as tai galvoju,kodel as tokiam mazyciui,ka tik gimusiam turiu kisti chemija,jei galima kitaip jei turiu galimybe but karve...gi spes chemijos per gyvenima savo atsivalgyt,man pienas po 3-4 d atsirado,o taip pirmas pora sav gyveno vaikas ant (.) svarbiausia nusiteikimas 99 % maitint gali pacios cia tik mano saliska nuomone
giesdre,as savo vedziau nuo 3 metu,kai nemokamos tos valandos,o siap as childminderes i namus vesdavau,kai dirbt reikedavo
Ms JoJo - kaip visas procesas su childminderem? Ar gerai jos priziuri tuos vaikus, kiek suprantu, jas imti kiekviena diena tikrai nemazai kainuoja?
O nemokomamos valandos, tai cia tik iki pietu?
Nes db ziurinejausi darzelius tai kaineles tokios, kad tikrai neapsimoka dirbti, o maze visa laika laikyt namie su viena aukle nesinori, noreturi, kad bendrautu su vaikiukais, nes aplink nelabai turiu draugu su jos amziaus ar vyresniais vaikais
Mildute - na buna vaikiuku, kurie neima to papulio nors tu ka, bet aisku jei pieno yra tai tik sugirdyt, as irgi kombinavau, tik greit tas pienas is vis dingo, gal dasidejo stresas, nes labai ytampa buvo namie del rekiancio vaiko, zodziu gavos kaip gavos. Na, o tau jei pienelio yra tai valio nesvarbu gi kaip tu ji sugirdysi.
O nemokomamos valandos, tai cia tik iki pietu?
Nes db ziurinejausi darzelius tai kaineles tokios, kad tikrai neapsimoka dirbti, o maze visa laika laikyt namie su viena aukle nesinori, noreturi, kad bendrautu su vaikiukais, nes aplink nelabai turiu draugu su jos amziaus ar vyresniais vaikais
Mildute - na buna vaikiuku, kurie neima to papulio nors tu ka, bet aisku jei pieno yra tai tik sugirdyt, as irgi kombinavau, tik greit tas pienas is vis dingo, gal dasidejo stresas, nes labai ytampa buvo namie del rekiancio vaiko, zodziu gavos kaip gavos. Na, o tau jei pienelio yra tai valio nesvarbu gi kaip tu ji sugirdysi.
Mildut- bandyk (.) kist dabar,nes jei pradesi su buteliuku,nebeims (,) nes is buteliuko zymiai lengviai valgyt ir greit iprantama
Giedre- childminderes ima uz valanda,as mokejau £4.50 cia notts,pas jas namie buna atitinkama apmosfera sudaryta,turi jos vaiku keleta ir juos priziuri,o nemokamos val tai 3 per diena,gali rinktis ryte ar vakare...jei daunat tac credit,yra sansai,kad kazkiek apmokes tiek darzelio tiek aukles
kur notts galima torta uzsakyt ?
ryt vaziuosim i goose fair,db kebabu vakarienei pavalgem tokiu dietiniu,tik grillinta vistyte ir salotos
Giedre- childminderes ima uz valanda,as mokejau £4.50 cia notts,pas jas namie buna atitinkama apmosfera sudaryta,turi jos vaiku keleta ir juos priziuri,o nemokamos val tai 3 per diena,gali rinktis ryte ar vakare...jei daunat tac credit,yra sansai,kad kazkiek apmokes tiek darzelio tiek aukles
kur notts galima torta uzsakyt ?
ryt vaziuosim i goose fair,db kebabu vakarienei pavalgem tokiu dietiniu,tik grillinta vistyte ir salotos
Neisivaizdyuoju kur tortai uzsakomi bet manau bet kokioj bandeliu pyragu parduotuveleje turetu buti.
