Įkraunama...
Įkraunama...

***Balandukai 2008***

QUOTE(medlink @ 2013 06 03, 08:36)
... Mano du pusbroliai pametinukai, tiksliau 11 mėn skirtumas... ir ką... auklėtoja pakusino mamą abu į tą pačią klasę vesti  blush2.gif 

bet vat pagalvojau, taigi jiegu jie butu tu paciu metu gimimo (nu nes 11 men skirtumas -tai vienas sausio, kitas gruodi), tai pagal galiojancia tvarka ir eitu abu i viena klase, ir kas tada? g.gif tada viskas normoj butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 15:44)
bet vat pagalvojau, taigi jiegu jie butu tu paciu metu gimimo (nu nes 11 men skirtumas -tai vienas sausio, kitas gruodi), tai pagal galiojancia tvarka ir eitu abu i viena klase, ir kas tada?  g.gif tada viskas normoj butu  biggrin.gif

Čia tas variantas ir yra... biggrin.gif bet kažkaip jie pasirinkimą turėjo, čia Druskininkuose.
Bet mes su broliu irgi taip pat, aš sausį, jis gruodį tais pačiais metais, o į mokyklą išėjom skirtingais metais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 03 birželio 2013 - 14:47
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 09:32)
nu as tai nesakyciau, kad neprotinga, pas mus niekas niekur nekelia, nes cia specialus darzelio uzmanymas -misrios grupes, kuris atseit pasiteisines dalykas yra, tik nzn kuom matuoja ta pasiteisinima biggrin.gif bet Matas kai atejo i darzeli budamas 2.5 metu -jis papuole i grupe, kurioje buvo ir 6 metu vaiku ir 3 metu..jam nuo to blogiau tikrai nebuvo. Tie dickiai irgi gi ne vienisi. Na ir dabar jis neliks vienas tarp mazu -bus jo amziaus puse gruopes vaiku, tiesiog dauguma mergaites lieka, o visi jo draugai-berniukai iseina...taip gavosi  smile.gif

Aš taip supratau, kad tu ne dėl vaiko gabumų, o dėl draugų labiau nori vesti smile.gif Pas maniški tas pats eina į mišrią ir išeina keli draugai nuo rugsėjo į paruošiamą. Tai jis irgi užsinorėjo, nes va išein draugas biggrin.gif Bet aš apie tai nesvarsčiau net blush2.gif Nors gal vaikas iš gabesnių, bet gal vien iš to, kad skaito viską be problemų negalima apie vaiko gabumus spręsti biggrin.gif Aš manau kiek mamų ir kiek pedagogų tiek nuomonių šiuo klausimu. Visgi aš neforsuosiu įvykių, o ką tie metai pakeis jo gyvenime?Aš nemanau, kad darželyje metai yra iššvaistyti veltui schmoll.gif Pvz. aš pradėjau 6,5 ir baigiau 18 metų.Mokslai sekėsi normaliai, bet kuom noriu būti sumąsčiau tik įpusėjus 12 klasei biggrin.gif Tad aš leisiu saviškiui pabręsti, išdrąsėti išmokti padėti mažiukams ateinančiams į grupę (tuo pačiu ir sesei).
Sveikos, kažkaip įlindau po daugel laiko ogi tema gyva bigsmile.gif Reik permesti kuom gyvenate.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 24, 17:50)
Oi geras, del oziu tai pasirasau po viskuom, jau musu koks ozys cia, nemoku apsakyt, knyga jau galeciau parasyt doh.gif jau kad gavau cia dovanele tai gavau.

Mano antra pana tokia pat "dovanėlė" yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2013 06 04, 19:23)
Aš taip supratau, kad tu ne dėl vaiko gabumų, o dėl draugų labiau nori vesti smile.gif

doh.gif nu cia dabar biggrin.gif kodel taip susirode? ne, ne, apie tuos draugus tik veliausia pagalvojau. biggrin.gif As isvis neturejau minties anksciau leisti, sese cia mane subalamutino, tad pradejau metytis...bet dabar lieku prie savo smile.gif

Matas irgi pades broliui adaptuotis biggrin.gif eis i viena grupe...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 05, 08:03)
Matas irgi pades broliui adaptuotis  biggrin.gif eis i viena grupe...

Maniškiai irgi eis į vieną grupę biggrin.gif Kaži kaip ten bus smile.gif
Mano drauge viena gerai pasakė, o kodėl atimti tuos metus vaikui iš darželio- pasimokyti spės biggrin.gif Aš kažkaip nedarau dėl to tragedijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 06 03, 08:25)
ne, as nuo 7 ejau, bet baigau 18, nes realiai mokinaus 11 metu -buvo viena klase "prasokta", nes ivedinejo tuomet 12 metu moksla mirksiukas.gif

O kaip Rusne? Jus isvis -dar Lt, ar jau isvyke?  ax.gif Rusne darzeli lankys kur?

A, na susimaišiau vadinasi...

