Ilendam, ilendam, ale kai nera diskusijos, tai negi ja dirbtinai darysi
Mes su visais dantukais, dantukai tvirti, grazus. Pasitvirtino senas patarimas: neskubekit valyti dantu su pastom, nieko gero jos neduoda, tik grauzia emali ir pudo dantukus. Isbandziau ta su treciu vaiku, akurat

Mes ir dabar valom dantukus tik karta per diena ir tik su sepeteliu bei vandeniu.

Zodziu, nuimam tik mechaniskai maisto likucius, bet nededam jokio fluoro ant dantu.
Kas liecia darzeli-einam i ji, jau siais metais tfu, tfu, tfu, dar be slogu

Paskutinieji antibiotikai del kosuliu buvo balandzio pabaigoj, na o birzelio pradzioj tai del sepsio itariamo(koja puliavo), nuo balandzio pabaigos gyvenam be slogos

Ar jau isaugom, ar apsipratom su darzelio bacilom, o gal itakos turi ir tai, kad pradejom gerti saltalankio, putino uogu sirupa kasdien po sauksteli-nezinau, bet net tada, kai musu visa seimyna buvo dabar iskritusi su bronchitais, jis vienintelis nesusirgo

Darzelyje uzrasiau i sokiu bureli, bet dar nebuvo ne vienos treniruotes. Nieko daugiau nelanko, darzelyje darbeliais neuzsiima

Atmintis labai prasta, eilerascio ketureilis mums prilygsta vos ne diplominiam darbui

Nu atsilieka mano vaikas, bijau pagalvoti apie mokykla.

Mama mane ramina, sako, ji buvo tokia, kaip Evaldas, pradinese klasese taip raida atsiliko, kad buvo net sprendimas ja i protiskai atsilikusiu internata ikisti

Tai viena laime, kad gera pradiniu klasiu mokytoja turejo, kuri pasipriesino tam, sako, viskas su ta mergaite gerai, tiesiog atsilieka. Ir ka, persilauzymas ivyko tik 4 klaseje ir paskui jau taip ejo pirmyn, kad baige mokykla medaliais, baige aukstuosius raudonaisiais diplomais.

Nu duok Dieve, kad Evaldas butu i mano mama