Ne mes nieko negaunam tai tikriausiai viskas ir kainuos, o man keliu valandu neuztenka tai tikriausiai teks laukt ilgiau arba tiketis , kad algas pakels
Ne mes nieko negaunam tai tikriausiai viskas ir kainuos, o man keliu valandu neuztenka tai tikriausiai teks laukt ilgiau arba tiketis , kad algas pakels
Anglu tortai neskanus turejau omeny,kad buna lietuviu juos gaminanciu
Nu va,o kas dabar mazyle priziuri?
Nu va,o kas dabar mazyle priziuri?
Aaa...as galvojau tu niri anglisko
Na lietuvusko tikrai neisivauzduoju, nebent paciai kepti.
Dabar pas mus gyvena aukle, kuri ir priziuri maze. Anksciau buvom parsiveze viena is lt, bet dabar vyro sese atvaziavo, kuri ir uzeme aukles vieta
Na lietuvusko tikrai neisivauzduoju, nebent paciai kepti.
Dabar pas mus gyvena aukle, kuri ir priziuri maze. Anksciau buvom parsiveze viena is lt, bet dabar vyro sese atvaziavo, kuri ir uzeme aukles vieta
is manes tokia kepeja,,tai
nevaziuosit iki goose fair karuseliu siandien?
man su savo sese patiktu gyvent,bet ne vyro
nevaziuosit iki goose fair karuseliu siandien?
man su savo sese patiktu gyvent,bet ne vyro
Na as is vis noreciau gyvent be jokiu pasaliniu kaip ir gyvenom, bet dabar viskas del vaiko ir turim kentet, o siaip tai mes gerai sutariam
Mes siandien jau nebevaziuosim niekur, o tos karuseles cia nott vyksta? Toj pagrindinej aikstej?
Mes siandien jau nebevaziuosim niekur, o tos karuseles cia nott vyksta? Toj pagrindinej aikstej?
Mildut-
as zinauu ta,bet ji negamina kazko dabar
Kaip su maitinimu?
Giedre-nepagrinfinei,forest recreation ground,mes buvom- zmoniu melejonai,neziuri kur eina,ant vezimo lipa o_O Lukas pasisupo kur norejo,cuktines vatos nusipirkom ir namo
as zinauu ta,bet ji negamina kazko dabar
Kaip su maitinimu?
Giedre-nepagrinfinei,forest recreation ground,mes buvom- zmoniu melejonai,neziuri kur eina,ant vezimo lipa o_O Lukas pasisupo kur norejo,cuktines vatos nusipirkom ir namo
Sveikos mergaites
Pirmiausia sveikinimai Mildutei susilaukus stebuklelio!
Mums jau kiek daugiau kaip menesiukas Aciu dievui, su maitinimu neturiu problemu, pienas atsirado po triju dienu kazkur... neuzmirsiu vaiko israiskos, kai po triju dienu traukimo pagaliau pradejo begti !
Maniskis gime 4.45kg, o ugio nematavo dabar jau sveriam 5.5 kg
Va taip vat, pasigyriau
Mes tortus visada perkam is Cheesecake Shop - labai skanus man visi, bent jau tie kuriuos teko ragaut.. ir cheesecake ivairus ir siaip tortai. Ten skanus ir labai grazus Pavlova tortas yra
Pirmiausia sveikinimai Mildutei susilaukus stebuklelio!
Mums jau kiek daugiau kaip menesiukas Aciu dievui, su maitinimu neturiu problemu, pienas atsirado po triju dienu kazkur... neuzmirsiu vaiko israiskos, kai po triju dienu traukimo pagaliau pradejo begti !
Maniskis gime 4.45kg, o ugio nematavo dabar jau sveriam 5.5 kg
Va taip vat, pasigyriau
QUOTE(Ms_JoJo @ 2013 10 04, 21:52)
Mes tortus visada perkam is Cheesecake Shop - labai skanus man visi, bent jau tie kuriuos teko ragaut.. ir cheesecake ivairus ir siaip tortai. Ten skanus ir labai grazus Pavlova tortas yra