Įkraunama...
Įkraunama...

***Balandukai 2008***

Oi geras, del oziu tai pasirasau po viskuom, jau musu koks ozys cia, nemoku apsakyt, knyga jau galeciau parasyt doh.gif jau kad gavau cia dovanele tai gavau..kaip sunku su juo, ne tas zodis doh.gif kiek man nervu isgadines, kas pazista ir pasiklauso, tai sako senai psichuskej butu...galeciau vardint ir vardint n situaciju, su juo problema kyla ten, kur kartais neisivaziduotum, kad gali kilt. Zodziu jeigu buciau turejus toki pirma vaika, kitu turbut daugiau nebutu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 24, 08:47)

ka kaa sakei?  g.gif  lotuliukas.gif sitame reikale jau taskas  smile.gif

Kur pati dingus? kaip sekasi?  smile.gif

Na jau na jau....o kur dvi kasytes? flirt.gif

Nedingus nedingus ax.gif Nors ir nebeilgai, bet dar cia LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 24, 17:50)
Oi geras, del oziu tai pasirasau po viskuom, jau musu koks ozys cia, nemoku apsakyt, knyga jau galeciau parasyt doh.gif jau kad gavau cia dovanele tai gavau..kaip sunku su juo, ne tas zodis doh.gif kiek man nervu isgadines, kas pazista ir pasiklauso, tai sako senai psichuskej butu...galeciau vardint ir vardint n situaciju, su juo problema kyla ten, kur kartais neisivaziduotum, kad gali kilt. Zodziu jeigu buciau turejus toki pirma vaika, kitu turbut daugiau nebutu schmoll.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mus analogiškai doh.gif lotuliukas.gif Užeina pvz neigimo stadija ir daryk tu ką nori, ant galvos stovėk ir bus ne ir viskas. gerk - negersiu, negerk - gersiu biggrin.gif Buvo stadija kai savo tikslo siekiau, būtent neigiamų pagalba, pvz jei norėdavau kad eitų prasutis sakydavau nesiprausk, nesiprausk ir t.t. ir pan wink.gif Jaučiu gerą knygą parašytumėm abi biggrin.gif Mb tai trūksta kantrybė dažnai su juo derėtis, bet tada jau tenka gailėtis, nes jei tik jam griežčiau pasakai tada jau prasideda visko neigimas ir nieko nedarymas ir nieko neįtaikymas doh.gif doh.gif doh.gif

Mes dažnai sakom su MB, kad dėl dičkio eisim į tėvų susirinkimus, nes kas nors jį primuš, nuskriaus ir pan. O dėl mažojo juose sėdėsim, nes tas ką nors amžiais prikrės biggrin.gif biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterija @ 2013 04 24, 21:47)
Mes dažnai sakom su MB, kad dėl dičkio eisim į tėvų susirinkimus, nes kas nors jį primuš, nuskriaus ir pan. O dėl mažojo juose sėdėsim, nes tas ką nors amžiais prikrės biggrin.gif biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

nebijok, kai toks brolis bus, tai niekas nedris primust biggrin.gif pas mus irgi Matas gerietis, tai tas mazius jam ant galvos lipa, komanduoja ir pan. Bet is vienos puses gerai, nes jei abu tokie butu, tai namuose nzn kas, karo kirviai turbut skraidytu g.gif dabar kazkaip labai nesipesa, nes dickis nusileidzia visur..
Mazius tai mano reksnys belekoks, jam kas nepatinka, ji rekia, balselis oho, tai rekia garsiai ir daug. Man kai sako, kad ko tu kreipi demesi -pareks ir nustos, tai tik juokas ima, nes pas mane vaikas ne is tu, jis nenustoja rekt doh.gif nuemiau viena kart laika, reke 2.5 val, kol paskui jau uzmigo....as jau bijau kad man kaimynai viena kart policija iskvies , sakys lupu as ta vaika ar ka unsure.gif
Jum gal lengviau, kadangi jau kalba, bent pasako ko nori, nu su maniskiu tai ragai -kartais visiskai nesusikalbam, uzmusk nesuprantu kartais ko jis nori ir pan doh.gif

Eripa, tai kur sparnus kelsi?? emigruosi? su Rusne? vat tai naujienos smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis. Dovydas dėkoja už sveikinimus. Taip jau gavosi,kad kaip planavom atšvęsti- negalėjom, bet bent jau šiandienai vaikai sveikas. Jau mane nerviškai vaikų ligos veikia. ir ypač,kai serga urmu doh.gif . O nauienų tik tiek,kad dar pradėjau dirbti. Ir lyg tyčia -pirmai darbo dienai abu vaikai susirgo, tai MB ėmė slaugos biuletenį- pasiautėjo šeima namie. Ir dabar vaikai turi pratintis, kad mama ryte išeina į darbą, ir grįžta tik vakare. ir klausia- mama,kada namo grįši, užteks ten tau sėdėti biggrin.gif.

Dėl neigimo ir klausymo - pas mus kažkaip tai nepasireiškia, bet Dovydas linkęs pafilosofuoti tema : o kodėl turi būti taip,kaip turi būti,nes turi būti,kaip nebūtų...prisigalvoja jis visko. eilėrasščius kuria, svajoklis. bet jau kai siautėja- visa Panemunė šokinėja biggrin.gif. tai tiek mūsų fronte naujo. O nuotraukas įkelsiu ryt ar pirmadienį.

