jau ne taip kad prie šaltuko plačiai atvertas langas būtų bigsmile.gif
Atsakyti
LIgoniukams daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O balandukai dar miega pietų miego? Aidas jau senokai namuose nemiega, darželyje irgi sakė tik guli... Bet jo nakties miegas nuo 9 val iki 7,30 būna, tai gal išsimiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2013 03 25, 08:55)
Oho, jūs tikri karštakraujiai smile.gif Aš miegot mėgstu kai vėsiau, bet jau ne taip kad prie šaltuko plačiai atvertas langas būtų  bigsmile.gif

nu as kazkaip ipratinus taip juos...dar kai kudikiai buvo, gi stumdavau vezima i balkona prie minus 20, jus cia gi man pirsta sukiodavot, kad isprotejau biggrin.gif

Matas namuose pietu jau senai nebemiega, bet tada vakare tai iki 21 val max istempia, krenta kai lapas. O darzelyje miega, migdo juos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nesukioju piršto, nes tai ne mano reikalas biggrin.gif

Stebiuosi ir džiaugiuosi kad taip gyvenate, nesergate mirksiukas.gif

Darželyje miega pietų, namie savaitgaliais nelabai- bet jei ir nemiega išbūna iki 23 val.
Atsakyti
Kas dėl grūdinimosi, tai mes kažko specialiai nedarom. Kartais pravėdinu, bet šiaip langų neatidarinėjam, tiesiog radiatoriai pas mus beveik užsukti, kur miegam, tai automatiškai vėsiau gaunasi, bet tikrai daugiau nei +15 smile.gif
Rengiu dažniausiai vienu sluoksniu mažiau nei sau smile.gif Namie treninginės kelnytės, kojinės ir trikotažinė bliuskutė ilgom rankovėm. Darželyje lygiai taip pat. Liemenę būnu palikus darželyje, jeigu kartais po savaitgalio vėsiau iš ryto būna, bet kiek matau, tai nereikalinga. Vat į kitus vaikus pažiūrėjus, tai man atrodo, kad jie irgi per storai aprengti, dar su tais džemperiais ant bliuskutės...Tai vis stebisi, kad aš labai plonai leidžiu aprengtą, bet kad visada šiltas, ir netgi kartais per daug, jau matyt reikės pereiti prie trumpų rankovių, nes pietų saulytė prišildo grupę nemažai. Miegam visada su maikute be rankovių ir triusikėliais.
Aš dar galvoju, kad mums gamta padeda, grynas oras, vaikai dažnai lauke pabūna dar po darželio, o gal tiesiog šiaip stiprūs.

Dantukus mes jau taisėm, viena maža skylutė buvo rudenį, bet dabar jau matau dar vieną, tai esam užsirašę balandžio pradžioj.

Beje, pietų miegelio mes jau irgi nemiegam gal kokį pusmetį. Darželyje miega, o namie neverčiu. tik jeigu žinau, kad reikės kada pavakaroti, tai susitariam ir pamiega. Bet mes 21 val jau prakštiškai visada lovoj, o darbo dienom, 20-20:30 guldau. Keliamės 6:30. Šeštadienį beje taip pat smile.gif. Tik sekmadienį jau pusvalandžiu ar valanda ilgiau pamiega, nes iš vakaro vėliau nueina (apie 21-21:30). Kartais net patys pasiprašo jau apie 19:30-20 val, kad nori miego. Pas mus dėl to problemų nebūna, vis tik išvargsta dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gogra: 25 kovo 2013 - 11:26
QUOTE(pumpica @ 2013 03 25, 10:36)

Matas namuose pietu jau senai nebemiega, bet tada vakare tai iki 21 val max istempia, krenta kai lapas. O darzelyje miega, migdo juos mirksiukas.gif

Elinga lygiai taip pat, darželyje miega, o namie nė per kur, bet vakare anksti lūžta.

Dantukai jau net trys taisyti. Valom su pasta nuo pirmo dantuko (su Weleda), dabar jau su rimtesne, kur fluoro yra. Bet čia matyt genetika, man labai genda dantys,Jau antram implantui ruošiuosi ir visada iš kažkur šone, kad net nesimato, tik profilaktiškai tikrinant pasimato. Ir Elingą nuvedžiau profilaktiškai, rado vieną suminkštėjusį, prieš mėnesį vėl nuvedžiau, jau net du rado. Ir vienam sūnui tas pats. O kitas sūnus į tėtį, išvis negenda.
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 03 24, 09:25)
aš ir už basas kojas, bet tik savam kieme... o ne daugiabučio...  blush2.gif  Namuose su treninginėm ir su kojinėm būna.

O dantis mes irgi be problemų tvarkom  thumbup.gif  bet tik pamatę mažą skylutę iškart nueinam  thumbup.gif

mieste tai taip, bet pas mus čia tai ir daugiabučio kieme nieko baisaus wink.gif nei gyvūnų š, nei stiklo šukių wink.gif intensyviai tvarkomės wink.gif Stadionas kieme, čia laksto visaip ir basom ir ne basom....

