Milduk šian FB skaitau ir galvoju ką aš praleidau, o pasirodo išvažiuok savaitgaliui ir naujienas kažkas pasiskelbia kaip tik Dideliausi sveikinimai, linkiu kad greičiau praeitų tie negalavimai ir galėtum mėgautis laukimu
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 12, 16:55)
aaa..
nu, bet teoriskai jau tada galejau buti
siaip ziurint i veidrodi labai kaip ir nesimato, nu toks pilvas kaip bandeliu privalgius, bet man ziurint is virsaus, tai visai kazkaip jau ir nemazas atrodo kelnes jau nesueina.. arba spaudzia.. tai tasau timpes ir megztas sukneles
nu, bet teoriskai jau tada galejau buti
siaip ziurint i veidrodi labai kaip ir nesimato, nu toks pilvas kaip bandeliu privalgius, bet man ziurint is virsaus, tai visai kazkaip jau ir nemazas atrodo kelnes jau nesueina.. arba spaudzia.. tai tasau timpes ir megztas sukneles
Parodyk prie progos ta bandelini pilva
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 13:18)
Mazgeli cia tipo laisve tai turi omeny neturejima vaiku?? Laisves tai nesuvarzo, tik kalejimas atimtgali laisve VEL
na kiekvienas savaip supranta laisve.. Nieko cia nepadarysi
sveikinu iskart daugiau ir i prieki, nes jau nebeatskiriu kiek cia kas ko laukiasi lengviau suskaiciuoti, kas nesilaukia
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 12, 17:45)
na kiekvienas savaip supranta laisve.. Nieko cia nepadarysi
sveikinu iskart daugiau ir i prieki, nes jau nebeatskiriu kiek cia kas ko laukiasi lengviau suskaiciuoti, kas nesilaukia
Jo jo, klasioke pamenu pasveikino vestuviu proga ir pridure,kad pati dar nesiruosia teketi,nes nori pasimegauti laisve
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 17:48)
Jo jo, klasioke pamenu pasveikino vestuviu proga ir pridure,kad pati dar nesiruosia teketi,nes nori pasimegauti laisve
nu jei istekejimas apribotu jos laisve kazkaip tiesiogiai, tada ja galima pateisint. As laisves apribojima truputi placiau suvokiu.. anyway, tikrai ne del 'nelaisves' negimdau
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 12, 17:51)
nu jei istekejimas apribotu jos laisve kazkaip tiesiogiai, tada ja galima pateisint. As laisves apribojima truputi placiau suvokiu.. anyway, tikrai ne del 'nelaisves' negimdau
Nu pradzioj norint isteket, reiktu jai susirast bent jau vaikina
as supratus buvau, kad del to
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 17:55)
Nu pradzioj norint isteket, reiktu jai susirast bent jau vaikina
aisku, nelabai patogus sitas 'reikalas' ir laisves prasme. man patiko nepamenu kurios is cia FB paviesintas paveiksliukas su uzrasu - penktadienis! (tipo dziaugiasi moteris). Ir po to - 'a, juk as mama' (kazkas tokio).. tada tik susimasciau, kad nelabai turetu buti smagu zodziu pilna minusu, pilna pliusu kaip ir visose situacijose
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 12, 17:10)
aisku, nelabai patogus sitas 'reikalas' ir laisves prasme. man patiko nepamenu kurios is cia FB paviesintas paveiksliukas su uzrasu - penktadienis! (tipo dziaugiasi moteris). Ir po to - 'a, juk as mama' (kazkas tokio).. tada tik susimasciau, kad nelabai turetu buti smagu zodziu pilna minusu, pilna pliusu kaip ir visose situacijose
čia mano aš šį paveiksliuką interpretuoju kitaip Penktadienis, a aš juk mama (kiekviena diena yra laisvadienis ir nereikia laukti penktadienio)
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 12, 18:10)
Maciau ir as sita kelis kartus bet fb labai daug nesamoningu paveiksliuku su uzrasais sklando
Svarstau apie.didesnio suns isigijima ir galvoju,kad va cia tai butu laisves apribojimas... Bet taip noreciau...nezinau kaip apsisprest
Tribeca, o kokio norėtum?
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 12, 22:06)
Tribeca, o kokio norėtum?
Nu taigi auksaspalvio retriverio
Sveikos
Milduk,sveikinimai Ramaus laukimo
O mano kaimynka susilaukė dvynių berniukų Beje,vieną jau turi,ir jam tik 2 metai Oj,sunku bus tvarkytis
Mums šiandien 3 mėnesiukai
Milduk,sveikinimai Ramaus laukimo
O mano kaimynka susilaukė dvynių berniukų Beje,vieną jau turi,ir jam tik 2 metai Oj,sunku bus tvarkytis
Mums šiandien 3 mėnesiukai