Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. Vilniaus žmonelių plepesiukai

QUOTE(bubosecka @ 2013 03 21, 21:20)

Didi, kaip jūs laikotės?  ax.gif

as nieko.ruosiuosi biggrin.gif dabar bileteni pasiemus,nes i dekreta tik nuo balandzio11d.ziuresim ar datrauksiu lotuliukas.gif siaip noreciau kokia 6-8 balandzio jau byreti. blush2.gif
o siaip pilvukas nuolat kieteja blush2.gif praejusia savaite skanas (o ir pati zinojau pakankamai senai gal nuo kokios 26sav)jog lelyte mano labai zemai jau.taigi,galvyte jau isistacius.vakar buvo nejuokingi paruosiamieji. ax.gif tasyte susikroviau pries 2dienas/liko kelis daiktus isimesti ir tiek.maziukei paciu maziausiu sauskelniu pakeli nusipirkti. blush2.gif eisiu kuria diena ieskoti likusiu huggies organic.NES JU NUO BALANDZIO PAB JAU NIEKUR NERASIU.NORS SIAIP IR DABAR NEVISUR JU YRA JAU unsure.gif o mums jos pacios paciausios buvo doh.gif
Atsakyti
*didi* o nieko nevartoji del kietejimu?

Siand su bubosecka mytinomes biggrin.gif buvo mano bandomasis triusis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 21, 23:40)
Nu nu,idek,labai idomu  bigsmile.gif
O priaugai kiek nors? smile.gif

foto jau paste smile.gif
su tuo svoriu tai taip - dabar sveriau net maziau nei pries pirma nestuma thumbup.gif Ale antras nestumas taiso padeti ir matyt jau kokie 2 kg pliuse, nes apetitas tai ne tas zodis biggrin.gif nuolat alkana.. o kai alkana tai ir bloga, o kai pavalgau reik prigult, nes vel negerai.. zodziu biggrin.gif

QUOTE(Tribeca @ 2013 03 22, 18:54)
Siand su bubosecka mytinomes biggrin.gif buvo mano bandomasis triusis biggrin.gif

oo.. lauksim rezultatu smile.gif

didi, kaip tau jau greitai bigsmile.gif Tuoj po velyku ir byresi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 22, 22:46)
foto jau paste smile.gif
su tuo svoriu tai taip - dabar sveriau net maziau nei pries pirma nestuma  thumbup.gif Ale antras nestumas taiso padeti ir matyt jau kokie 2 kg pliuse, nes apetitas tai ne tas zodis biggrin.gif nuolat alkana.. o kai alkana tai ir bloga, o kai pavalgau reik prigult, nes vel negerai.. zodziu biggrin.gif
oo.. lauksim rezultatu smile.gif

didi, kaip tau jau greitai  bigsmile.gif Tuoj po velyku ir byresi smile.gif

Nu matosi,matosi pilviukas, ir grazutis labai wub.gif berniuka primena biggrin.gif
Nu jei bubosecka leis,tai parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 23, 09:24)
Nu matosi,matosi pilviukas, ir grazutis labai  wub.gif berniuka primena biggrin.gif
Nu jei bubosecka leis,tai parodysiu biggrin.gif

Kažkodėl ir man foto pamačius iškart mintis apie berniuką iškilo lotuliukas.gif

Kur dėsis, leis mirksiukas.gif
Atsakyti
xaxa biggrin.gif nu joa, pas mane jau 3 drauges is 4 antra po mergaites berniuka pasigimde biggrin.gif tai as jau beveik priimu kaip fakta ta desninguma biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Bubosecka aisku leis, nes Tribeca tikra saunuolė wub.gif As suzaveta thumbup.gif

Mildukas, grazus burbuliukas maziukas thumbup.gif

Tribeca, o mano pilbas ka tau primena?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 23, 15:20)
xaxa biggrin.gif nu joa, pas mane jau 3 drauges is 4 antra po mergaites berniuka pasigimde biggrin.gif tai as jau beveik priimu kaip fakta ta desninguma biggrin.gif

as nemokeciau berniuko priziuret biggrin.gif man atrodo ten pas juos viskas labai sudetinga biggrin.gif

QUOTE(bubosecka @ 2013 03 23, 17:59)
thumbup.gif Bubosecka aisku leis, nes Tribeca tikra saunuolė  wub.gif  As suzaveta  thumbup.gif

Mildukas, grazus burbuliukas maziukas  thumbup.gif

Tribeca, o mano pilbas ka tau primena?

och aciu biggrin.gif

tavo pilvas man neprimena labiau gal berniuka ir kad labai graziai atrodai, bet snekant atrodo, jog nesioji mergyte biggrin.gif taip kad 50 ant 50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 23, 19:48)
tavo pilvas man neprimena labiau gal berniuka ir kad labai graziai atrodai, bet snekant atrodo, jog nesioji mergyte biggrin.gif taip kad 50 ant 50 biggrin.gif

Ačiū blush2.gif Tavo nuotraukose tikrai gražiai atrodau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 23, 20:18)
Ačiū  blush2.gif  Tavo nuotraukose tikrai gražiai atrodau  wub.gif

aciu biggrin.gif kaip neaiskiai issireiskiau biggrin.gif norejau pasakyt, kad neprimena berniuko pilvo forma biggrin.gif ir t.t.
Atsakyti
na zmoneles-mameles, kaip Velykoms ruosiates? ka gaminsit? kaip kiausinius marginsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 20, 10:33)
na turbūt jau galiu pasveikinti dar vieną naują mamytę  wub.gif  kantrybės ir sveikatos  smile.gif
tik turbūt ji čia nebepasirodys  verysad.gif

Aciu už sveikinimus! Jausmas , kad turi vaiką - nuostabus - rekomenduoju thumbup.gif
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 20, 11:44)
Ai tu del to taip sakai. Oj kaip tik laiko manau atsiras daugiau smile.gif

Kai pasakei dvigubai,tai kaip apue dvynukus biggrin.gif
Ale matai VGN gimde... Kazi kokie ispudziai g.gif

Ne VGN gimdziau . Neverta tikėti viskuo, ka perskaitot.
Atsakyti