Įkraunama...
Įkraunama...

***Balandukai 2008***

QUOTE(Soterija @ 2013 04 22, 00:47)
Matuką su gimimo diena sveikinam!!!!! Linkime ir toliau stipriai ir greitai tobuleti  smile.gif Šiek tiek vėluojam...  blush2.gif

Prisidedu prie sveikinimu thumbup.gif thumbup.gif Gal turi dar visu balanduku gimtadieniu sarasa? Idetum, galetumem suziureti ir pasveikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soterija @ 2013 04 21, 23:47)
Matuką su gimimo diena sveikinam!!!!! Linkime ir toliau stipriai ir greitai tobuleti  smile.gif Šiek tiek vėluojam...  blush2.gif

Tai kad neveluojat mirksiukas.gif beje net laikas beveik pataikytas, tavo zinute 23.47, o Matas gimes 23.27 biggrin.gif taip kad laaabai laiku drinks_cheers.gif aciu 4u.gif

Ir Senai pazistamai aciu mirksiukas.gif

pasirodom va Balius
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 22, 10:18)
Tai kad neveluojat mirksiukas.gif beje net laikas beveik pataikytas, tavo zinute 23.47, o Matas gimes 23.27  biggrin.gif taip kad laaabai laiku  drinks_cheers.gif aciu  4u.gif

Ir Senai pazistamai aciu  mirksiukas.gif

pasirodom va Balius

Sveikinimai su pirmu mažuoju jubiliejum 4u.gif
Jau tų tavo vaikų gražumas wub.gif
Mamos suknelė labai matyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 04 22, 09:52)
Sveikinimai su pirmu mažuoju jubiliejum 4u.gif
Jau tų tavo vaikų gražumas wub.gif
Mamos suknelė labai matyta lotuliukas.gif

aciu 4u.gif

ania?? g.gif biggrin.gif matyta sakai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 22, 10:53)

ania??  g.gif  biggrin.gif matyta sakai  biggrin.gif

Jo, mano spintoj lotuliukas.gif Kažkaip pastaruoju metu jau lengvai galima atskirti, kas iš USa, kas iš UK prekinasi. Darželyje viena mergaitė kaip Elinga rengiama, labai jau matyti rūbeliai, o praeitą savaitę ir mamą sutikau tokia pat, kaip mano striuke, iš ten pat pirkta. Ir šiaip mieste , jau būna aišku iš kur perkama, nė etiketės matyti nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 04 22, 10:44)
Jo, mano spintoj lotuliukas.gif  Kažkaip pastaruoju metu jau lengvai galima atskirti, kas iš USa, kas iš UK prekinasi.  Darželyje viena mergaitė kaip Elinga rengiama, labai jau matyti rūbeliai, o praeitą savaitę ir mamą sutikau tokia pat, kaip mano striuke, iš ten pat pirkta. Ir šiaip mieste , jau būna aišku iš kur perkama, nė etiketės matyti nereikia doh.gif

jo jo biggrin.gif sestadieni ejom visi i kina, ir moteri susitikau su striuke kaip mano, ir taip viena kita nuzvelgem, kad net nepatogu pasidare lotuliukas.gif
O ta sukne ir Liusii turi biggrin.gif
Atsakyti
Vakar grizo mano penkiametis patenkintas is darzo su dovanom -karuna, knyga tokia faina, ir vaiku piesiniai suristi su linkejimais, tai griuk negyvas is tu linkejimu, pvz. - Matai, linkiu tureti tau dideli nama ir grazia zmona lotuliukas.gif lotuliukas.gif linkiu tureti motocikla ir daug vaiku lotuliukas.gif ir pan. biggrin.gif oi tie vaikai biggrin.gif