Rusnė-gerai, mes išvykę ir į darželį ji eis tikrai mažiausiai bent vienerius metus. Ir čia kur mes esam vaikai eina į mokyklą nuo šešerių, vadinasi prieita vieningos nuomonės, jog vaikai yra pakankamai subrendę tokiam žingsniui. Arba mokslai ne tokie sudėtingi kaip LT, nežinau išties.
Lieku prie savo nuomonės,, jog visi esame skirtingi ir visi vaikai skirtingi. Nebūtinai vaikui bus blogai jeigu išeis šešerių į mokyklą, ir nebūtinai bus visokeriopai geriau jeigu išeis septynerių. Čia tame leidime apskritai lemia faktorius- kam tą vaiką užkraut mokslais šešerių jeigu galima septynerių, tad tėvai ir renkasi.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 06 05, 08:03)
Matas irgi pades broliui adaptuotis  biggrin.gif eis i viena grupe...

Kaip fainai kad į vieną grupę eis. Pasaugos broliuką. O ir mama turbūt neatsidžiaugia, kad namie šiektiek ramiau bus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eripa: 05 birželio 2013 - 21:18
QUOTE(Eripa @ 2013 06 05, 21:20)
O ir mama turbūt neatsidžiaugia, kad namie šiektiek ramiau bus? 4u.gif

oi mama tai laukia nesulaukia tos sventes laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 06 birželio 2013 - 08:33
Sveikos merginos wink.gif Na ir kiek metų aš jau čia nebuvus? smile.gif
Būkite malonios, priminkite kokį ten Mes bendrą albumą turėjome susikūrę, man labai reikia iš ten vienos foto. Lauksiu asmeninės žinutės, ačiū ;0
Atsakyti
Na Trojų aš irgi nusprendžiau vesti nuo 7,5. Nors ir skaito ir rašo, ir daugybos lentelę vos ne visą moka, bet dėl tos kitos brandos wink.gif O su broliuku Trojus jau nuo pavasario darželyje, mums gerai ten sekasi, auklėtojos giria kad draugiški labai broliai smile.gif
Atsakyti
Tai labas rudenis jumi , keliu temą viršun,o tai visai jaukai rudeninės musės krutam. kaip gyvuojat? kas ,kur , su kuo kada ? biggrin.gif
Dabar pas mane du darželinukai, tai visus ant blakstienų stato biggrin.gif visos auklėtojos jau žino,kad jei išeis laukan Dovydas, tai ir Augustė privalomai išeis biggrin.gif žaidžia jie, brolis prižiūri sesę ( kol neatsibosta), sesė užstoja brolį smile.gif)) va taip mes ir gyvenam. tik laiko nelieka beveik....

Kur planuojat viaksu leisti uždarželinei veiklai?
Atsakyti
QUOTE(Patarška @ 2013 09 07, 12:08)
Tai labas rudenis jumi , keliu temą viršun,o tai visai jaukai rudeninės musės krutam. kaip gyvuojat? kas ,kur , su kuo kada ? biggrin.gif
Dabar pas mane du darželinukai, tai visus ant blakstienų stato biggrin.gif visos auklėtojos jau žino,kad jei išeis laukan Dovydas, tai ir Augustė privalomai išeis biggrin.gif žaidžia jie, brolis prižiūri sesę ( kol neatsibosta), sesė užstoja brolį smile.gif)) va taip mes ir gyvenam. tik laiko nelieka beveik....

Kur planuojat viaksu leisti uždarželinei veiklai?

O, bent vienas zmogus gyvas pasirode temoje po keliu menesiu tylos thumbup.gif thumbup.gif Vis ilendu i tema, vis nieko nerandu, ir graudu kazkaip darosi, prisimenu, kaip bendravom ir kiek zmoniu bendravo, dievulinka, net 100 balanduku rinkosi, visu net niku neisimindavau biggrin.gif O dabar liko kelios istikimos balandukes biggrin.gif
Nu ka, Evaldas lanko paskutine darzelio grupe, kitais metais i mokykla, i priesmokykline grupe keliaus. Mokytis nenori, kuria diena sedejo ir raudojo "nenooooooriu i mokyyyyykla" lotuliukas.gif Sakytum, kad ryt poryt jam jau reikia i ja eiti. biggrin.gif
Didelis. Kai pirkau rubus, pirkau juos 8 metu vaikui cool.gif Man pardaveja sako, ponia, nu negali buti, kad perkat penkiameciui, cia astuoneriu metu vaikams perka, nu jei net aukstas, pirkit 6 ar maximum 7. Sakau, ne, vaika issimatavusi, ant visu jam nesiojamu rubu raso, kad 122-128 arba 8 metu. Ir ka, grizau, pamatavau ir apsidziaugiau, kad nepasidaviau pardavejos ikalbinejimams ir nenupirkau 7 dydzio(buvau jau suabejojusi), Evaldui kaip tik, 7 butu buves mazas.
Toliau mokome ji taisyklingai taikyti linksnius, gimine. Dar daznai buna, kad pasako "zalia obuolys" arba "grazus kate". Nuo rugpjucio pabaigos lanko darzeli, dar nesusirgo bigsmile.gif Kai tuo tarpu as kriokiu su bronchitu, o kitas sunus geria antibiotikus.
Na kas cia dar pas mus nauja? Kaip ir nieko, viskas tas pats, kazkokiu didesniu pasiekimu neturim.
Atsakyti