Įkraunama...
Įkraunama...

Nottingham mamytės ir ne tik :)

QUOTE(smileDB @ 2013 08 19, 19:35)
As irgi labai noreciau prisijungti smile.gif bet gal kiek veliau..nes labai tikiuos, kad iki 25 dienos jau supuosiu savo mazaji ant ranku smile.gif

laikom kumscius, kad jau supuotum 4u.gif ir jei tavo mazuliukas, bus ramus berniukas, gausi pristatyt mums ji smile.gif zinoma, kai ramiai isikursit ir apsiprasit.
Atsakyti
sveikos mamytes, kur prapuolusios? 4u.gif

Mildute, kaip reikalai namie?

Ms JoJo jau parvykai is atostogu?Kaip kelione ir kaip tas vaiku miegs? ar viskas susitvarke?
Atsakyti
Labas labas, as dabar labai uzsiemus gimdymo reikalais biggrin.gif 25 terminas buvo bet va leliukas nenori pasirodyt smile.gif tiesa pasakius siandien nuo 2 valandos nakties saremiu skausmu gyvenu ;/ bet jie dar ne tokie greiti ir isiute todel sedziu namie ir rasau jum biggrin.gif buvom ryte ligoninej tai pasake kad apie 2-3 cm atsidares kaklelis, vandenys dar nenubege, is leto viskas vyksta tai vaziuok namo ... tai va laukiu kol jau kentet negalesiu ar vandenys nubegs tada vaziuosim atgal... vyras kartu su manim visada rupinas priziuri, pasikeite jis mano akimis, jau kuri laika silko gabalas smile.gif dabar svarbiausia man isstumt turta visa is saves, tikiuosi kai kita zinute jum rasysiu jau vienoj rankoj supsiu lelyti savo smile.gif))
Atsakyti
ooo..sveikinimai 4u.gif tikriausiai jau supuoji savo mazyli ant ranku, beje kaip sekesi gimdymas? Kokios emocijos? smile.gif
Dziaugiuosi, kad namie viskas gerai, tikekimes taip ir bus visada, to ir linkiu thumbup.gif
Papildyta:

O mes jau atsventem mazosios pirmaji gimtadieni smile.gif Kaip greitai laikas bega rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre1222: 30 rugsėjo 2013 - 11:58
labas dienas biggrin.gif

uzkerpejus as,kazkaip neradau laiko prisijungt unsure.gif

Mildute-sveikinimai 4u.gif

giedre- kaip jus gyvenat? parodyk rytdienos jubiliate savo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms_JoJo @ 2013 09 30, 14:37)
labas dienas  biggrin.gif

uzkerpejus as,kazkaip neradau laiko prisijungt  unsure.gif

Mildute-sveikinimai  4u.gif

giedre- kaip jus gyvenat? parodyk rytdienos jubiliate savo  rolleyes.gif

Mes gerai gyvenam, atsventem sestadieni mazes gimtadieni, siandien kaip tikra diena tikriausiai eisim seimyniskos vakarienes smile.gif
Nzn ar eis cia kazka pamatyti, bet bandysiu ikelt nuoroda, tenai tik kelios nuotraukytes kolkas smile.gif
Kaip tau visi reikalai is po atostogu? Ar vaikai gerai miegojo?
Mums laukia vel kelione i Airija uz poros savaiciu, tai vel jauciu turesim reikalu su visais miegais ir oziais doh.gif O skrydzio pacio baisiai nelaukiu unsure.gif
http://s875.photobuc...589072303771897
Atsakyti
user posted image
Sveikinimai tavo grazuolytei
Papildyta:
buvo susisviete vaikam 5 ir 6 ryto keltis,bet pamazu susitvarke viskas biggrin.gif

ka airijoij veiksitt?

snd mokyklos ner,buvom play centre,issiduko vaikai abu,gal gerai miegos

perzejau foto,kokia faina mini svente,papuosimai ir maistas thumbup.gif pasistengei mamuks 4u.gif o torta pati darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms_JoJo: 01 spalio 2013 - 15:13
Aciu labai hi.gif
Taip tokia maza svente kuklia pasidarem ir viskas hand made kaip sakant biggrin.gif. Gerai, kad darbe dvi dienas pries sefu nebuvo, tai atsisedus visa diena paisiau ir karpiau, namo gryzus kepiau ir gaminau birthday.gif
Kita gimtadieni reiks galvot kazka kita smile.gif

I airija vaziuojam mano seimos aplankyt, nes visi ten gyvena. Issimete mes cia po platu pasauli rolleyes.gif , bet tik ilgam savaitgaliui ketvirtadieni ismaunam, sekm gryztam, tai nors tiek gerai.

As buvau galvojus savo mazaja irgi vesti i tuos play centrus, aisku maniske dar biski per maza, bet yra ten visokiu mamyciu ir vaiku klubu, tai butu n pro sali nuvesti, kad vaikas biski daugiau su vaikuciais pabendrautu smile.gif. Kaip ten salygos tuose centruose?

Beje ar nusprendei ko nori? Mokintis ar dirbti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre1222: 01 spalio 2013 - 17:32
yra atskiros areas pvz under 2 ir ten buna kokie minksti zaislai,pvz kaip ciuozykla,kamuoliukai,dideles kalades ir tt,vaikas duodas,o tu sedi ir ziuri
yra visokiu klasiu,bet ne visose centruose,jos paprastom dienom rytais daro,

hmm man visai patinka namie sedet :-D gaila maziu bus palikt, bet nuo kovo eisiu i koledza ,o po to matysim
Atsakyti
ir ka zadi studijuot koledze? smile.gif
a tai dabar kai pagalvoji irgi visai noreciau namie su maze sedet, bet kai sedejau namie norejau eiti i darba biggrin.gif , tokia jau as esu, baisiai nepastovi, greitai viskas nusibosta. Na bet dabar kai su Kamila lengviau, nerekia diena nakti, tai atrodo mielai pasilikciau namie, ypac tokiom dienom kaip si, lietus tas tik prie zemes traukia, o rytais atsikelt i darba kai uz lango tamsu doh.gif
Atsakyti
as noriu irgi dirbt,bet dar labiau su mazu namie sedet smile.gif su pirmu anksti gryzau,nes reikejo £,o su situo megaujuosi
ai,ten level 2 maths,english,biology ir tt,nes as noriu eit i nursing &midwifery ir mano pagrindai tie negali but senesni nei 5m,o jau 8 m nuo gimnazijos baigimo,tai reikia vel prisimint,po to kita rugseji i pre access course,o po to laime bandyt stojant i uni
Atsakyti
Uch kokie planai smile.gif ilgokas kelias kai pagalvoji, o kiek metu uni reikia mokintis? As irgi jau galvoju, kad kazka pasitobulinimui noreciau, kokius kursus ar kazka panasaus, tik va bereikalingu kalimu i galva, visokiu teoriju baisiai nenoriu schmoll.gif nzn nebemokeciau susikaupti, kad kakza ismokti, nebent tai butu daugiau praktika smile.gif . Bet reiks ir man, nes jau kazka noreciau pakeisti gyvenime, na likti tam paciam kely tik pasitobulinti ir kilt auskciau rolleyes.gif
Atsakyti