Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. Vilniaus žmonelių plepesiukai

QUOTE(MildukasK @ 2013 03 09, 13:28)
as tai siuvau pas viena mergina pataliukus is flaneles smile.gif man ziemai pats tas tokie siltuciai  wub.gif medziagyte issirinkom patys smile.gif

nu tu ir slapuke bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sveikinimai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 09, 15:28)
as tai siuvau pas viena mergina pataliukus is flaneles smile.gif man ziemai pats tas tokie siltuciai  wub.gif medziagyte issirinkom patys smile.gif

O brac ir as tik dabar liniuote pamaciau! biggrin.gif geras! Staigiai cia jus,sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2013 03 09, 14:48)
bubosecka, aš pataliukus feretti pirkau vaikutyje smile.gif

buvom, pasirinkimas labai mažas... sad.gif Bent dabar..Bet jau kitą nusipirkom smile.gif Graži blush2.gif wub.gif

Milduk, wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai nestuke.gif Kaip savijauta? bigsmile.gif O kiek nėštukių vėl thumbup.gif Gal ir Mazgelis? a?
Atsakyti
aciu merginos wink.gif
niu, galvoju, kiek cia galima tyliai sedet, reik apsiskelbt biggrin.gif
oj, o sveikata tai brrr... man atrodo su pirmu taip blogai nebuvo.. laukiu jau kada geret prades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 09, 21:30)
aciu merginos wink.gif
niu, galvoju, kiek cia galima tyliai sedet, reik apsiskelbt biggrin.gif
oj, o sveikata tai brrr... man atrodo su pirmu taip blogai nebuvo.. laukiu jau kada geret prades biggrin.gif

O kada ten visus fotografavo? smile.gif
Atsakyti
Milduk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tribeca: 12 kovo 2013 - 10:14
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 12:08)

Kaip čia suprast? smile.gif Na ir žiema blink.gif Pas mus kaime čia tai gili gili žiema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 09, 20:32)
buvom, pasirinkimas labai mažas... sad.gif Bent dabar..Bet jau kitą nusipirkom smile.gif Graži  blush2.gif  wub.gif

Milduk,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Sveikinimai  nestuke.gif  Kaip savijauta?  bigsmile.gif  O kiek nėštukių vėl  thumbup.gif  Gal ir Mazgelis? a?

Mazgelis vis dar mėgaujasi laisve biggrin.gif
sveikinimai besilaukiancioms vel 4u.gif ir sveikatos aisku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 12 kovo 2013 - 12:10
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 12, 12:32)
Kaip čia suprast? smile.gif Na ir žiema  blink.gif  Pas mus kaime čia tai gili gili žiema blush2.gif

Paprastai biggrin.gif uzdaviau klausima,neatsake,tai shaukiu biggrin.gif

Mazgeli cia tipo laisve tai turi omeny neturejima vaiku?? Laisves tai nesuvarzo, tik kalejimas atimtgali laisve biggrin.gif VEL hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 09, 22:29)
O kada ten visus fotografavo? smile.gif

ai, per tel kazkaip levai SM pradejo rodyti, tai ko ili pc dasikasu biggrin.gif

cia fotkinomes Doviles metuku proga smile.gif reiks dabar kombinuot nestukes + seimos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 12, 16:14)
ai, per tel kazkaip levai SM pradejo rodyti, tai ko ili pc dasikasu biggrin.gif

cia fotkinomes Doviles metuku proga smile.gif reiks dabar kombinuot nestukes + seimos biggrin.gif

Aaa,as jau zinai bandziau iziuret liemeni ten biggrin.gif

O matosi jau kazkiek pilvas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 12, 16:50)
Aaa,as jau zinai bandziau iziuret liemeni ten biggrin.gif

O matosi jau kazkiek pilvas?  bigsmile.gif

aaa.. lotuliukas.gif

nu, bet teoriskai jau tada galejau buti nestuke.gif biggrin.gif

siaip ziurint i veidrodi labai kaip ir nesimato, nu toks pilvas kaip bandeliu privalgius, bet man ziurint is virsaus, tai visai kazkaip jau ir nemazas atrodo smile.gif kelnes jau nesueina.. arba spaudzia.. tai tasau timpes ir megztas sukneles biggrin.gif
Atsakyti