QUOTE(medlink @ 2013 03 23, 08:54)
. O dar į tą temą, ar labai genda balandukų dantukai?
Labas rytas,
pas mus jis siandien ankstyvas - 6.10 atbego vyrukas su komentaru, kad laikas keltis nes jau sviesu ir jis nori pusryciu
mano bendradarbes anukei 3 m. 4 men., o priekiniai 4 dantukai jau taisomi... Cia jau manyciau individualus reikalas tie dantys, plius genetika.
Liusii, o jusu daktare nesiulo kur nors i Klinikas pasikonsultuoti del daznu anginu. Galiu rekomenduoti nuostabia daktare, kuri mums labai padejo. Svelni, moka graziai prie vaiko prieiti, gal kazka patartu. Maniskis po anginos operacijos dar gere Luivac, tai irgi kaip kazkoks geriamas skiepas skaitosi. Bet jie tik grieztai su receptais parduodami ir daktaro skyrimu, cia jau ne bet koks vitaminas ar homeopatinis vaistukas.
Nezinau ar cia mano isitikinimas ar tiesiog faktas, bet kuomet daktare man ar vaikui paskiria paprastus, pigius gaminamus vaistus, tiek man tiek vaikui jie suveikia zymiai geriau negu visi vaistinese parduodami prabangus. Bet sitoj srityj turbut labiau negu bet kurioj kitoj galiojam tam tikri susitarimai....
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 03 23, 10:28)
, o kitas -tai mano vaikai amzinai pliki ir basi
As tai amzina susala, bet vaikas tai mano akimis sakyciau pusplikis vaiiksto, nes vos tik pajuda jis greitai susyla. Aisku man labai sunku tokiu atveju orientuotis kaip ji rengti, nes paciai atrodo taip apsirengus butu salta Namuose tik su vienu golfuku ir pedkelnem binzineja, o as su storu megztiniu. Dabar kai bute gyvenam tai langai nuolat praverti, nes tikrai labai silta, name tiek neleisdavome sau sildytis. Tai manyciau kad cia viskas yra genetiskai, nes pati tai nuolat sergu ir sergu, ypatingai slogos vargina, o kur dar paveldeti "malonumai" mano tevas ir kazkas is vyro artimuju BA turejo, tai nesistebiu, kad ir vaikas toks.