Na ka, is po gimtadienio namuose apsigyveno daaug lego bigsmile.gif tai veiklos dabar yra...bet deda viska pats kuo puikiausiai, norejau dar as eit pazaist, bet nedave -mama, as pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 04 23, 09:07)
Vakar grizo mano penkiametis patenkintas is darzo su dovanom -karuna, knyga tokia faina, ir vaiku piesiniai suristi su linkejimais, tai griuk negyvas is tu linkejimu, pvz.  - Matai, linkiu tureti tau dideli nama ir grazia zmona lotuliukas.gif  lotuliukas.gif linkiu tureti motocikla ir daug vaiku  lotuliukas.gif ir pan. biggrin.gif oi tie vaikai  biggrin.gif

Nieko sau linkejimai blink.gif biggrin.gif Pas mus tik piesiniais vaikai sveikinasi, arba tokiu rastingu dar nera grupeje, nes pastebejau, kad ir sesiameciai ant piesiniu savo vardus panasiai raito kaip maniskis ax.gif O siaip tai maniskiui didziausia ispudi daro karuna su metu skaiciuku. Pernai ir siemet tokia pacia parsinese thumbup.gif Turbut smagu jiems tuos gimtadienius svesti biggrin.gif

O mes siandien sveikinam Dovyda su jubiliejum happybday.gif Linkime kuo maziau sirgti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2013 04 23, 08:19)
Nieko sau linkejimai  blink.gif biggrin.gif  Pas mus tik piesiniais vaikai sveikinasi, arba tokiu rastingu dar nera grupeje,

ne ne, ne patys, cia aukletoja tuos linkejimus surasius, bet vaikai diktavo ka rasyt biggrin.gif

Sveikinam Dovyduka 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 23 balandžio 2013 - 08:22
QUOTE(pumpica @ 2013 04 23, 09:07)
Vakar grizo mano penkiametis patenkintas is darzo su dovanom -karuna, knyga tokia faina, ir vaiku piesiniai suristi su linkejimais, tai griuk negyvas is tu linkejimu, pvz.  - Matai, linkiu tureti tau dideli nama ir grazia zmona lotuliukas.gif  lotuliukas.gif linkiu tureti motocikla ir daug vaiku  lotuliukas.gif ir pan. biggrin.gif oi tie vaikai  biggrin.gif

Na ka, is po gimtadienio namuose apsigyveno daaug lego  bigsmile.gif tai veiklos dabar yra...bet deda viska pats kuo puikiausiai, norejau dar as eit pazaist, bet nedave -mama, as pats  lotuliukas.gif

Pas mus lygiai taip pat gimtadienis darželyje švenčiamas drinks_cheers.gif Ir karūna ir knygutė su piešinukais bei linkėjimais. Jo, linkėjimų šiemet ir pas mus yra gerulių : " Užaugti didele gražuole ir turėti daug berniukų" doh.gif lotuliukas.gif "Tapti žvaigžde ir kad rodytų per televizorių" doh.gif
O pas mus plastilino rinkinių anplūdis bigsmile.gif
Dovyduką su gimtadieniu4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 23 balandžio 2013 - 09:04
QUOTE(kerija @ 2013 04 23, 09:00)
" Užaugti didele gražuole ir turėti daug berniukų" doh.gif  lotuliukas.gif "Tapti žvaigžde ir kad rodytų per televizorių" doh.gif

O pas mus plastilino rinkinių anplūdis bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oijjjj

Aha, plastilina irgi gavo, zaidzia, ypac broliui labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2013 04 23, 09:19)
Nieko sau linkejimai  blink.gif biggrin.gif  Pas mus tik piesiniais vaikai sveikinasi, arba tokiu rastingu dar nera grupeje, nes pastebejau, kad ir sesiameciai ant piesiniu savo vardus panasiai raito kaip maniskis  ax.gif O siaip tai maniskiui didziausia ispudi daro karuna su metu skaiciuku. Pernai ir siemet tokia pacia parsinese  thumbup.gif  Turbut smagu jiems tuos gimtadienius svesti  biggrin.gif

Aišku, kad smagu biggrin.gif Maniškė šiemet šventė 4 kartus: darželyje, namie su visais broliais ir jų antrom pusėm lotuliukas.gif , žaidimų kambaryje su draugais, ir dainavimo studijoje. O kiek laimės biggrin.gif
Atsakyti