Ir lyg jau laikas sveikinti Evalduką ? g.gif
Atsakyti
Patarska, sveikinimai su nauju darbu drinks_cheers.gif papasakok, kas per darbas, kaip radai, man idomu, manes laukia darbo paieskos doh.gif biggrin.gif kaip suprantu toje pacioje srityje, jei gerai pamenu -apskaita, buhalterija, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarška @ 2013 04 27, 21:37)
Ir lyg jau laikas sveikinti Evalduką ?  g.gif

Siandien-taip, galima sveikinti, Evaldui jau 5 metai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 28, 19:43)
Siandien-taip, galima sveikinti, Evaldui jau 5 metai taip pat drinks_cheers.gif

vat ir sveikinam smile.gif ir linkim visko ,ko tokiam vaikinui labiausiai reikia- mylinčios šeimos, sveikatos, gerų draugų ir daug malonių įspūdžių. 4u.gif

pumpica> šiaip pradėjau siuntinėti cv nuo sausio pabaigos, keliuose pokalbiuose tiesiai šviesiai pasakė,kad nelabai toleruos vaikų sirgimo ir pan. kitur ( ypac buhalteriniu paslaugu imonese)buvo abejojama mano kompetencija, ir labai nepatikliai ziurima i mano pasakyma,kad kai reikes-informacija susirasiu. dabar mane idarbino "Tuta". bus matyti kaip seksis, prgrama jau perkandau daugiau maziau, ant galvos per daug niekas nelipa, proto neknisa biggrin.gif. o daugiau nieko dar negaliu pasakyti, organizmas tik turi adaptuoti prie 8 valandu darbh dienos. psichologiskai sunku dar persilauzti nuo laiko, kuri planuoji pati ,i laika, kuris dalinai suplanuotas
Atsakyti
Kaip parašiau, taip tema ir pakibo biggrin.gif kaip pavasariaujat ? pas mus kieme jau batutas ,dviračiai ir kiti padargai pilnai naudojami. thumbup.gif
Atsakyti
Smagu kai savo kiemą turit thumbup.gif
O Aidas karaliauja darželyje, o vakarais einam paieškoti žalumos prie namų smile.gif Pametė po gimtadienio pirmą dantuką, o jo vietoje jau yra naujas smile.gif

Mažasis po namus vaikštinėja ir broliui nervus gadina lysdamas prie lego ir viso kito gėrio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 08 gegužės 2013 - 09:24
Uzimtas laikas pavasari... Mes bute praktiskai gryztam tik pavalgyti ir nakvoti, dirbam prie namo, darzus sejam, Benediktas su dviraciu laksto, bet tokio pyplio nepaleisi vieno i gatve, tai as is paskos sportuoju. Gaila svarstykliu dabar neturiu, nes rubai dideli visi, reikia kardinaliai garderoba keisti doh.gif
Maniskis sestadieni antra danti pamete, dabar toks juokingas bedantis biggrin.gif Abu dantukai kalasi, bet labai letai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2013 05 08, 10:37)
Uzimtas laikas pavasari... Mes bute praktiskai gryztam tik pavalgyti ir nakvoti, dirbam prie namo, darzus sejam, Benediktas su dviraciu laksto, bet tokio pyplio nepaleisi vieno i gatve, tai as is paskos sportuoju. Gaila svarstykliu dabar neturiu, nes rubai dideli visi, reikia kardinaliai garderoba keisti  doh.gif
Maniskis sestadieni antra danti pamete, dabar toks juokingas bedantis  biggrin.gif  Abu dantukai kalasi, bet labai letai sakyciau  g.gif

O besilaikydama dietos-svorio priaugau doh.gif Nezinau, net ka daryti, svoris krenta tik gyvenant su kefyru, bet jei suvalgiau koki saslyka su darzovem, vsio, ir liko ant manes doh.gif
Evaldas su visais dantimis dar, laksto murzius po laukus, namo grizta juodas kaip anglis, lanko darzeli(tfu, tfu, tfu), vaikai aplinkui sveiki, tai ir jis sveikas. thumbup.gif Dziaugiames graziu oru, tokiom akimirkom patenkinta, kad turim nama ir nuosava kiema, vaikas laisvai migruoja per kaimynu kiemus, susitinka su kitais vaikais, bendrauja, zaidzia, paeiliui valgo vieni pas kitus biggrin.gif
Gavom is Pedagogines ir psichologines arnybos atsakyma, kur Evaldas atsilieka, kur reikia jam pagalbos. Vis tik ivertinus, man Raidos centre patiko labiau drinks_cheers.gif Ten konkreciai viskas buvo, plius ir dirbo tuo paciu, ne tik vertino, o cia atmestinai, pasiziurejo ir parase-atsilieka kalba, netaiko gramatikos pincipu. doh.gif O ka konkreciai daryti, kokia pagalba suteikti-nieko nezinau. Toks ispudis, kad pliusiuka uzsidejo ir irasa padare. Gerai man sake poliklinikoj, neik tu i ta tarnyba, maza ka prifantazuos, paskui turesi bedos, uztampys tave su Evaldu del tu dokumentaciju(ir taip uztampe du menesius, kol sugebejo israsa padaryti doh.gif ).
Taip ir gyvenam. cool.gif
Atsakyti