QUOTE(pumpica @ 2014 10 11, 20:58)
Sveikos
Maniskis irgi darzelio paruosiamoj. Aukletojos buve pradinuku mokytojos, tai kol kas man patinka- buvo irgi tas raidziu, skaiciu, figuru testas, tai Matas viska padare, kasdien buna kazkokia pamokele. Siaip tikejaus kazkokio didesnio mokymo, bet darzeliuose visur tas pats turbut. Matas patenkintas, noriai labai eina, o aukletojos istisai giria man, kaip jis viska moka, ir baisiai nori mokintis.
Man tik galvos skausmas kokia mokykla rinktis mes dar nenusprendem..kur kiti balandukai keliaus? Aukletojos siulo Purienu, dabar Ktu licejus ten, yra stojamieji net pagal rajona mum Mazvydo priklauso, bet nenoriu as jos, dar yra visokiu aplinkui..
Siaip auga gerai profesorius mano, pakeite kol kas 2 dantis, nesiskiria su knygom, kartais jau suprantu jog as maziau uz ji zinau Brolis taiva priesingybe visiska
As dirbu nuo geguzes jau, vyro dazurim normaliu gyvenimo salygunai savaitem ner, tai sukuos viena..
Maniskis irgi darzelio paruosiamoj. Aukletojos buve pradinuku mokytojos, tai kol kas man patinka- buvo irgi tas raidziu, skaiciu, figuru testas, tai Matas viska padare, kasdien buna kazkokia pamokele. Siaip tikejaus kazkokio didesnio mokymo, bet darzeliuose visur tas pats turbut. Matas patenkintas, noriai labai eina, o aukletojos istisai giria man, kaip jis viska moka, ir baisiai nori mokintis.
Man tik galvos skausmas kokia mokykla rinktis mes dar nenusprendem..kur kiti balandukai keliaus? Aukletojos siulo Purienu, dabar Ktu licejus ten, yra stojamieji net pagal rajona mum Mazvydo priklauso, bet nenoriu as jos, dar yra visokiu aplinkui..
Siaip auga gerai profesorius mano, pakeite kol kas 2 dantis, nesiskiria su knygom, kartais jau suprantu jog as maziau uz ji zinau Brolis taiva priesingybe visiska
As dirbu nuo geguzes jau, vyro dazurim normaliu gyvenimo salygunai savaitem ner, tai sukuos viena..
Labas rytas,
na musu dabartinej grupej tai tikrai grieztai viska griebia. Aisku daug kam ne naujiena, bet man tai buvo stebuklas kai vaikas per pirma menesi pradejo raides jungti i skiemenis ir skaityti Skaiciuoti moka neblogai, zodziu pas mus dirba jie dirba tikrai daug, net patys knygeles gaminasi, praeita savaite peledziukus siuvo, rytoj vaziuoja i Motelu observatorija, praktiskai kas savaite buna kazkokia ekskursija. Del mokyklos nesuku galvos, leisim i vietine valdiska, nes nebus kada ir kam vaika po miesta is Panemunes vezioti.
Ir dar siek tiek pasigirsiu - laukiam kaledines dovanos seses Na laikas toks nelabai tinkamas, nes po visu bedu dar neturim normaliu gyvenimo salygu, darbu ir rupesciu daug, bet tikiuosi viskas bus gerai. Aisku pati jauciuosi prastokai, nervine itampa daro savo, plius metai jau irgi kiti, bet Benediktas labai laukia ir nori butent tik seses