Įkraunama...
Įkraunama...

2010 m. Vilniaus žmonelių plepesiukai

QUOTE(MildukasK @ 2013 03 27, 15:08)
na zmoneles-mameles, kaip Velykoms ruosiates? ka gaminsit? kaip kiausinius marginsit? smile.gif

Margai biggrin.gif siaip nepriejau dar prie siu dalyku doh.gif bet ryt jau reiks pradet mastyt rimciau smile.gif o tu ka?

QUOTE(NIDA* @ 2013 03 27, 16:56)
Aciu už sveikinimus! Jausmas , kad turi vaiką - nuostabus - rekomenduoju  thumbup.gif

Ne VGN gimdziau . Neverta tikėti viskuo, ka perskaitot.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 27, 16:08)
na zmoneles-mameles, kaip Velykoms ruosiates? ka gaminsit? kaip kiausinius marginsit? smile.gif

Dar negalvojau, bet matyt laikas susimąstyt biggrin.gif Aš šiemet tik kiaušinių kažkiek pamarginsiu, o visas vaišes anyta gamins thumbup.gif blush2.gif

QUOTE(NIDA* @ 2013 03 27, 17:56)
Aciu už sveikinimus! Jausmas , kad turi vaiką - nuostabus - rekomenduoju  thumbup.gif
Ne VGN gimdziau . Neverta tikėti viskuo, ka perskaitot.

4u.gif
Va va, kai nesirodei, tai perskaitom ir tikim mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 28, 10:39)
Dar negalvojau, bet matyt laikas susimąstyt  biggrin.gif  Aš šiemet tik kiaušinių kažkiek pamarginsiu, o visas vaišes anyta gamins  thumbup.gif  blush2.gif
4u.gif 
Va va, kai nesirodei, tai perskaitom ir tikim  mirksiukas.gif  blush2.gif  4u.gif

As siand planuoju tau visas fotkes jau atsiust... blush2.gif
Labai daug darbeliu buvo.. smile.gif galvoju sudesiu i filmuka visas ir gales kitos paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2013 03 27, 16:56)

džiugu matyt čia tave bigsmile.gif ir kaip įspūdžiai? ar viską suspėji?
Atsakyti
Nu vo, sudejau beveik visas fotkes, galvoju nuoroda su pass kelti cia ar i pasta? g.gif
Atsakyti
Labas!

Pagaliau prisiruošiau parašyt. Kitą savaitę lyg ir atostogos nusimato, tai jei dabar neparašysiu, tai dar labiau atsiliksiu biggrin.gif

QUOTE(MildukasK @ 2013 03 09, 20:30)
aciu merginos wink.gif

Prisidedu prie sveikinimu thumbup.gif

QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 12, 17:10)
FB paviesintas paveiksliukas su uzrasu - penktadienis! (tipo dziaugiasi moteris). Ir po to - 'a, juk as mama' (kazkas tokio).. tada tik susimasciau, kad nelabai turetu buti smagu  biggrin.gif

aš taip pat interpretuoju tą paveiksliuką biggrin.gif Nors iš kitos pusės mes jau senokai kažkaip pradėjom penktadienius ramiau leist, tai sakau gal nieko ir nepasijus biggrin.gif

QUOTE(*didi* @ 2013 03 21, 23:28)
as nieko.ruosiuosi biggrin.gif

Kaip greit wub.gif

QUOTE(NIDA* @ 2013 03 27, 15:56)

Sveikinimai smile.gif kaip man patinka skaityti tokius žodžius smile.gif nes kartais tik pagalvoju, kad įsivėlėm neblogai mes biggrin.gif

O šiaip jaučiuos gerai. Tik kankina sloga, gerklė. Bet iš neštuminės pusės - viskas gerai. +10 kg jau yra, o aš ir toliau laimingai auginu svorį - vat suvalgiau super skanius pietus, o spintelėj guli sausainiukai, apie kuriuos vis galvoju ir galvoju...
Vaikas malasi smagiai, kartais jau net skaudžiai įspiria, bet šiaip dievinu ir myliu labai labai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 27, 15:08)

as tradiciskai busiu mamos 'uzdaryta' vakarui-nakciai i ukini pastata kol neismarginsiu 40 vienetu biggrin.gif kadangi niekas pas mus nedazo, tik as blink.gif nors man patinka, tai labai nepykstu biggrin.gif tik kad matosi su metais sveikatos nebe tiek. tai kakla susuka, tai sanarius pagelia..brr
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 28, 16:31)
as tradiciskai busiu mamos 'uzdaryta' vakarui-nakciai i ukini pastata kol neismarginsiu 40 vienetu  biggrin.gif  kadangi niekas pas mus nedazo, tik as  blink.gif nors man patinka, tai labai nepykstu  biggrin.gif  tik kad matosi su metais sveikatos nebe tiek. tai kakla susuka, tai sanarius pagelia..brr

kokiu būdu dažai kiaušinukus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 03 28, 17:31)
as tradiciskai busiu mamos 'uzdaryta' vakarui-nakciai i ukini pastata kol neismarginsiu 40 vienetu  biggrin.gif  kadangi niekas pas mus nedazo, tik as  blink.gif nors man patinka, tai labai nepykstu  biggrin.gif  tik kad matosi su metais sveikatos nebe tiek. tai kakla susuka, tai sanarius pagelia..brr

oho kaip cia biggrin.gif vasku gal margini? papasakok kaip darai smile.gif siaip smagus uzsiemimas tikrai, bet ir laiko uzima tas marginimas ir jegu, nes vistiek maliesi maliesi ten..
Atsakyti
QUOTE(Tribeca @ 2013 03 28, 11:53)
As siand planuoju tau visas fotkes jau atsiust...  blush2.gif
Labai daug darbeliu buvo.. smile.gif galvoju sudesiu i filmuka visas ir gales kitos paziuret biggrin.gif

QUOTE(Tribeca @ 2013 03 28, 16:31)
Nu vo, sudejau beveik visas fotkes, galvoju nuoroda su pass kelti cia ar i pasta?  g.gif

Valioooo biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal į paštuką kelk... Būsiu namie iškart prisijungiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 03 28, 17:57)
oho kaip cia biggrin.gif vasku gal margini? papasakok kaip darai smile.gif siaip smagus uzsiemimas tikrai, bet ir laiko uzima tas marginimas ir jegu, nes vistiek maliesi maliesi ten..

ojei tau tuoj pusiaukele jau!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2013 03 28, 17:45)
Valioooo  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gal į paštuką kelk... Būsiu namie iškart prisijungiu  wub.gif

Tik ką pažiūrėjau wub.gif Jėtau kaip fainiai, labai gražiai atrodai wub.gif ir Tribeca šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti