sveika
Cia tik as kaip snipas uzeinu vis bandziau tau rasyti per skaipa, bet visa laika atsijungus esi
Man su pirkimais pries kraustynes irgi tas pats buvo, bet dabar galvoju,kad galejau ir pirksti, nes kai viskas suejo i viena menesi, tai jau nebezinau ir is ko viska pirkti, nauji namai dar ne namai, viskas metosi, kambariai remontuojami, zodziu bordakas baisus, dulkiu kalnas nebesulaukiu kada pasibaigsim.
Jau siandien baigsim mazyles kambari, ispaisiau sienas tai nors toks dziaugsmas:)
O del susitikimo kai atvaziuosi i Nott, butinai, tik pranesk
QUOTE(giedre1222 @ 2014 08 15, 09:11)
sveika
Cia tik as kaip snipas uzeinu vis bandziau tau rasyti per skaipa, bet visa laika atsijungus esi
Man su pirkimais pries kraustynes irgi tas pats buvo, bet dabar galvoju,kad galejau ir pirksti, nes kai viskas suejo i viena menesi, tai jau nebezinau ir is ko viska pirkti, nauji namai dar ne namai, viskas metosi, kambariai remontuojami, zodziu bordakas baisus, dulkiu kalnas nebesulaukiu kada pasibaigsim.
Jau siandien baigsim mazyles kambari, ispaisiau sienas tai nors toks dziaugsmas:)
labukas
oj sorry del skypes, seniau kai kompa ijungdavau ir skype automatiskai isijungdavo, bet mano vyrukas sugalvojo mano kompa pravalyt, kad greiciau dirbtu ir jam skype uzkliuvo, sako jei nenaudoji tai kam isijungi zodziu, isjunge jis man ja nuo starto ir vis neprisiruosiu isijungti
na jau greitai, spali jau vaziuosim apziureti ka Nottinghamas turi pasiulyti mums
P.S jau zinau kas mano pilvelyje gyvena
Na tai pasakok pasakok kas ten pas tave gyvena, kaip greit tas laikas eina cia atrodo katik suzinai , o cia jau zinai ir kas gyena neprailgs ir jau supuosi ant ranku
QUOTE(giedre1222 @ 2014 09 05, 10:40)
Na tai pasakok pasakok kas ten pas tave gyvena, kaip greit tas laikas eina cia atrodo katik suzinai , o cia jau zinai ir kas gyena neprailgs ir jau supuosi ant ranku
mergyte mano svajones pildosi
23 savaites jau, o pilvukas kaip po poros bokalu alaus, kaip kad vienas draugas issireiske
Sveika prisijungus Dovile nzn ar pasikartosiu nes lyg rasiau bet nematau paskelbtos zinute, taigi kas cia atvijo i Nott? Sveikinimai greitai ateinancio vaikelio
QUOTE(giedre1222 @ 2014 09 24, 17:23)
Sveika prisijungus Dovile nzn ar pasikartosiu nes lyg rasiau bet nematau paskelbtos zinute, taigi kas cia atvijo i Nott? Sveikinimai greitai ateinancio vaikelio
Turim cia kelis draugus gyvenancius, kurie ir pasiule atsikraustyti, nes Londone kainos milziniskos
Kadangi visi dirbantys, esu viena ir baigiu isprotet nuo neturejimo ka veikt
Aciu uz sveikinimus, arteja ta diena, o as vis labiau ir labiau bijau
o jus kaip ilgai cia gyvenat? Pries atsikraustydama galvojau, kad mazai tautieciu cia gyvena, bet kaip matau yra pakankamai Kurioj vietoj gyvenat jei nepaslaptis?
Mes jau cia kokius 5 metu, pradzioj Airijoj buvom, as gyvenu ne paciam Nott, bet daznokai ten apsilankom, deja dabar reciau, nes begales darbu.
Kiek laiko jau Nott?