QUOTE(medlink @ 2013 03 25, 09:22)
LIgoniukams daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

O balandukai dar miega pietų miego? Aidas jau senokai namuose nemiega, darželyje irgi sakė tik guli... Bet jo nakties miegas nuo 9 val iki 7,30 būna, tai gal išsimiega smile.gif

Maniškiai abu miega kaip mieli, nes vakarais tada būna ašarų upeliai nuo pervargimo. Aišku būna dienų kai nemiega, bet tada būna labai pervargęs, matau, kad dar jam reikia miego.

QUOTE(gogra @ 2013 03 25, 11:21)
Aš dar galvoju, kad mums gamta padeda, grynas oras, vaikai dažnai lauke pabūna dar po darželio, o gal tiesiog šiaip stiprūs.

mes irgi kaime gyvenam, vasrą grįždavom tik pavalgyti, rudenį - žiemą irgi daug laiko praleidžiam lauke (kai nesergam).

QUOTE(kerija @ 2013 03 25, 11:30)
Dantukai jau net trys taisyti. Valom su pasta nuo pirmo dantuko (su Weleda), dabar jau su rimtesne, kur fluoro yra. Bet čia matyt genetika, man labai genda dantys,Jau antram implantui ruošiuosi ir visada iš kažkur šone, kad net nesimato, tik profilaktiškai tikrinant pasimato. Ir Elingą nuvedžiau profilaktiškai, rado vieną suminkštėjusį, prieš mėnesį vėl nuvedžiau, jau net du rado. Ir vienam sūnui tas pats. O kitas sūnus į tėtį, išvis negenda.

va va pasmus tas pats, taisyti ir taisyti reikia ir mamai tai tikrai sunku pastebėti plika akim, pa smus tai jau nžn kiek ten jų taisytų wink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soterija: 25 kovo 2013 - 11:40
Bijau ir rasyti apie pietu miega - maniskis miega ir namuose, ir savaitgaliais, ir pas mociute ir pamiega saziningai - 2-3, o kartais ir 3,5 val. biggrin.gif Aisku miegoti einam apie 22 val., anksciau niekaip, nes Moterys meluoja geriau jam kaip Labanakt vaikuciams doh.gif , keliasi 6.15. Toks rezimas ir savaitgaliais, nes lauke sviesu tai reiskia kad jau rytas ir reikia seima kelti ant koju. lotuliukas.gif Aisku ir valgyti reikalaujam is karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2013 03 25, 11:44)
.... keliasi 6.15. Toks rezimas ir savaitgaliais, nes lauke sviesu tai reiskia kad jau rytas ir reikia seima kelti ant koju.  lotuliukas.gif Aisku ir valgyti reikalaujam is karto  lotuliukas.gif

Tai aš galiu pasidžiaugti, kad mūsų tai nekelia, leidžia mums pamiegoti. Jie dviese, jiems nenuobodu, jie tyliai tyliai atsikelia, apsirengia ir leidžiasi į pirmą aukštą, įsijungia televizorių ir žiūri filmukus. (ot gerai išauklėjom smile.gif) būnu palikus bananų iš vakaro ar kokių obuolių, tai patys pasiima, jeigu labai nori, tai ir sūrelį randa šaldytuve. Ir tik po kokios 1,5 val. jau ateina pas mus ir sako: "tai gal jau kelsitės smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2013 03 25, 16:19)
Tai aš galiu pasidžiaugti, kad mūsų tai nekelia, leidžia mums pamiegoti. Jie dviese, jiems nenuobodu, jie tyliai tyliai atsikelia, apsirengia ir leidžiasi į pirmą aukštą, įsijungia televizorių ir žiūri filmukus. (ot gerai išauklėjom smile.gif) būnu palikus bananų iš vakaro ar kokių obuolių, tai patys pasiima, jeigu labai nori, tai ir sūrelį randa šaldytuve. Ir tik po kokios 1,5 val. jau ateina pas mus ir sako: "tai gal jau kelsitės smile.gif  thumbup.gif

Tai pas mus irgi saldytuvas be uzrakto, tiesiog mano zmogui reikia kompanijos, nieko nepadarysi.
Atsakyti
Evaldas irgi vyturys: keliasi 6, gulasi 21.30, bet dienos metu nemiega.
Buvom pas daktare, padarem tyrimus, gripas jam graziausias doh.gif Ir kaip tycia: mes pasiemem atostogas, galvojom, vaziuosim i sodyba, padirbesim, varysim i Druskininkus-pailsesim. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gogra @ 2013 03 25, 15:19)
Tai aš galiu pasidžiaugti, kad mūsų tai nekelia, leidžia mums pamiegoti. Jie dviese, jiems nenuobodu, jie tyliai tyliai atsikelia, apsirengia ir leidžiasi į pirmą aukštą, įsijungia televizorių ir žiūri filmukus. (ot gerai išauklėjom smile.gif) būnu palikus bananų iš vakaro ar kokių obuolių, tai patys pasiima, jeigu labai nori, tai ir sūrelį randa šaldytuve. Ir tik po kokios 1,5 val. jau ateina pas mus ir sako: "tai gal jau kelsitės smile.gif  thumbup.gif

saunuoliai thumbup.gif mes kadangi bute, tai nors ir iseina i kita kambari, vistiek as prabundu...
Atsakyti