QUOTE(Patarška @ 2013 09 07, 12:08)
Tai labas rudenis jumi , keliu temą viršun,o tai visai jaukai rudeninės musės krutam. kaip gyvuojat? kas ,kur , su kuo kada ?
Dabar pas mane du darželinukai, tai visus ant blakstienų stato
visos auklėtojos jau žino,kad jei išeis laukan Dovydas, tai ir Augustė privalomai išeis
žaidžia jie, brolis prižiūri sesę ( kol neatsibosta), sesė užstoja brolį
)) va taip mes ir gyvenam. tik laiko nelieka beveik....
Kur planuojat viaksu leisti uždarželinei veiklai?
O, bent vienas zmogus gyvas pasirode temoje po keliu menesiu tylos
Vis ilendu i tema, vis nieko nerandu, ir graudu kazkaip darosi, prisimenu, kaip bendravom ir kiek zmoniu bendravo, dievulinka, net 100 balanduku rinkosi, visu net niku neisimindavau
O dabar liko kelios istikimos balandukes
Nu ka, Evaldas lanko paskutine darzelio grupe, kitais metais i mokykla, i priesmokykline grupe keliaus. Mokytis nenori, kuria diena sedejo ir raudojo "nenooooooriu i mokyyyyykla"
Sakytum, kad ryt poryt jam jau reikia i ja eiti.
Didelis. Kai pirkau rubus, pirkau juos 8 metu vaikui
Man pardaveja sako, ponia, nu negali buti, kad perkat penkiameciui, cia astuoneriu metu vaikams perka, nu jei net aukstas, pirkit 6 ar maximum 7. Sakau, ne, vaika issimatavusi, ant visu jam nesiojamu rubu raso, kad 122-128 arba 8 metu. Ir ka, grizau, pamatavau ir apsidziaugiau, kad nepasidaviau pardavejos ikalbinejimams ir nenupirkau 7 dydzio(buvau jau suabejojusi), Evaldui kaip tik, 7 butu buves mazas.
Toliau mokome ji taisyklingai taikyti linksnius, gimine. Dar daznai buna, kad pasako "zalia obuolys" arba "grazus kate". Nuo rugpjucio pabaigos lanko darzeli, dar nesusirgo
Kai tuo tarpu as kriokiu su bronchitu, o kitas sunus geria antibiotikus.
Na kas cia dar pas mus nauja? Kaip ir nieko, viskas tas pats, kazkokiu didesniu pasiekimu neturim.