O del gimdymo nebijok, viskas bus gerai 😉 kurioj ligoninej gimdysi? Kai atsiras leliukas nebebus kada nuobodziauti ☺
Ar pati vairuoji?
Beje jei bus kada liudna gali prisijungti prie mano skaipo papliurpsim 😉
Kiek laiko jau Nott?
O del gimdymo nebijok, viskas bus gerai 😉 kurioj ligoninej gimdysi? Kai atsiras leliukas nebebus kada nuobodziauti ☺
Ar pati vairuoji?
QUOTE(giedre1222 @ 2014 09 24, 23:07)
Mes jau cia kokius 5 metu, pradzioj Airijoj buvom, as gyvenu ne paciam Nott, bet daznokai ten apsilankom, deja dabar reciau, nes begales darbu.
Kiek laiko jau Nott?
Ar pati vairuoji?
Kiek laiko jau Nott?
Ar pati vairuoji?
as 5 metai kaip Lietuva palikus, o paciam Nottinghame tai dar tik menesis kaip gyvenu.
pasirinkau city ligonine, nes geresniu atsiliepimu girdejau, bet cia manau priklauso nuo daktaru koki papuls
Nevairuoju, bet siuo metu bandau mokytis teorija ir reikes butinai issilaikyt teises, nes ir vairuot labai pati noriu ir labai praverstu tos teises, taip kad tikiuosi greitu metu issilaikyti
O toli nuo Nottinghamo centro gyveni? mes dabar Carltone gyvenam, bet greitu metu zadam kraustytis arciau centro, siuo metu apsistoje pas draugus ir laukiam kol musu namas atsilaisvins
butu smagu papliurpti! parasyk savo skypo kontaktus
giedre12221
Papildyta:
As irgi laikiausi teises cia ir ismokau vaziuoti cia, nes LT teisiu neturejau. Tai susigriebiau pries mazei gimstant, pavyko abu islaikyti is pirmo karto
Tai buvau laimingiausia nes i darba kiekviena ryta reikedavo puse valandos eit peskom, kadanfi iki ten autobusai jau nebevaziuodavo tai budama 8 menesiu jau sunkiai pilva panesdavau
Papildyta:
As irgi laikiausi teises cia ir ismokau vaziuoti cia, nes LT teisiu neturejau. Tai susigriebiau pries mazei gimstant, pavyko abu islaikyti is pirmo karto
Tai buvau laimingiausia nes i darba kiekviena ryta reikedavo puse valandos eit peskom, kadanfi iki ten autobusai jau nebevaziuodavo tai budama 8 menesiu jau sunkiai pilva panesdavau
QUOTE(giedre1222 @ 2014 09 25, 10:14)
giedre12221
Papildyta:
Papildyta:
As tai jauciu tik po mazes gimimo laikysiuosi, dabar buvo daug visokiu islaidu, tai reik truputi atsigaut
Tikiuosi man ir is pirmo karto pasiseks islaikyti, reikes pasistengti
Nu cia su tais autobusais tai sunkoka, o dar jeigu darbas toli.. Jei nuspresciau grizti i savo darba, tai 3h reiketu vaziuot, jauciu teks ieskotis kazko kito
Oi man su gryzimu i daraba isvis nepasiseke, gavau palikti maze jau kai jai buvo tik du menesiai, pora menesiu puse etato , o kai jai buvo 4 jau pilnu variau
O teises irgi teoroja issilaikiau kai buvo paskutinis menuo berods o vairavima ptadrjau tik mazei gimus, kai moki kas pamoka o ne visa suma ne taip baisiai atrodo, bwt aisku jei visa suma 800£ tai jau lb skaudziai iskart atiduoti
O teises irgi teoroja issilaikiau kai buvo paskutinis menuo berods o vairavima ptadrjau tik mazei gimus, kai moki kas pamoka o ne visa suma ne taip baisiai atrodo, bwt aisku jei visa suma 800£ tai jau lb skaudziai iskart atiduoti