Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. Vilniaus žmonelių plepesiukai

QUOTE(*Amari* @ 2013 03 12, 23:34)
Mums šiandien 3 mėnesiukai birthday.gif

Sveikinimai Agnytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 23:59)
Nu taigi auksaspalvio retriverio  blush2.gif

Oj šito tikrai ir aš norėčiau wub.gif

QUOTE(*Amari* @ 2013 03 13, 01:34)
Sveikos 4u.gif
Milduk,sveikinimai  4u.gif Ramaus laukimo smile.gif
O mano kaimynka susilaukė dvynių berniukų biggrin.gif Beje,vieną jau turi,ir jam tik 2 metai smile.gif Oj,sunku bus tvarkytis smile.gif

Agam, trys bernai - kietai thumbup.gif
Sveikinimai Agnytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2013 03 13, 00:34)
Sveikos 4u.gif

Milduk,sveikinimai  4u.gif Ramaus laukimo smile.gif

O mano kaimynka susilaukė dvynių berniukų biggrin.gif Beje,vieną jau turi,ir jam tik 2 metai smile.gif Oj,sunku bus tvarkytis smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 17:14)
Parodyk prie progos ta bandelini pilva biggrin.gif

aha, reiks kada nufotkinti smile.gif MV jau sako, keista, kad dar neprasei pilvo fotkinti biggrin.gif

QUOTE(*Amari* @ 2013 03 13, 00:34)

Oho kaip laikas lekia! ane? smile.gif ir tie rupesteliai cia buvo, cia nebera smile.gif aisku, su kiekvienu amziaus tarpsniu vis kitokie sunkumai, bet visi jie iveikiami smile.gif

kaip ir su tais dvyniais.. laikinas sunkumas, kol paaugs, o po to uz tai trigubas dziaugsmas thumbup.gif

gal kas turi kokiu geru ziniu apie pavasari? Kazkur jis pasiklydo... doh.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

O sunkumai tikrai vieni praeina,kitų tuoj sulauksim (o gal ir ne) smile.gif Su diegliukais atsisveikinom,laukiam dantukų smile.gif O gal visai ramiai jie mums dygs (tikiuosi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2013 03 12, 18:17)
čia mano  lotuliukas.gif aš šį paveiksliuką interpretuoju kitaip biggrin.gif Penktadienis, a aš juk mama (kiekviena diena yra laisvadienis ir nereikia laukti penktadienio)  thumbup.gif

na va, kaip kas supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2013 03 13, 23:26)
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

O sunkumai tikrai vieni praeina,kitų tuoj sulauksim (o gal ir ne) smile.gif Su diegliukais atsisveikinom,laukiam dantukų smile.gif O gal visai ramiai jie mums dygs (tikiuosi) smile.gif

Dygs ramiai smile.gif pamatysi biggrin.gif svarbu poziuris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 15, 01:20)
Dygs ramiai smile.gif pamatysi biggrin.gif svarbu poziuris biggrin.gif

Tikrai kad biggrin.gif Man artais atrodo, kad Tribeca isvis neturi bedu su savo mazaja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 15, 10:30)
Tikrai kad  biggrin.gif  Man artais atrodo, kad Tribeca isvis neturi bedu su savo mazaja  4u.gif  biggrin.gif

Nu ir man taip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Tribeca apskritai šaunuolė mamytė smile.gif Visokiais rankdarbiais tik užsiima,fantazuoja,kuria... Galima tik pagirti,kad turėdama mažą vaikeliuką dar spėji ir tokių grožių pagamint smile.gif

Paštuke kelios nuotraukėlės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amari*: 18 kovo 2013 - 17:09
Aciu,bet tai kai "atostogose" 2 metus sedi,tai tikrai laiko yra daugiau nei dirbant biggrin.gif

Kokia paaugus mergyte tavo wub.gif panasi sakyciau tikrai ne i tave tongue.gif tecio vaikas auga smile.gif
Tikiuosi per Velykas jau atsils ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tribeca: 18 kovo 2013 - 22:18
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 19, 00:15)
Aciu,bet tai kai "atostogose" 2  metus sedi,tai tikrai laiko yra daugiau nei dirbant biggrin.gif

Tikiuosi per Velykas jau atsils  ax.gif

Na ne visom taip atrodo blush2.gif Tu sugebi ne tik kad pati prifantazuot, bet ir kursus palankyt visokius biggrin.gif

Aš irgi tikiuosi... blush2.gif
Atsakyti