Kas dėl grūdinimosi, tai mes kažko specialiai nedarom. Kartais pravėdinu, bet šiaip langų neatidarinėjam, tiesiog radiatoriai pas mus beveik užsukti, kur miegam, tai automatiškai vėsiau gaunasi, bet tikrai daugiau nei +15
Rengiu dažniausiai vienu sluoksniu mažiau nei sau
Namie treninginės kelnytės, kojinės ir trikotažinė bliuskutė ilgom rankovėm. Darželyje lygiai taip pat. Liemenę būnu palikus darželyje, jeigu kartais po savaitgalio vėsiau iš ryto būna, bet kiek matau, tai nereikalinga. Vat į kitus vaikus pažiūrėjus, tai man atrodo, kad jie irgi per storai aprengti, dar su tais džemperiais ant bliuskutės...Tai vis stebisi, kad aš labai plonai leidžiu aprengtą, bet kad visada šiltas, ir netgi kartais per daug, jau matyt reikės pereiti prie trumpų rankovių, nes pietų saulytė prišildo grupę nemažai. Miegam visada su maikute be rankovių ir triusikėliais.
Aš dar galvoju, kad mums gamta padeda, grynas oras, vaikai dažnai lauke pabūna dar po darželio, o gal tiesiog šiaip stiprūs.
Dantukus mes jau taisėm, viena maža skylutė buvo rudenį, bet dabar jau matau dar vieną, tai esam užsirašę balandžio pradžioj.
Beje, pietų miegelio mes jau irgi nemiegam gal kokį pusmetį. Darželyje miega, o namie neverčiu. tik jeigu žinau, kad reikės kada pavakaroti, tai susitariam ir pamiega. Bet mes 21 val jau prakštiškai visada lovoj, o darbo dienom, 20-20:30 guldau. Keliamės 6:30. Šeštadienį beje taip pat
. Tik sekmadienį jau pusvalandžiu ar valanda ilgiau pamiega, nes iš vakaro vėliau nueina (apie 21-21:30). Kartais net patys pasiprašo jau apie 19:30-20 val, kad nori miego. Pas mus dėl to problemų nebūna, vis tik išvargsta dar.