Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. Vilniaus žmonelių plepesiukai

QUOTE(Tribeca @ 2013 03 30, 15:33)
*Daug geret? hihihi.gif
**Jooo,man ji irgi labai grazi...svajojau pafotografuot,tik ji to nezino smile.gif
Aciu smile.gif kai piesiau,galvojau jei vaikas pakeis padeti,tai margutis kreivas gausis smile.gif

***Gerai,uzteks biggrin.gif kiek galima girt,nelabai megstu as biggrin.gif

*Aga, prigėrėm nerealiai thumbup.gif Net nesitiki, kad nereikės į darbą?

**Jūs čia rimtai? bigsmile.gif Nu ačiū, labai malonu iš moterų lūpų blush2.gif wub.gif

***Aš negiriu, aš žaviuosi thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu minti gal norit slapta grupe FB susikurti????ten detume ir rasytume apie visas foto.nereiktu i pastuka siusti.niekas nematytu nei komentaru nei foto. blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 30, 16:58)
*Aga, prigėrėm nerealiai  thumbup.gif  Net nesitiki, kad nereikės į darbą?

**Jūs čia rimtai?  bigsmile.gif  Nu ačiū, labai malonu iš moterų lūpų  blush2.gif  wub.gif

***Aš negiriu, aš žaviuosi  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif

Ir tu ziauriai panasi man i mano puske siaip biggrin.gif
Nereikes i darba ilgai...oj kaip ilgai biggrin.gif

QUOTE(*didi* @ 2013 03 30, 18:23)
turiu minti gal norit slapta grupe FB susikurti????ten detume ir rasytume apie visas foto.nereiktu i pastuka siusti.niekas nematytu nei komentaru nei foto. blush2.gif  g.gif  g.gif

Ar tikrai nematytu kiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 31, 01:21)
Ir tu ziauriai panasi man i mano puske siaip biggrin.gif
Nereikes i darba ilgai...oj kaip ilgai biggrin.gif
Ar tikrai nematytu kiti? g.gif

Nagi nagi, kas tokia, įdomu pažiūrėt blush2.gif
Ilgai thumbup.gif

Na rodos galima padaryt, kad nematytų kiti, tik tie, kurie yra prijungti...

Tribeca, šiandien parodžiau filmuką šeimos nariams, visi sužavėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 31, 21:17)
Nagi nagi, kas tokia, įdomu pažiūrėt  blush2.gif
Ilgai  thumbup.gif

Na rodos galima padaryt, kad nematytų kiti, tik tie, kurie yra prijungti...

Tribeca, šiandien parodžiau filmuką šeimos nariams, visi sužavėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Prie progos nufotkinsiu jos foto biggrin.gif aisku ji jau vyresne dabar,bet kai buvo jaunesne,tip top. Siand mamai parodziau,tai sako net patikeciau,kad turetu kraujo rysi biggrin.gif

Va kaip malonu smile.gif

Tai su Sv. Velykom visas 4u.gif
Atsakyti
Jau atradau jus... ax.gif
Seniai bebuvau...kazkaip ilsėjausi nuo SM blush2.gif

Matau,daug cia naujienų musu burelyje...džiugu net skaityt buvo!O kadangi sunkiai sekėsi surasti tema,pradėjau nuo pastuko!Likau viskuo sužavėta bigsmile.gif

Beje,su Velykom visas zmoneles, būsimas ir esamas mamytes, kiskucius ir kiskutes 4u.gif
Atsakyti
Sukuriau FB slapta grupelė...berods prijungiau visas cia bendraujancias, tik Didi ne blush2.gif neturiu taves drauguose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2013 03 31, 20:18)
Sukuriau FB slapta grupelė...berods prijungiau visas cia bendraujancias, tik Didi ne  blush2.gif  neturiu taves drauguose  4u.gif

parasiau tau i az biggrin.gif

buvau prisiminus tave pries keles dienas. bigsmile.gif galvojau dingai visam smile.gif)dabar pasakok kas ir kaip? bigsmile.gif maziukui tavo jau daugiau nei metukai blink.gif blink.gif rodos,jog ka tik gimdei biggrin.gif kur tu uk?lt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 31 kovo 2013 - 22:57
QUOTE(*didi* @ 2013 03 31, 21:55)
buvau prisiminus tave pries keles dienas. bigsmile.gif galvojau dingai visam smile.gif)dabar pasakok kas ir kaip? bigsmile.gif maziukui tavo jau daugiau nei metukai blink.gif  blink.gif rodos,jog ka tik gimdei biggrin.gif kur tu uk?lt? bigsmile.gif

Jo,tie pirmieji metai prabėgo fantastiškai greitai blink.gif Kazkaip gal net per greit... biggrin.gif
Gyvenam gerai...vaiksto gerai,vietoj nenusedi, toks truputėlį mamyciukas,bet matyt taip turi but mirksiukas.gif
Dabar atskridom i Lietuva,man sesija nuo balandžio 8d,tai 1-1.5men tikrai pabusim ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2013 03 31, 22:18)
Sukuriau FB slapta grupelė...berods prijungiau visas cia bendraujancias, tik Didi ne  blush2.gif  neturiu taves drauguose  4u.gif

Nepasitikiu as jos slaptumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 04 01, 13:37)

Na,kad tos grupelės info mato tik asmenys kurie yra prijungti prie tos grupes.
Mes su užsienio mamytem turim tokia grupe,na per metus laiko jokių nusiskundimų apie slaptuma nebuvo...nors keliam ten vaiku foto kasdien ir bendraujam ...

Jei visos nepasitikit,tada butu paprasčiau ta grupe ištrinti,kad ji ten nedulketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 04 01, 13:37)

as turiu pas save 4tokias.supermamos,kovinuku,uzsienieciu mamymyciu blush2.gif
Atsakyti